Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop Urania săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 iunie 2019 | 18:07



Horoscop Urania săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 29 Iunie-5 Iulie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 29 iunie, preocupări legate de bani, stârnite de evenimente neprevăzute care schimbă datele problemei sau care îi prind nepregătiți pentru a le face față. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, dialoguri care se nasc firesc, comunicare plăcută, utilă sau chiar exemplară, dacă unii dintre nativi se exprimă într-un cadru organizat, în ședințe și întruniri publice. Posibile deplasări de scurtă durată dar și posibile fracturi în relațiile cu instituțiile „la distanță”, aflate dincolo de granițele țării de la care Berbecii așteaptă un răspuns. Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, și care va accentua nevoia Berbecilor de aventură, de plăceri trăite intens (mai ales în ipostaza sportului de agrement, ca procedură medicală sau ca activitate profesionistă). Chef de viață, dorința de a găsi satisfacții la tot pasul. Dialoguri pe teme afective care se vor relua în prima parte a lunii august. Perioada cuprinsă între 2 iulie, după ora 04:24′, şi 4 iulie dimineaţa, va sta sub semnul major al Lunii Noi în Ra, care va avea loc în ziua de 2 iulie, şi care va sublinia deficiențele dar şi chestiunile urgente refăcând lista urgențelor personale. Această ipostază astrală va fi preluată și dezvoltată de planeta Venus care, pe 3 iulie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, colorând cu o nuanţă maternă sau feminină evenimentele care vor avea aloc în acest răstimp. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie intensitate emoțională, senzuală și sexuală. Orgoliile masculine vor funcționa la cote mari, foarte mari, modificându-le felul de a fi, a simți și acționa într-un chip pătimaș. Dacă, pentru bărbați, aceste ipostaze pot avea accente dramatice justificate de intensitatea trăirilor, pe femei ele le pot împinge spre gesturi şi şi iniţiative subiective, egoiste sau deloc elegante.

Horoscop Taur pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Taur

În ziua de 29 iunie, nativii vor fi preocupați de persoana lor, de înfățișarea lor, de sănătate și de echilibrul psihic. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, dialoguri pe teme salariale, bănești sau fiscale generate de felul în care este pus în aplicare un act juridic. Dispute pe tema unui beneficiu, avantaj, câștig nu neapărat bănesc. Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, timp în care va aprinde scânteia unor dispute în interiorul familiei din care provin sau îi va pune „pe jar” pe nativii care se vor vedea obligați să găsească soluții pentru a-și proteja statutul material ori pentru a apăra posibile litigii cu consecințe asupra integrității averii personale (mai ales dacă este vorba de procese). Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, predispoziție limitată pentru conversații și mărturisiri, tendință generală accentuată de Luna Nouă în Rac din 2 iulie. Contextul nu este deranjant decât în măsura în care, unele persoane, vor fi obligate să se exprime liber, în cadrul organizat al unor audiții, vizionări, interviuri, depoziții, concursuri, ședințe de lucru pe o temă delicată. În plus, această tendință va continua trei săptămâni prin contribuția planetei care, pe 3 iulie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, răstimp în care doar studiul bazat pe memorare și examenele unde va fi nevoie de o etalare ponderată a cunoștințelor vor avea susținere. În cazul persoanelor mature sau vârstnice, crize de conștiință și regrete născute din concluzii târzii, dezamăgitoare. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, atitudini, reacții, riposte și inițiative energice, luate „la mânie”, care vor avea ca scop apărarea familiei în general, a unui membru, a numelui, a renumelui, a tradiției sau a integrității familiei.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 29 iunie, răstimp puțin semnificativ. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, perioadă plăcută: nativii se vor simți în largul lor fiind comunicativi, veseli, optimiști. Relațiile parteneriale pot trece, din nou, printr-un moment delicat; poate fi vorba de mici dispute conjugale, de fricțiuni între colaboratori, de disensiuni între asociați privind stilul de a conduce o afacere, un proiect. Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august. Va începe o perioadă intensă, importantă, care se va instala pe sectorul comunicării al hărții cerului acestor nativi. Astfel că, Gemenii vor fi mult mai combativi, mai implicați, mai determinați decât în alte dăți dar și provocările vor fi mai puternic resimțite de către aceste persoane care vor acorda imporanță secvențelor de viață pe care trebuie să le rezolve: examene, dispute, călătorii. Gemenii vor avea ambiția și orgoliul de a demonstra cine sunt și de ce sunt în stare dacă se pun pe învățat. Alteori, poate fi vorba de îmbrățișarea unei cauze pentru care pun în joc întreaga lor energie, combativitate și pregătire profesională ori pentru a cărei rezolvare se pregătesc (se antrenează) în mod special. Pe 2 iulie, se va produce faza de Lună Nouă în Rac, care va pune problema economiilor și a raționalizării veniturilor. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, o notă specială se poate instala în mintea și sufletul unor nativi care vor refuza să rezolve o problemă curentă prin înstrăinarea unui bun de valoare medie sau prin vânzarea unui obiect din patrimoniul personal. Pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, și care va crea oportunități sub forma unor ajutoare din partea familiei. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, confruntări verbale, eventual chiar dispute, născute din atitudinea rigidă și orgolioasă a nativilor.

Horoscop Rac pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Rac

În ziua de 29 iunie, efort de a păstra -cum, necum!- o relație de prietenie sau de a nu sacrifica apartenența la un grup de cunoscuți, de care sunt legați prin interese și mici pasiuni comune, din cauza unor inadvertențe supărătoare, dar trecătoare. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, tulburări organice, mai mult sau mai puțin deranjante, în funcție de vârstă și de tablou clinic general, privind aparatul loco-motor, circulația periferică, fiziologia sistemului nervos periferic și funcțiile hepatice. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, se va trăi intens sub impactul tranzitelor actuale prin casa I a personalității acestor nativi dar și sub efectul fazei de Lună Nouă în Rac, din 2 iulie, care le-ar putea permite revelații, lămuriri, motive temeinice pentru a lua niște decizii. Pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului și va prelua semnificația evenimentelor astrale care se produc în această săptămână imprimându-le o evoluție profitabilă. Noroc în plan personal, până pe 28 iulie, cât va ține acest tranzit, și, eventual, „îmblânzirea” unor conflicte mai vechi fără ca, prin asta, să permită și o rezolvare a lor. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, inițiative în plan financiar provocate de intrarea planetei Marte, pe 2 iulie, în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, și care va marca energic sectorul banilor câștigați prin muncă, performanță sau efort personal. Discuții aprinse, pe ton revendicativ, cu privire la drepturile bănești ce li se cuvin. Secvență interesantă în plan intelectual, moral, religios sau la nivelul conștiinței care se poate elibera de pasiunile inutile. Se menține însă, în paralel, intensă, nevoia unora de a „se regăsi pe sine” și de a se echilibra prin identificarea sensului vieții, proces ce până acum a fost blocat sau tulburat, în percepțiile subtile, de intervenția lui Saturn.







Horoscop Leu pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Leu

În ziua de 29 iunie, tendințe destabilizatoare în planul vieții publice, ipostaze incomode sau prin care nu au mai trecut și pe care, mai ales dacă sunt tineri, le vor gestiona mai greu. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, discuții lipsite de temei sau de importantă cu prietenii, pierdere de timp cu preocupări frivole sau diletante; a doua semnificație a tranzitelor acestei etape indică dizarmonii, dispute trecătoare, controverse sau observații și atenționări pe care le pot formula atât nativii cât și apropiații lor. Pe 2 iulie, se va produce faza de Lună Nouă în Rac care va accentua preocuparea nativilor cu privire la starea lor de sănătate. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, sensibilitate sporită a aparatului digestiv și a organismului, în general, față de orice aport (mâncare, medicație). Irascibilitate și nervozitate, de multe ori, fără o cauză externă reală. Pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului și le va permite Leilor ca, până pe 28 iulie, să se reechilibreze mai ales la nivelul sistemului neuro-vegetativ. În mod normal, ei ar trebui să recurgă al repaos, la calm, la izolare de factorii de stres, de evitare a oricărui efort fizic, nervos, intelectual. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, unii pot fi în centrul vieții și activității publice, pot fi solicitați, ei trebuind să facă un efort major de adaptare la stres; cel mai frecvent, vor fi provocați la dialog, vor trebui să se exprime, de la caz la caz, în public. Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, ceea ce le va fi de mare ajutor: vor avea energie, determinare, combativitate dar, atenție, orgoliul, mândria și vanitatea vor fi la cote maxime ceea ce, uneori, poate să fie o piedică sau un impuls șubred în viața, activitatea și deciziile lor cu atât mai mult cu cât, unora li s-ar putea pune condiții sau formula avertismente.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 29 iunie, discrete tulburări de crez și conștiință pe fondul unor evenimente care au darul de a scoate în evidență detaliile și semnificațiile unor realități de care nativii au fost, până acum, străini. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, imaginea unora este intens comentată, numele altora circulă, fiind des invocat în legătură cu statutul lor, cu performanța publică, cu activitatea profesională, cu răspunderea socială cu care au fost învestiți. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, relațiile de prietenie se colorează intens cu reacții afective, cu investiții sentimentale, cu atașamente, mai ales că, pe 2 iulie, se va produce faza de Lună Nouă în Rac, ceea ce va da o profunzime în plus motivațiilor pe care Fecioarele le vor da sau le vor găsi de cuviință să le invoce ori de câte ori se vor raporta la prieteni și cunoscuți ori la grupurile de interese, plăceri și activități desfășurate în comun. Din 3 iulie, când Venus va intra în zodia Racului, situația se va desfășura mai armonic decât până acum, fiind posibil ca, până pe 28 iulie, cât va dura acest tranzit, unele relații tensionate să se amelioreze. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, mecanisme interioare răscolite de o posibilă criză de orgoliu sau de mândrie. În planul sănătății, se va putea vorbi de o solicitare a inimii, mai ales că, din 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului și, până pe 18 august, cât va sta aici, în casa bolilor lungi și cronice, va genera factori de stres astral asupra sectorului cardio-vascular, ceea ce impune un regim de viață atent. Se menține rigiditatea afectivă, lipsa de suplețe în reacții în privința relațiilor sentimentale. Unele persoane pot trece prin crize de creație în timpul cărora nu vor avea idei, nu vor fi în formă, nu se vor exprima așa cum trebuie sau așa cum și-ar dori ei, în plan artistic și interpretativ.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 29 iunie, celor născuți în Balanță le vor trece prin minte idei pe care nu le vor materializa privitoare la rezolvarea unei încurcături patrimoniale, succesorale sau născut din conflicte și partaje dificile. Risc de accidente legate de factorul Pământ: căderi, lovituri, traumatisme rezultate din căderea de la înălțime sau de la nivelul solului în locuri adânci (fântână, pivniță, șanț, groapă, râpă, etc.). Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, schimb de impresii și informații, efort de a înțelege corect o situație cu care nativii se confruntă și pentru care, deocamdată, se află în imposibilitatea de a lua o decizie pentru că sunt cuprinși de teamă, îndoială sau nesiguranță. Relații complicate cu reprezentanții unor instituții care nu dau aprobările, avizele sau răspunsurile la timp, ceea ce complică niște proceduri, mai le dacă este vorba de relațiile cu alte țări (călătorii, studii, afaceri, îngrijirea sănătății). Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, accente majore referitoare la carieră, viață publică și notorietate. În preajma zilei de 2 iulie, când se va produce faza de Lună Nouă în Rac, s-ar putea pune problema unei situații radicale. Dacă, pentru moment, Balanțele vor simți un real disconfort socio-profesional, din 3 iulie, când planeta Venus va intra în zodia Racului, situația, fără a se schimba radical, se va atenua ca premiză și atunci, problema de fond poate fi abordată altfel doar că, în acea ipostază, atașamentele și reacțiile afective vor ridica alt tip de reticență, obligându-i pe nativi să asculte de „inimă”. Etapa va dura, în beneficiul lor, până pe 28 iulie a. c. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, pe fondul influxurilor planetei Marte, care va intra în acest sector pe 2 iulie, sunt posibile, discuții cu persoane importante, întâlniri esențiale care vor juca un rol important în viața nativilor.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 29 iunie, neconcordanțe parteneriale, replici și observații formulate direct, sincer dar cam brutal. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, dialoguri pe teme patrimoniale sau materiale în care prezența și intervenția altora este inevitabilă, fie că că vine în ajutorul nativilor fie că se opune intereselor lor. Posibile dezinformări sau abateri ale atenției de la o chestiune de natură juridică care trebuie avută în vedere. Risc de a fi păcăliți și induși în eroare de niște persoane direct interesate ca Scorpionilor să nu le iasă jocul. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, apăsătoare probleme de conștiință și de crez care creează stări de exasperare care îi împing să renunțe la unele proiecte personale. Aceste crize de cunoaștere sau de revelare a adevărului se pot petrece în preajma zilei de 2 iulie, când va avea faza de Lună Nouă în Rac, care va opera cu mare intensitate asupra acestor nativi. Dar, din 3 iulie, când planeta Venus va intra în același sector al casei a IX-a, starea lor interioară răscolită se va atenua și semnele unei temperări afective sau emoționale își vor face apariția, având un rol binefăcător pentru aceste persoane până spre 28 iulie. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, cariera, imaginea, numele, renumele vor va fi în centrul atenției publice mai ales că, din 2 iulie, în acest sector, al înălțării în rang, prin valorificare superioară a meseriei, își va face apariția Marte care, până spre 18 august, va reprezenta unul dintre cei mai dinamici factori astrali care vor genera motivații noi, ambiții noi, proiecte noi, trăiri noi. Perioadă bună pentru cei tineri care se vor putea afirma, instala în funcții sau, pur și simplu, pot țâșni, dintr-un statut banal profesional, într-unul de excepție. Ar fi indicat să se mediteze profund asupra unor oferte spectaculoase și să se dea răspunsul după 1 august.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Săgetător

În ziua de 29 iunie, destabilizări la locul de muncă născute din decizii și evenimente care strictă bunele și fireștile obiceiuri cu care nativul nu se poate acomoda sau împăca. Unele dintre aceste modificări de ultimă oră, legate de venituri și salarizare, nu se vor rezolva decât, poate, la toamnă, târziu. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, dialoguri anapoda, ineficiente, lipsite de orice temei (fără argumente, fără documente, fără o soluție clară, fără a se ține cont de normele legii). Săgetătorii pot fi victima unor persoane care se află în treabă fără să știe despre ce e vorba sau care sunt de rea credință și încearcă, prin această tehnică de învăluire, să ascundă realitatea. Atenție dacă această premiză și această manevră se petrece în relațiile dintre soți pentru că, odată descoperită manevra, secvența acestei veri se va transforma într-un justificat cap de acuzare. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, disputele pe teme materiale capătă o nouă față și o nouă intensitate care provine de la impactul drastic pe care îl poate avea Luna Nouă în Rac, din 2 iulie, care va ridica forța opozițiilor, active și până acum, pe direcția casei a II-a/a VIII-a, la un nou statut. Partea (relativ) bună a acestei perioade vine de la planeta Venus care, în ziua de 3 iulie, va intra, la rândul ei, în același semn al Racului și care, până spre 28 iulie, cât va dura tranzitul ei prin sectorul casei a VIII-a, va crea ipostaze care indică o temperare, o ameliorare a stării de spirit, o resemnare dar nu și o rezolvare a chestiunii de fond. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, sectorul cunoaștere, conștiință va primi atât influxul Lunii, care le va permite o abordare curajoasă a construcției lor personale, cât și impulsurile astrale ale planetei Marte care, în ziua de 2 iulie, va intra în acest sector, pe care îl va susține cu intensitate și determinare până spre 18 august.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Capricorn

În ziua de 29 iunie, efort de stabilizare a relațiilor între părinți și copii. Efortul este ambivalent; în cazul celor care au părinți în vârstă, înțelegerea fiind dificilă din motive de mentalitate, înțelegere sau de boală va fi nevoie de o altă abordare dar și de multă rezistență nervoasă. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, tot felul de vești legate de locul de muncă cărora nu trebuie să li se dea crezare; în cea mai mare parte, acestea vor fi vicioase prin manipulare și dezinformare ori iresponsabilitate. Stare organică fluctuantă, în registrul deja cunoscut (fiziologia aparatului loco-motor, sistem nervos periferic, funcții hepatice, respirație, vorbire, manualitate). Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, relațiile parteneriale vor trece printr-o încercare. Aceasta provine de la forța cu care va „lovi” Luna Nouă în Rac, în casa a VII-a. Și, chiar dacă, în unele cazuri, în prejma acestei zile, nu se va înregistra un eveniment real, potențialul acestei secvențe rămâne unul special: se va închide circuitul relațional deschis anul trecut pe vreme asta și se va deschide un circuit nou care va opera cu elemente în minus sau în plus față de trecut, până în vara lui 2020. Din 3 iulie, în același sector al relațiilor parteneriale, își va începe tranzitul planeta Venus. Influența ei va fi una blândă, inducând prudență sau rezervă în fața marilor provocări și a deciziilor spectaculoase și va dura, în această notă, până pe 28 iulie. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, încărcătură afectivă a conflictelor interumane pe teme materiale, care îl radicalizează pe câte un Capricorn făcându-l „inabordabil”. În plus, în același sector al casei bunurilor materiale, se va instala, în tranzit, până pe 18 august, planeta Marte care va introduce o puternică notă de combativitate și individualism, de apărare vehementă a unor cauze, premize sau interese.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 29 iunie, mici destabilizări domestice care pot fi remediate destul de simplu; nu e nevoie să se facă mai mult caz decât merită. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, disponibilitate spre veselie, divertisment, plăceri extrase din experiențe artistice, culturale sau pur și simplu din jocuri, mai puțin din activități sportive. Instabilitate afectivă, curiozități care îi pot împinge pe unii nativi spre aventuri mai mult sau mai puțin „vinovate” dar trecătoare pentru că acesta nu va investi în ele nici un strop de seriozitate, profunzime sau determinare personală pe termen lung. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, posibil moment important la locul de muncă. Evenimentul pare mai degrabă să consolidaeze informațiile care au circulat până acum sub forma zvonurilor și în care nativul nu a vrut să creadă; acum, iată, realitatea confirmată. Contextul este posibil să se petreacă în jurul datei de 2 iulie, cu o marjă de toleranță de o zi în minus sau în plus, pe fondul Lunii Noi în Rac care, prin însuși statutul ei, instaurează noul. În plus, pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, dând unele sugestii necesare de temperanță, răbdare și observare atență a realității înainte de a avea o inițiativă (demisie, schimbare a locului de muncă, revendicare profesională, reclamație, etc.). Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, răstimp mai puțin indicat pentru abordarea subiectelor delicate sau în contextul cărora argumentele și postura Vărsătorului este șubredă: risc de degradare a discuției, de subiectivism și exagerare. Din 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului și, din această postură astrală, extrem de dinamică și categorică, nu va crea condițiile necesare pentru împăcare sau armonie, dimpotrivă, până spre 18 august, acest sector va fi unul „hăituit” de conflictele parteneriale de tot felul.





Horoscop Pești pentru săptămâna 29 Iunie-5 Iulie 2019

Horoscop Urania Pești

În ziua de 29 iunie, efort de a verifica și lămuri o informație, o părere sau punctul de vedere al cuiva. Posibilitatea de a face o scurtă deplasare. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, du-te vino informațional, păreri contradictorii, sfaturi care se bat cap în cap, argumente pro și contra care îl fac pe câte un nativ născut în zodia Peștilor să nu mai știe pe cine și în ce să creadă. Totuși, din punctul de vedere al hărții, „pe hârtie”, se observă lesne, în afara acestei ambiguități, care, până la un punct, poate fi nevinovată, și încercarea vinovată de a-l face pe nativ să ia o decizie greșită, de a-l păcăli, de a-l dezinforma sau, măcar, de a-l demobiliza. Căutați adevărul în textul de lege, în acte și documente, nu în părerile altora. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, momente pline de pasiune, de senzualitate, nevoie intens resimțită de către nativi de a nu fi singuri, de a se simți iubiți, ocrotiți, prețuiți, nevoia de a simți că rezonează cu o persoană pe mai multe planuri ale existenței umane, stare intensificată de impulsurile Lunii Noi în Rac din 2 iulie. ADVERTISING Pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, timp în care va genera ipostaze plăcute de viață în doi, de romantism, de tandrețe, de satisfacții artistice, de capacitate de a fi la înălțimea unor exigențe interpretative, de a se bucura de copii. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, dialoguri pe teme de muncă, de viață profesională, nu neapărat (sau aproape deloc salarială). Unele schimburi de idei, soluții sau propuneri, indiferent din ce parte provin, pot fi profitabile și trebuie receptate cu atenție și interes. Din 2 iulie, când, în sectorul casei sănătății „de fiecare zi”, își va începe tranzitul planeta Marte, se va pune problema, până pe 18 august, a suprasolicitării inimi și a registrului cardio-vascular.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții