Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 23 Iulie 2019

Written By NIKE B. on luni, 22 iulie 2019 | 19:11


Horoscop pentru femei din 23 Iulie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti tot soiul de idei noi la care sunteti gata sa lucrati cu dedicatie. Entuziasmul dumneavoastra ii va convinge si pe cei din jur sa vi se alature in proiecte.

Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa luati decizii dificile legate de locul de munca si de familie. Evitati sa faceti schimbari care nu sunt cu adevarat necesare, compromisurile nu sunt deloc indicate astazi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va sunt lansate oferte de participare la petreceri, nunti sau alte activitati sociale. Simtiti nevoia sa faceti o schimbare de look, pentru a face senzatie in cercurile in care sunteti invitat.





Horoscop pentru femeia din Rac

Petreceti mult timp cu cineva apropiat, dar o faceti din obligatie. Timpul trece mult mai repede, de aceea ar fi bine sa va ierarhizati atributiile, pentru a nu lasa ce e mai important in urma.

Horoscop pentru femeia din Leu

Sunt in prim plan probleme legate de datorii. Fie ca e vorba de rate, pensii alimentare sau ipoteci, aveti de dat bani.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi buna pentru a va rupe de lumea exterioara. A trecut mult timp de cand nu ati mai acordat timp propriilor trairi si nevoi. E necesar sa va analizati sentimentele, pentru a va da seama exact de ce va lipseste.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi faceti un pas in plus in obtinere independentei mult ravnite. Fie ca va mutati din sanul familiei, fie purtati o discutie in care va exprimati clar nevoile, reusiti sa va desprindeti de cei dragi. Si nu intr-un sens egoist, ci in unul matur si demn de admirat.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti simti nevoia sa va indepartati de cei din jur, pentru ca sunt prea exigenti in ce va priveste. Mai ales cand vine vorba de chestiuni religioase. Nu uitati ca nu sunteti dator sa va afiliati parerilor generale.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va scade realismul si riscati sa va expuneti punctele slabe. Sunteti mai vulnerabil decat de obicei. Fiti atent cu cine interactionati si cui va deschideti sufletul!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Calatoriile si activitatea intelectuala sunt punctele forte ale zilei. Sunt favorizate persoanele care lucreaza in domeniul pubilicistic. Creativitatea va ghideaza in toate activitatile astazi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi buna pentru a va pune la punct caminul, daca nu ati prea avut timp de asta in ultima vreme. Va preocupati de redecorarea si armonizarea spatiului in care va desfasurati activitatile.





Horoscop pentru femeia din Pești

Controlati-va tendinta de a va impune agresiv ideile in fata celor din jur! Sunt favorizate relatiile familiale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții