Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Urania săptămâna 20–26 Iulie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 iulie 2019 | 06:37



Horoscop Urania săptămâna 20–26 Iulie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 20–26 Iulie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 20 și 22 iulie, la prânz, perioadă relaxată, marcată de dorința de a se izola de factorii de stres și de a se odihni. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, multă energie, nevoia de a se implica în activitățile curente sau de a aborda pieptiș (dacă tot și-au făcut curaj!) problemele care așteaptă să fie rezolvate și care îi demobilizau, până acum, prin potențialul lor sporit de a declanșa ostilități. Formă bună fizică. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, semn în care va rămâne până pe 23 august și care va da impulsuri speciale sectorului vieții afective, a aventurilor, a căutării și a găsirii unor noi surse de satisfacție. Cei tineri vor dori, în mod special, să “facă mișcare”, să facă sport, într-un cadru mai mult sau mai puțin organizat sau marcat de exigența unei performanțe. Abordare temerară a plăcerilor vieții care îi poate împinge, nu o dată, să comită imprudențe. Relații dinamice, uneori încărcate de tensiune, între părinți și copii. Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, efort de a ține sub control secvențele bănești curente, de a nu permite dezechilibrări, în ciuda felului lor de a trata banii ca pe un mijloc de a rezolva cât mai repede o chestiune de viață. Expansiune a personalității artistice în cazul celor care desfășoară activități de creație sau interpretative; pe fond, este vorba de multă ambiție, de dorința de a se afirma, în ciuda tinereții și a unei evidente experiențe în domeniu. În această perioadă, identificăm și posibile cheltuieli pentru creșterea, educarea, îngrijirea copiilor, care nu suportă nici un comentariu dacă ele sunt justificate, în schimb, altele pot lua aspectul unei risipe și a unor cheltuieli nesăbuite dacă ele urmăresc să susțină capriciile și pretențiile exagerate ale copiilor, mai ales dacă aceștia nu mai sunt mici, ci sunt la vârsta adolescenței sau a primei tinereți.

Horoscop Taur pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Taur

ntre 20 și 22 iulie, la prânz, perioadă în care nativii se pot apropia de acele persoane care le sporesc siguranța de sine, încrederea în propriile puteri sau în valoarea inițiativelor personale, ori prin simpla, plăcuta și fireasca lor comunicare. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, posibile insomnii, stres interior, agitație din cauza unor motive clare, identificate sau din cauza unor gânduri difuze care nu le dau pace. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, semn în care va rămâne până pe 23 august, fapt care se va reflecta în relațiile Taurilor cu persoanele în vârstă, din familie, ori cu regimul bunurilor imobiliare și funciare. Eforturi speciale ori chiar conflicte născute din dorința de a pune în aplicare un plan cu privire la vânzarea/cumpărarea unei case, a unui teren ori din felul în care înțeleg să-și administreze patrimoniul, mai ales dacă este vorba de un bun moștenit sau aflat în indiviziune, față de care și părțile implicate au o obligație materială sau juridică, dar pe care nu o onorează, de unde și fireștile reproșuri și pretenții. Și totuși, în ciuda acestor acutizări relaționale, dorința lor de a rezolva o moștenire, de a termina cât mai repede un litigiu care se desfășoară în instanță este mare. Enervați sau exasperați de procedurile juridice, Taurii vor dori să rezolve, fie și cu prețul unor discuții aprinse, disputa dintre ei și rude. Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mai multă temperanță în reacții, ceea ce nu înseamnă însă și toleranță față de derapajele unora și altora pe care le vor trata pe măsură, cu autoritatea sau vigoarea impusă de context, ceea ce poate crea impresia că fac exces de autoritate ori că sunt rigizi. Moment bun, întreaga săptămână, pentru învățare, recapitulare, fixare a cunoștințelor.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 20 și 22 iulie, la prânz, posibil succes, momente plăcute, flatante, în care nativul se va afla în centrul atenției publice, va fi lăudat și, mai ales, admirat sau simpatizat. Șansa de a depăși un factor de risc pentru carieră și imagine publică. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, relații dinamice, uneori “prea” dinamice, cu unii apropiați; încercați și lecția temperanței sau a indiferenței în situațiile lipsite de importanță și nu încercați să demonstrați, oricând și cu orice preț, că aveți dreptate. E suficient că aveți dreptate, cu adevărat; mai târziu, vor constata și aceia acest fapt. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, semn în care va rămâne până pe 23 august, dând sectorului comunicare o vigoare și o susținere excepționale, care pot fi valorificate în multe împrejurări: susținerea unor examene și verificări, prezentarea unor comunicări sau puncte de vedere în condițiile unor întruniri oficiale, afirmații curente, dialog cu persoane mai puțin cunoscute. Foarte interesantă se arată a fi șansa unor Gemeni de a se apăra în urma unor acuzații, pe fondul unor anchete, cercetări sau procese, indiferent de stadiul lor procedural, prin combativitate, curaj, dar și prin norocul de a afla, în timp util, un detaliu revelator care poate schimba datele problemei sau care se adaugă celor deja existente în dosar, consolidându-le ori dând alt parcurs respectivului demers juridic. Contextul va înlesni posibilitatea unor călătorii de excepție, chiar dacă la început, la prima impresie, acelea par a fi de ordinul întâmplărilor curente. Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, posibile destabilizări interioare survenite în urma unui proces interior de analiză și reevaluare a unor întâmplări de dată recentă, menite să pună în evidență o eventuală eroare de comunicare, înțelegere, decizie sau comportament.

Horoscop Rac pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 20 și 22 iulie, la prânz, etapă specială marcată de speranță, de disponibilitate spre visare, spre planuri și proiecte personale sau profesionale, dar și momente speciale prin subtilitatea mentală și sensibilitatea sufletească sporită, care îi face dornici să evolueze prin modele superioare, prin evoluție personală, prin salt existențial provocat de trăiri în plan spiritual, religios, cultural, moral. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, tensiuni socio-profesionale, atacuri la persoană în cadrul restrâns al exercitării funcției sau meseriei sau în spațiul public, dublate de reacțiile insuficient controlate (reacții la mânie, enervare) ale nativului care nu se poate abține să nu dea o replică imediată, chiar dacă aceasta nu va convinge sau va complica situația. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, dând, până pe 23 august, cât va dura acest tranzit, impulsuri speciale legate de bani, câștiguri, administrare a lor, dar, mai ales, de recuperare și revizuire, în conformitate cu legislația și prevederile legale, a unei nereguli în regimul plății salariului, a pensiei sau a indemnizațiilor și veniturilor ce decurg în urma activității prestate pe termen lung sau ocazional. Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, pe Raci îi va bate gândul să pună punct unei relații care nu (mai) este profitabilă sau care le oferă în permanență surpriza unor ipostaze de viață, pe care nu le agreează și pentru care nu sunt pregătiți să le trăiască alături de respectivii cunoscuți. Se va menține, întreaga săptămână, patronajul Micului Benefic, alături de Mercur, în spațiul casei I, a personalității lor, care le va modela gândurile, sentimentele, trăirile și reacțiile într-o manieră sensibilă, delicată, reticentă sau discretă, de unde și felul aparte în care se vor derula divergențele, explicațiile sau nemulțumirile cărora trebuie să le dea glas.







Horoscop Leu pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Leu

Intre 20 și 22 iulie, la prânz, iluzii sau estimări lipsite de realism și simț practic, provocate de un câștig ipotetic sau de o schimbare a regimului financiar. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, dorință de a estima corect și repede situația în care se află pentru a identifica măsurile ce trebuie luate pentru a se afirma sau progresa. Contextul astral îi privește mai ales pe cei tineri și impetuoși, care nu au timp să aștepte ca să-și demonstreze valoarea. În favoarea acestora va veni, din 23 iulie, Soarele, care va intra în zodia Leului. Astfel, până pe 23 august, cât va dura acest tranzit, ei vor reuși să se mobilizeze sau să-și recapete încrederea în sine. Vanitatea, orgoliul și competițiile pierdute ori situațiile delicate prin care au trecut de curând și care nu i-au pus într-o lumină bună vor avea rolul unui motor, ei hotărând că așa ceva nu vor permite să se mai întâmple și că nu se vor mai lăsa înfrânți sau abătuți de la scopul lor. Intrat din 23 iulie, în sectorul casei I a identității lor fizice, Soarele le va da energie, determinare, curaj și motivație în tot ceea ce vor face. Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, solicitări majore în plan public care privesc imaginea, faima ori succesul lor. Persoanele aflate în preajma vârstei de 40/42 de ani pot trece prin momente de restructurare, care pot lua însă aspectul unei constrângeri, și nu al unei deschideri spre împlinire profesională. Se vor menține, întreaga săptămână, mecanismele astrale care vor solicita axa celor două case ale sănătății pe sectorul stomac, digestie, metabolism, regim al zahărului, afecțiuni osteo-articulare, sensibilizând organismul la factorii alergeni. Aceleași opoziții pe axa Rac/Capricorn pot pune într-o ecuație dificilă activitatea curentă la locul de muncă.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 20 și 22 iulie, la prânz, tendința de a atenua conflictele, mai ales dacă acestea au fost stârnite de detalii neimportante sau de ambiții personale. Efort de a depăși o situație delicată în viața de cuplu, în asocieri, în afaceri, în colaborări. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, observații pertinente cu privire la o situație materială care au darul de a atrage atenția asupra riscurilor pe care și le-au asumat în dorința lor de a rezolva mai repede, mai simplu sau cu orice preț o “încurcătură” materială, patrimonială, succesorală, de partaj sau de susținere financiară. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, introducând, până pe 23 august, cât va dura acest tranzit, o semnificație aparte în sectorul lucrurilor neștiute, dar și în regimul lor de viață și sănătate. Soarele va funcționa ca un revelator al adevărurilor și al realității, dând-le, astfel, nativilor siguranța de a lua, în cunoștință de cauză, deciziile și atitudinile necesare. În privința sănătății, se observă (supra)solicitarea axei cardio-vasculare și, mai ales, apariția ori accentuarea unor disfuncții care țin de latura genetică sau de cea karmică; va fi nevoie, dar va fi și momentul necesar ca niște disfuncții, în modul actual de viață, să fie înlăturate pentru a nu spori impactul acestora asupra stării de sănătate. Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, moment în care Fecioarele vor trebui să ia în considerație natura unor limite personale în dezvoltarea lor profesională, personală sau socială; ei vor putea identifica aspectele mai puțin importante care pot fi corectate sau vor descoperi cauzele mai vechi (din copilărie, din tinerețe) care i-au condus spre actuala stare de nemulțumire și neîmplinire. În unele situații, se poate naște o stare de suspiciune sau de ostilitate generată de relațiile dintre nativ și socri ori între el și soț sau soție.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 20 și 22 iulie, la prânz, atitudine nuanțată față de boli și afecțiuni, abordare a unor soluții alternative (medicină vibrațională, cristaloterapie, sacroterapie, meloterapie, vindecare spirituală, ș. a.). Comportament calm, înțelegător sau împăciuitor la locul de muncă pe fondul unei lipse de apetit pentru a pune lucrurile la punct într-o manieră categorică sau radicală. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13:03′, și începutul zilei de 25 iulie, Pe fond, cei născuți în Balanță nu sunt în cea mai bună formă pentru a purta niște discuții cu atât mai puțin dacă acestea abordează aspecte importante de viață. Unii se pot simți obosiți, plictisiți, exasperați de cauză sau de personajul implicat și caută să amâne diplomatic o întrevedere față în față sau, măcar, aceasta ar trebui să fie cea mai indicată soluție. Dacă, totuși, întâlnirea nu poate fi amânată, este bine să nu se dea frâu liber impresiilor subiective (antipatie, convingeri critice, informații care aruncă o umbră de îndoială asupra personajului cu care trebuie să poarte dialogul respectiv) și să se limiteze strict la datele respectivului conflict de interese. Această strategie va fi greu de pus în aplicare în cazul diferendelor între soți dar, efortul de a o pune în aplicare, s-ar putea să dea, totuși, roade. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și se va răsfrânge, prin influxurile astrale, până pe 23 august, asupra relațiilor nativilor cu prietenii lor, creând oportunitatea de a se întâlni cu persoane importante prin rang, funcție, imagine, valoare personală care îi pot sprijini, ajuta, susține într-un demers. Între 25 iulie, după ora 00:43′, și 26 iulie, gânduri, planuri și calcule născute din grija de a proteja un patrimoniu ori din spaima de a nu pierde un bun imobiliar (locativ, funciar), pe fondul unor probleme personale cu grad sporit de dificultate.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 20 și 22 iulie, la prânz, univers afectiv bogat în dorințe, oferte, provocări și speranțe. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13:03′, și începutul zilei de 25 iulie, „dureri de cap” la locul de muncă născute dintr-o mulțime de cauze mărunte care împiedică buna desfășurare a activității curente. Dureri de cap, la propriu, pe fondul unui tranzit care solicită funcțiile cerebrale, funcțiile organelor de simț localizate la nivelul capului, regimul presiunii arteriale dar și psihicul (enervări, iritări, mici accese de furie). Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și va marca, până pe 23 august, cât va dura acest tranzit, sectorul ridicării în rang prin funcție sau al imaginii publice prin performanță profesională. În mod normal, vorbim despre un tranzit care creează premize favorabile succesului, afirmării (mai puțin al debutului). Concret, pentru această perioadă, se poate vorbi despre efortul celor născuți în Scorpion de a ajunge într-o poziție importantă într-o ierarhie socială, dacă este vorba de cei tineri, sau de a obține onoruri, funcții și recunoaștere, dacă este vorba de cei care se apropie de 44 și, respectiv, 55 de ani. Mobilizare importantă a tuturor resurselor personale și profesionale pentru a-și apăra un statut (funcție, rang, demnitate). Nu va fi un moment al exprimării vocației personale ci al voinței, tenacității și al combativității. Între 25 iulie, după ora 00:43′, și 26 iulie, predispoziție spre creerea unor tensiuni în plan relațional. Ostilitățile vor fi declanșate chiar de către nativii care vor adopta în strategia lor reacțiile rapide; cuvintele, afirmațiile, avertismentele, acuzațiile, reproșurile vor fi doar o parte a acestei strategii vehemente. Scorpionii vor fi parteneri dificili în toate privințele, devenind exigenți și, deseori, intoleranți. În ciuda unor intuiții sclipitoare, conversația cu aceștia va fi marcată de inflexibilitatea lor.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 20 și 22 iulie, la prânz, nevoia de confort și izolare de factorii de stres prin cultivarea activităților care se desfășoară în spațiul domestic și care le permit relaxare și intimitate. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13:03′, și începutul zilei de 25 iulie, posibile reacții personale, subiective (încăpățânare, spirit de contradicție, plăcerea de a contrazice, incapacitatea de a ceda) care pot altera armonia între ei și o persoană dragă lor (iubit/iubită, copii). Cei tineri vor simți nevoia de a se face remarcați și de a ieși din anonimat printr-un fel de a trăi pătimaș și extravagant ori prin ipostaze de viață ce impun asumarea (mai mult sau mai puțin conștientă) a unor pericole prin practicarea unor sporturi sau distracții riscante pentru corpul lor fizic. Cei care desfășoară activități artistice sau interpretative vor fi tentați să facă lucruri speciale menite să uimească publicul. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și se va plasa, până pe 23 august, în sectorul conștiință, cunoaștere, progres, performanță prin nivel superior de pregătire. În mod normal, Săgetătorii de toate vârstele ar trebui să beneficieze de acest context pentru a se mobiliza în direcția afirmării de sine, al curajului și al dezbărării de complexe. Posibile decizii majore cu privire la locul de muncă, spațiul în care trăiesc, fel de aborda profesia, apartenența la grupuri de inițiativă care le-ar permite ascensiunea socială (implicarea în politică, de exemplu). Între 25 iulie, după ora 00:43′, și 26 iulie, situații anapoda, cu iz de eroare sau de abuz la locul de muncă ori în plan salarial (blocarea sau amânarea unor plăți, ajustarea cuantumului lor stabilit inițial) care, pentru moment, nu se pot remedia. Tulburări organice de scurtă durată, sub forma unor crize trecătoare (dureri musculare sau osoase la nivelul cefei, disfuncții stomatologice, răgușeală, amigdalită).





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Capricorn

pentru perioada 20 – 26 iulie 2019 Între 20 și 22 iulie, la prânz, dialoguri menite să atenueze un (posibil) conflict, efort de înțelegere și cooperare, apel la formula „vorba dulce, mult aduce”. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13:03′, și începutul zilei de 25 iulie, stres emoțional stârnit de relațiile de familie care evoluează anapoda (conflicte nejustificate, atitudini lipsite de logică și rezonabilitate, pretenții absurde etc.). Animozități stârnite de inițiativele sau de punctul de vedere al unui soț (soție) într-un conflict de familie care, în loc să dezamorseze situația, o complică și mai mult. Tensiuni cu străinii pe teme patrimoniale, discuții care revin în punctul în care au fost formulate niște afirmații, pretenții, acuzații și care stârnesc sămânță de ceartă. Rezolvarea unei dispute reactualizate după câteva săptămâni va fi posibilă, parțial sau în totalitate, după 1 august. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și se va instala în sectorul bunurilor moștenite sau primite de la străini sub formă de ajutor, finanțare, sponsorizare, păsuire a unei datorii, scutire de taxe, de penalități dar va spori cota de stres și de indisponibilitate spre compromis. Sectorul va rămâne „fierbinte”, până spre 23 august. Atenție majoră la riscurile pentru sănătate ce provin din șocuri emoționale, accidente, evenimente neprevăzute, stil de viață nesăbuit. Între 25 iulie, după ora 00:43′, și 26 iulie, revin, ca o nevoie neonorată la timp, constrângerile cheltuielilor pretinse de o persoană dragă lor sau impuse de copii deși, cu excepția cheltuielilor necesare – întreținere, sănătate, educație –, multe nu vor fi făcute de către Capricorni cu inima deschisă. Întreaga săptămână viitoare va sta sub semnul mănunchiului de opoziții care acționează de două săptămâni pe axa caselor I/VII, introducând premize dificile de viață și acțiune în plan partenerial sau conflictual (litigii, diferende, procese).

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 20 și 22 iulie, la prânz, discuții cu cei în drept să oferte o explicație sau să găsească o soluție la o pretenție sau la o neregulă bănească, în principal salarială. Argumentele linvocate de către Vărsători nu vor fi acceptate ori poate că, sau discuția nu se va purta cu persoana în drept să ofere o rezolvare. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13:03′, și începutul zilei de 25 iulie, vești, informații, dialoguri, întâlniri, multe impresii, reacții „la cald” față de o serie de situații de care află sau pe care le trăiesc nativii și care îi transformă în niște persoane vorbărețe, uneori insistente sau obositoare chiar dacă agitația lor este justificată. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și se va instala în sectorul relațiilor parteneriale. Asta nu înseamnă o postură rea ci doar una foarte solicitantă. Până spre în 23 august, relațiile cu soțul (soția), cu partenerii de afaceri, cu colegii de proiect, cu persoanele implicate în derularea unui contract, cu rivalii, cu dușmanii, cu părțile implicate într-un proces vor fi dinamice și intense. Este momentul când se poate pune problema unei căsătorii dar, asupra acesteia, vor plana destul de multe îndoieli sau răzgândiri ori, dimpotrivă se va pune în mod deschis problema separării soților, decizie care va fi și ea supusă unei analize. Între 25 iulie, după ora 00:43′, și 26 iulie, disconfort în propria locuință, stare de nemulțumire greu de precizat ca sursă și, prin asta, greu de depășit. Se vor menține, întreaga săptămână, laturile șubrede ale unui mănunchi de opoziții care acționează, de două-trei săptămâni încoace, pe cele două case ale sănătății, menținând active predispozițiile organice ale Vărsătorilor către disfuncțiile legate de alimentație, digestie, metabolism, afecțiuni articulare dar și asupra mecanismelor de gândire care par a evolua „în ceață” și cu nesiguranță.





Horoscop Pești pentru săptămâna 20–26 Iulie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 20 și 22 iulie, la prânz, moment bun, care le va da Peștilor disponibilitatea să înoate prin apele spirituale și sufletești de care au nevoie pentru a se regăsi pe sine. Stare de detașare de aspectele practice, concrete sau de urgențe vieții de fiecare zi; în aceste momente, pentru Pești, totul „poate să mai aștepte”. Vineri, 19 iulie 2019, 12:00 Între 22 iulie, după ora 13:03′, și începutul zilei de 25 iulie, necesară revenire cu picioarele pe pământ pentru a rezolva chestiunile bănești obișnuite ori pentru a se dedica unor aspecte complexe (mai complicate?!) de ordin salarial sau care privesc drepturile cuvenite în urma desfășurării unei activități ocazionale sau constante. În cazul celor care se află acum în preajma vârstei de 47/48 de ani până spre 50 de ani, se identifică, cel puțin teoretic, șansa de a ieși dintr-o zonă de modestie profesională prin numirea nativilor în funcții importante ori în locuri speciale, postură care intră în categoria succesului socio-profesional și de imagine. Contextul, chiar dacă nu se manifestă în mod concret, de-a lungul săptămânii viitoare, rămâne activ și valabil până spre 20 august cu o intensitate mai mare și un potențial sporit. Posibile discuții în contradictoriu sau pe ton ridicat sub impactul intrării Soarelui, în ziua de 23 iulie, ceea ce dă acestui sector datele unui accent special pus nu doar pe muncă sau salarizare ci și pe sănătate pentru că, până pe 23 august, axa cardio-vasculară va sta sub semnul acestui tranzit obositor. În loc să se tempereze, zona casei a VI-a se va afla, după 1 august, sub influența și altor planete care își vor face intrarea în zodia Leului pentru încă trei – patru săptămâni de acum încolo. Între 25 iulie, după ora 00:43′, și 26 iulie, regim special al dialogurilor și conversațiilor care vor sta sub semnul veștilor surprinzătoare, al descifrărilor venite în urma descoperirii unor date și informații necesare.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții