Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 18 Mai 2019

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 mai 2019 | 06:54


Horoscop pentru femei din 18 Mai 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Povestile de dragoste neasteptate sunt captivante, dar dureaza putin. O persoana pe care o intalniti va entuziasmeaza cu usurinta, dar nu va asteptati sa fie o relatie de lunga durata. E o faza trecatoare in viata dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Taur

Indrazniti sa incercati ceva iesit din comun astazi. S-ar putea ca sugestiile unui prieten sa va depaseasca, dar pastrati-va orizonturile deschise. Un drum pe care nu l-ati mai strabatut va scoate la iveala o latura pe care nu v-o cunosteati.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi nu va simtiti motivat si aveti tendinta sa treceti prin activitati in viteza prea mare. Bucurati-va de moment si temperati-va trairile. Puteti sa traiti "accelerat" mai tarziu.






Horoscop pentru femeia din Rac

Sa visezi cu ochii deschisi poate fi o experienta cu adevarat vindecatoare, cat timp nu te afli in mijlocul unor activitati prea importante. Activitatile de ordin cultural sunt cele care te aduc astazi in starea de armonie de care aveai nevoie.


Horoscop pentru femeia din Leu

Cineva va impartaseste o problema personala care va stanjeneste. Nu e vorba ca va e frica de subiect, ci ca va este atinsa o coarda sensibila. Dar e bine sa va confruntati cu ceea ce vi se spune si sa va rezolvati astfel propriile probleme legate de subiect.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

O idee geniala va vine in minte. Puteti profita de ea pentru a va imbunatati viata sentimentala. Ganditi-va bine cum puteti sa puneti aceasta idee in cuvinte si nu fiti surprins daca partenerul o primeste cu foarte mare entuziasm.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Accentul cade pe sfera domestica. O seara intima, romantism si momente speciale sunt temele zilei. Atentie la un membru mai tanar al familiei care are probleme.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca aveti o relatie stabila, trebuie sa lucrati la viziunea dumneavoastra asupra duplicitatii si loialitatii. Lucruri din trecut neclarificate ies acum la lumina. Daca nu aveti o relatie, e posibil sa incepeti una chiar acum.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca va simiti prins intr-o capcana, situationala sau umana, analizati cum s-a ajuns aici. In cele mai multe cazuri, propria frica se reflecta in cei din jur. Daca va dati seama ca si dumneavoastra ati participat la constructia zidurilor, deja ati facut primul pas spre eliberare.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Diplomatia si atentia la sentimentele celor din jur te duc departe astazi. Afiseaza cea mai draguta latura a ta, daca doresti sa iti deschizi usi noi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Latura spirituala e in prim plan si descoperiti ca nu mergeati pe drumul corect pentru a va multumi. Concentrati-va pe latura dumneavoastra interna si intuitia nu va va dezamagi.






Horoscop pentru femeia din Pești

E cazul sa va evaluati pozitia si sa va planuiti viata. In ultima vreme v-ati lasat dus de val si e cazul sa va va batatoriti o cale. Planetele va influenteaza sectorul karmic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții