Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 24 Iulie 2019

Written By NIKE B. on marți, 23 iulie 2019 | 19:35


Horoscop pentru femei din 24 Iulie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Excesele culinare, extravaganta si noptile pierdute va vor aduce pe muchie de cutit. Aveti o viziune superficiala asupra vietii si riscati sa fiti tras in piept de cei care va vor raul.

Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, cautati sfatul si parerea celor din jur. Un termen de comparatie pentru propria viziune va ajuta sa va puneti in ordine gandurile. S-ar putea sa descoperiti insa ca cei din anturaj sunt mai degraba avocati ai diavolului.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ati fost cheltuitor si acum va pare rau. Constatati ca economiile sunt epuizate si nu aveti resurse pentru a participa la numeroasele evenimente sociale la care sunteti solicitat.





Horoscop pentru femeia din Rac

Daca obsinuiti sa va faceti planuri financiare lunare, azi e cea mai potrivita zi pentru a le pune la punct. Odata indeplinita aceasta atributie, puteti trece cu usurinta la urmatoarea.

Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti solicitat din toate partile si nu aveti idee cum i-ati putea informa pe cei din jur ca sunteti pe cale sa o luati razna. Un robot cu un monitor in loc de cap e o solutie nebuneasca, dar, la urma urmei, e in ton cu ceea ce simtiti, nu?






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu e cazul sa va angajati in activitati solicitante din punct de vedere fizic. In schimb, ar fi bine sa va concentrati atentia pe consolidarea relatiilor profesionale.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Viata sociala e foarte activa astazi, mai ales in ce ii priveste pe membrii familiei. Nu veti cunoaste oameni noi, dar veti consolida relatii vechi. Va simtiti in siguranta in apropierea celor dragi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti exigent si inovativ, dar pentru a-i aduce pe cei din jur la acelasi nivel, trebuie sa rezolvati mai intai problemele ramase fara solutie din trecut. Atentie, ii puteti indeparta pe cei din jur prin atitudinea impunatoare!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi aveti tendinta sa luati decizii gresite, determinate de frustrarile pe care le resimtiti in camin. Sunteti tensionat si nimic nu pare sa va multumeasca.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca nu ii sufocati pe cei din jur, o sa va bucurati de relatii mai solide si mai satisfacatoare. Sentimentul de securitate va e zdruncinat de atitudinea suspicioasa pe care o aveti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Permiteti-va sa lasati putin garda jos si sa va batatoriti drumurile cu ajutorul simtului umorului, pe care il aveti din plin. Veti reusi sa va extindeti cercul social si sa va cunoasteti mai bine pe dumneavoastra insiva.





Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca azi sa va tenteze sa aplecati urechea la promisiunile unei foste iubiri, care va cere inapoi. O discutie in prealabil va va asigura ca nu luati decizii pripite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții