Zodiacul chinezesc zilnic 8 mai 2024

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc zilnic 8 mai 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc zilnic, p...

Horoscop pentru femei din 18 Iulie 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 17 iulie 2019 | 15:52


Horoscop pentru femei din 18 Iulie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Decat sa va relfectati conflictele interne in cei din jur, mai bine va asezati un pic si va auto-analizati trairile. Evitati, pe viitor, actiunile distructive si nu veti fi nevoit sa va luptati cu propria constiinta.

Horoscop pentru femeia din Taur

Nu luati tratamente dupa ureche, organismul este mai sensibil astazi. Aveti mai multa grija de dumneavoastra!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunt prevazute noi inceputuri in viata dumneavoastra si simtiti nevoia sa fiti pe cont propriu. Sunteti curajos, nerabdator si cam incapatanat. Nu va avantati prea tare!





Horoscop pentru femeia din Rac

E cazul sa va relaxati intr-o escapada salbatica alaturi de prieteni. Faceti ceva iesit din comun si veti descoperi noi sanse si in dragoste!

Horoscop pentru femeia din Leu

Odata ce spuneti lucrurile care va trec prin minte, veti scapa de piatra care va apasa pe piept. O problema evitata e o problema care va reveni oricum la un moment dat.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Gandul va e la distractie si petreceri. Aveti mai multe optiuni in acest sens si e nevoie sa le ierarhizati. O noua relatie se contureaza astazi.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti parte de o intalnire mai iesita din comun multumita tendintei dumneavoastra de a actiona conform sentimentelor si nu ratiunii. Renuntati totusi la atitudinea autoritara!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Norocul va suradde si va aduce in cale un venit neasteptat. Ceea ce e perfect, avand in vedere ca aveati de platit niste datorii mai vechi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti prea centrat pe propriile dorinte si aspiratii si neglijati nevoile celor din jur. Echilibrati-va nevoia de a lucra cu cea de a petrece timp cu cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti cuprins de o pasiune mistuitoare, pe care riscati sa o duceti pana la obsesie. Sunteti predispus sa traiti totul la extrem, lucru care va pune in pericol imaginea publica.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi va puteti folosi creativitatea si farmecul la locul de munca. Reusiti sa ii multumiti pe cei din jur cu succes. Descoperiti si partea distractiva a muncii dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti nevoie sa fiti alaturi de oameni care va impartasesc entuziasmul. Sunteti mai activ decat de obicei si oamenii lenti va deprima.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții