Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei din 17 Iulie 2019

Written By NIKE B. on marți, 16 iulie 2019 | 16:16


Horoscop pentru femei din 17 Iulie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu sunteti prea deschis la ideile celor din jur si aveti tendinta sa ii invinuiti pe ei pentru nereusite. Mai bine v-ati revizui atitudinea fata de problemele zilei.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi e bine sa cereti o parere a unui prieten, asociat sau ruda, pe marginea unei probleme legale. Dezbaterile, contradictiile si discutiile intense sunt la ordinea zilei.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

E cazul sa reununtati la obiceiuri, chiar daca va e greu sa iesiti din rutina. Va agatati prea mult de radacini si de educatia data de familie si uitati ca, totusi, traiti intr-o perioada diferita. Iertati si uitati greselile trecutului!







Horoscop pentru femeia din Rac

V-ati simtit constrans, oprimat si astazi dati frau liber unor trairi tinute mult timp sub lacat. Sunteti impulsiv si spontan si spuneti tot ce va vine in minte.



Horoscop pentru femeia din Leu

Fiti atent cine va intra astazi in casa! Sun niste conflicte deschise in familia dumneavoastra pe care riscati sa le expuneti in vazul tuturor. Fiti discret!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti nerabdator si cicalitor la locul de munca, lucru care va atrage antipatia colegilor. Nu sunteti om de echipa si preferati sa lucrati pe cont propriu.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Faceti o favoare cuiva si veti avea numai de castigat pe viitor. Chiar daca acum pare ca nu aveti nici un beneficiu, roadele acestui gest va vor convinge ca, de fapt, v-a fost oferita o oportunitate.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti prins intr-o situatie restrictiva care va provoaca discomfort. Simtul dreptatii va spune sa evitati schimbarile, cu toate ca vi le doriti de multa vreme.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi sunteti nevoit sa faceti pe victima, numai pentru a ridica stima de sine a unui prieten. Din pacate, simtiti nevoia de distractie si un prieten deprimat nu va ajuta in efuziunile dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Deshideti adevarate campuri de lupta prin atitudinea autoritara si bataioasa pe care o aveti astazi. Se petrec schimbari neplacute in jurul dumneavoastra.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Intuitia e la cote maxime si sunt sanse mari sa faceti presupuneri care se vor dovedi a fi adevarate. Lasati-va dus de valul instinctelor, nu veti da gres!







Horoscop pentru femeia din Pești

Energia pare sa va paraseasca astazi, dar nu e deloc momentul sa incetiniti pasul. Recurgeti si la metode artificiale de inviorare, o cafea cu amicii sau ceaiul negru v-ar putea ajuta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții