Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul lunii iulie 2019

Written By NIKE B. on luni, 1 iulie 2019 | 08:11


Horoscop Urania luna iulie 2019

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii aprilie 2019


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Un șir de vești contradictorii, care se bat cap în cap, te derutează în privința celor mai bune strategii ale demersurilor tale sub impactul Lunii noi apărute pe 3 iunie 2019 în Gemeni. Nu-ți este chiar ușor să stai deocamdată în defensivă, dar trebuie să te înarmezi cu calm și răbdare. Până afli informații viabile, credibile despre ceea ce se întâmplă, oferă-ți nițică relaxare, deconectare.

În decursul întregii luni ești însuflețit de un atașament puternic față de familie, cămin. Asumarea unui rol mai activ, mai responsabil în sprijinirea oamenilor îndrăgiți te poate face fericit, împlinit.

Pare să-ți fie mai ușor să-ți dezvălui cele mai adânci emoții, simțăminte. Treci printr-o perioadă de mari satisfacții întrucât vezi mai limpede conexiunea dintre evenimente din trecut și chestiuni care te preocupă în prezent. Găsirea cheii acestei conexiuni te poate ajuta să rezolvi o problema actuală.

În ultima decadă din lună ai șansa să te cufunzi adânc în subconștient și să ieși înapoi la suprafață cu o comoară de preț, adevărul! Fii cu ochii în patru la capcanele de negativitate, pesimism ale gândirii tale, și elimină-le fără vreo ezitare. Fii cinstit cu tine însuți și clarifică-ți calea către dezvoltarea personală.

În cele din urmă zile din iunie te simți stimulat din punct de vedere intelectual și artistic, și pari să te îndrepți spre activități asociate cu aceste domenii. Poți să te concentrezi mai mult spre copii și parcursul lor educațional.

Soarele în sextil cu Uranus în data de 27 iunie 2019 te îndeamnă să te ocupi de cu totul altceva decât îți dictează rutina, să descoperi în acest mod ceva nou și important pentru dezvoltarea ta. Însetat de independență, ești dornic să arăți ceea ce te face special, deosebit de alții.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 2 iulie 2019 în Rac, poți fi măcinat în interior, stresat, din pricina faptului că persoanele dragi nu te înțeleg, par să-ți dezaprobe o aspirație importantă. Este indicat să-ți deschizi sufletul și să discuți cu ele, cu toate cărțile pe masă, despre ceea ce te frământă.

Oricum, treci printr-o perioadă în care atât împrejurările, cât și voința proprie te focalizează asupra căminului, treburilor casnice.

Îndeosebi în decursul celei de-a doua decade din iulie, acasă se acumulează o tensiune apăsătoare, ce poate isca certuri, dispute înfierbântate. Este posibil că acest lucru să se petreacă din cauza tendinței tale de a-i controla pe cei apropiați sau a ciocnirii dintre interesele tale și cele ale lor.

Compromisurile reprezintă o cale esențială de reconciliere, și asta se evidențiază în a treia decadă, când relaționarea cu membrii familiei are șansa să se armonizeze. Îți dedici mai mult timp de calitate împreună cu aceștia și ești dornic să găzduiești numeroase reuniuni, petreceri, alături de ei.

Îți face tot mai multă plăcere să comunici, să interacționezi cu oamenii, mai ales cu cei capabili să te stimuleze mental. Te angajezi cu aceștia în conversații incitante, fertile, constructive.

În a treia decadă a lunii, viața socială ți se învolburează, te poartă în direcții contradictorii, neașteptate. Are loc un fel de rearanjare, reașezare a lumii din jurul tău, căreia nu ii poți intui deocamdată tendințele. În acest context astral, ți se recomandă să fii mereu pe fază, alert, gata să te adaptezi oricărei turnuri surprinzătoare de pe scena publică.

În data de 16 iulie 2019, Luna plină din Capricorn te determină să te încrezi în idealurile tale, să te mobilizezi în împlinirea lor. Cu toate astea, este necesar să afli modalități practice de a ți le materializa, să ți le ajustezi pentru a se conforma realității.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Îți dinamizezi comunicarea cu cei din preajmă, îți extinzi cu entuziasm și perseverență cercul social, te remarci prin forța cuvintelor tale, puterea ta de convingere. Ai capacitatea să spargi gheața în situații conformiste, încordate, așa că-i deschizi pe oameni întru sinceritate.

Traversezi o perioadă extrem de încărcată de activități diverse, trimiterea și primirea de mesaje, reuniuni, întâlniri, comisioane, călătorii pe distanțe scurte. Ți se furnizează o grămadă de informații, fiindu-ți uneori greu să le sortezi, să le alegi pe cele cu adevărat utile.

Dacă există neînțelegeri între tine și unele rude, acestea tind să se adâncească, să se acutizeze.

În a doua decadă a lunii, ești însoțit mai mereu de noroc în reluarea unor teste, examene. Este o vreme prielnică perfecționării abilităților tale, scoaterii de la naftalină a unor atuuri personale neglijate. Poți avea probleme legate de transport, sejururi, mașină, și trebuie să te pregătești să faci față unor întârzieri, amânări ale planurilor tale.

Sextilul dintre Venus și Uranus din 8 iulie 2019 dă o turnură incitantă, neobișnuită, discuțiilor tale cu alții. Te bucuri de întâlnirea unor oameni interesanți, excentrici, de evenimente publice neașteptate, spontane. Te implici în acțiuni pasionante cu amicii, colegii.

Pari gata să-ți riști confortul pentru a te confrunta cu o chestiune emoțională profundă. Lămurirea a ce anume dorești de la ceilalți îți facilitează progresul personal și cel profesional pe 16 iulie 2019, când Luna plină strălucește pe cerul Capricornului. Deși imaginația bogată te sprijină în obținerea unor succese, ea îți poate impieta interesele prin izvodirea unor simțăminte păguboase.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Năzuința de a adaugă un plus de savoare vieții tale nu-ți dă pace și te aduce alături de oameni care par să trăiască cu pasiune fiecare clipă. Prietenos, binevoitor, amabil, te integrezi în mod fericit în societate. Pe de altă parte, Venus te inspiră în reinventarea imaginii tale exterioare, în optimizarea acesteia.

Mai ales în ultima decadă din lună ești, de altfel, silit de împrejurări să-ți ajustezi felul cum ești perceput de cei din jur, să înlături orice piedică potențială din drumul către progresul tău.

În cele din urmă zile din iulie, căminul și familia capătă întâietate în traiul tău. Te simți împlinit înconjurându-te de persoane dragi, de încredere, și ești mai puțin dispus să întâlnești noi oameni.

Luna nouă apărută pe 2 iulie în Rac te încurajează să-ți protejezi emotivitatea crescândă, astfel încât să nu devii vulnerabil în fața unor inși dornici să profite de tine. Ferește-te să-ți deschizi sufletul unor persoane pe care nu le cunoști foarte bine.

Câteva piedici neașteptate îți dau de furcă în data de 9 iulie 2019, când Soarele se amplasează în opoziție cu Saturn. În ciuda frustrărilor resimțite, ai prilejul să-ți conștientizezi mai clar impactul asupra altora și modul în care ți-l poți crește. Lecțiile de viață din această zi provin de la persoane care îți pun la încercare abilitatea de lider.

Trigonul dintre Soare și Neptun din 11 iulie 2019 te eliberează de stresul acumulat în ultimul timp. Credința în tine însuți îți deschide porți ferecate, inaccesibile, până acum. Întrucât percepi cu ușurință ceea ce alții par să nu observe, ai șansa să le-o iei înainte competitorilor tăi.

Tensiunea adunată în relațiile cu persoane ce-ți sunt potrivnice este pe punctul să explodeze, să te ducă la o bătălie pe câmp deschis cu aceștia, ca efect al opoziției Soarelui cu Pluton de pe 14 iulie 2019. Voința ta impresionantă de a obține ce-ți dorești îți facilitează o realizare de excepție!

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite în ziua de 16 iulie 2019 în Capricorn, ești îmboldit să-ți măreșți stabilitatea relațiilor cu cei apropiați. Din nefericire, poți ajunge într-un impas din acest punct de vedere. Nu mai ai cum să-ți menții iluziile despre cineva din preajma ta și este necesar să te îndepărtezi de acesta!

Venus în opoziție cu Saturn pe 17 iulie 2019 îți prilejuiește o discuție serioasă cu o persoană care te face să înțelegi ce este cu adevărat important în viața ta. Tinzi să îți vezi responsabilitățile prin prisma altora și să primești un sprijin consistent de la un amic. Modalitatea în care îți echilibrezi munca cu distracția determină cât de satisfăcut ești azi.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Natura ta leonină iese la iveală! Încărcat cu un potențial energetic consistent, ești gata să iei ceea ce ți se cuvine fără a mai aștepta încuvințarea altora. Te focalizezi cu ușurință către obiectivele tale cele mai ambițioase și nu te lași pe tânjală până ce nu ți le vezi împlinite.

Combativitatea, graba ta ieșite din comun și impulsul de a te război cu oricine te contrazice îți sunt, din fericire, echilibrate de o perspectivă spirituală asupra lumii, ce te ajută să-ți menții o atitudine senină, să faci deosebirea între ceea ce este important și ceea ce e trivial, neînsemnat.

Se impune, totodată, să-ți verifici eficiența relaționării cu ceilalți, să analizezi dacă ești aliat cu persoane capabile cu adevărat să-ți sprijine dezvoltarea destinului și dacă nu cumva comunicarea ta cu cei din preajmă îți este distorsionată de factori subiectivi. În ultima decadă din lună, pari să te adaptezi excelent mediului tău social, fără să-ți pierzi, însă, identitatea. Din contra, îți expui cu cu expresivitate unicitatea personalității și știi cum să te arăți altora în cea mai favorabilă lumină. Tinzi să fii în centrul atenției, să fii apreciat pentru o realizare de excepție.

Luna nouă adăpostită de Rac pe 2 iulie 2019 te încurajează să te debarasezi de aspecte ale trecutului care nu-și mai au locul în prezent. Chiar dacă unii oameni nu te înțeleg, nu-și dau seama de semnificația vorbelor și faptelor tale, ai capacitatea să rămâi ferm pe pozițiile tale, să-ți păstrezi perseverența în urmărirea țelurilor tale principale.

Este necesar să-ți ții cumpătul și să nu pici în capcana dezamăgirilor în data de 11 iulie 2019, când Marte se poziționează în cuadrat cu Uranus. Nu te lăsa în voia impresiei că tot ce-ți poate merge prost chiar îți merge anapoda, nu da importanță unor chestiuni negative minore și nu-ți descărca nervii pe persoane care nu au nici o vină pentru dificultățile tale!

Pe 16 iulie 2019, sub efluviile Lunii pline din Capricorn, este vremea să revii cu picioarele pe pământ și să faci pași notabili pentru a evolua în viață. Autodisciplina și organizarea sunt chei ale succesului în tot ce întreprinzi!

Încrederea în tine însuți ți se înalță până la ceruri în ziua de 25 iulie 2019, ca urmare a trigonului dintre Jupiter și Marte. Norocos, înarmat cu optimism, pari să fii mai mereu la locul potrivit la momentul potrivit. Nu avea însă credința că oportunitățile vin singure spre tine, fără să ridici vreun deget.

Soarele în cuadrat cu Uranus pe 30 iulie 2019 îți presară existența cu întâmplări neobișnuite. Păstrează-ți flexibilitatea și fructifică-ți orice ocazie trecătoare din calea ta. De altfel, cu cât faci lucrurile mai diferit decât de obicei, cu atât ai rezultate mai surprinzător de bune!








Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna nouă, găzduită pe 2 iulie 2019 în Rac, îți impune să-ți clarifici intențiile, planurile, pentru a nu-ți mai derută, intriga, oamenii apropiați. Aceștia pot fi îngrijorați că te înscrii pe un traseu al existenței periculos ori care te poate duce către o fundătură!

De-a lungul întregii luni, ești înclinat să-ți petreci mai mult timp în singurătate pentru a te dedica reflecției, meditației. Piedici, dileme interioare, tăinuite față de tine însuți sunt pe cale să iasă la suprafață.

Îți înțelegi, așadar, într-un grad sporit simțăminte, impulsuri subconștiente, având posibilitatea să ți le elimini pe cele negative, și să ți le redirectionezi pe cele pozitive. O viziune spirituală asupra lumii te determină să nu mai pui la inimă necazuri minore din traiul cotidian. Intuiția ta crescândă te ajută să rezolvi probleme complicate, aparent insolubile din punct de vedere rațional. Viitorul ți se pare a fi luminos, promițător, dar tinzi, deocamdată, să-ți pui la punct proiecte ambițioase, înainte de a te avânta în aplicarea lor în practică.

Nu te retragi cu totul din viața socială, mai ales că prieteni mai vechi, ori mai noi, îți caută cu insistență tovărășia și te antrenează în activități distractive, incitante, te invită la tot felul de reuniuni și petreceri.

Cu toate acestea, în ultima decadă din iulie, unii amici par să-ți înșele așteptările, să te lase baltă atunci când ai mai mare nevoie de ei! Acest lucru se întâmplă fie pentru că i-ai neglijat, nu le-ai fost alături într-un impas, fie pentru că sunt prea concentrați pe demersurile lor și-și dovedesc astfel egoismul.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pari să fii plin de neastampar, să nu-ți mai găsești locul în activitățile monotone din traiul zilnic. Această stare de spirit se potrivește de minune cu oportunitatea de a călători din această lună, cu ocazia de a cunoaște aspecte noi, incitante ale lumii. Pe de altă parte, poți avea prilejul și motivația de a-ți extinde cunoașterea, a studia de unul singur sau a urma un curs menit să-ți sprijine dezvoltarea.

În ultima decadă din iunie, te astâmperi cât de cât, ești interesat să îți optimizezi reputația, imaginea publică. Împrejurări favorabile și persoane influente te ajută să-ți îmbunătățești statutul social.

Cu toate astea, unii oameni sunt cu ochii pe tine, gata să -ți expună orice greșeală. Detalii ale existenței pe care de obicei preferi să le treci cu vederea îți solicită o maximă atenție. Achitarea de obligații aparent mărunte tinde să te conducă spre rezultate notabile.

Ai, totodată, oportunitatea să-ți invigorezi relațiile cu prietenii și cu membrii grupurilor, colectivităților la care ai aderat. Este de așteptat atât să oferi, cât și să primești, sfaturi utile, prețioase. Dragostea încearcă să evadeze din tiparele strâmte ale cotidianului...

În caz că ești singur, poți înfiripa o poveste de iubire într-un aeroport, într-un avion, la bordul unei nave, într-o croazieră, ori într-un loc exotic, departe de casă. Nu este exclus să îți întâlnești alesul chiar și în apropierea casei, în persoana cuiva sosit de curând din străinătate.

Dacă ai un partener, ai posibilitatea să-ți revitalizezi conexiunea sentimentală cu el prin ieșirea voastră dintr-o relativă inerție, prin modificarea ritualurilor voastre comune de zi cu zi, poate și grație unei excursii spre o destinație încărcată cu un romantism aparte.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna nouă ce-și face sălaș pe 2 iulie 2019 în Rac te avertizează să te înarmezi cu prudență și să nu te arunci cu capul înainte în acțiuni de moment. Se impune să-ți țîi în frâu emoțiile, să apelezi mai frecvent la autodisciplină în demersurile tale principale.

Pe parcursul întregii luni, te simți liber ca o pasăre a cerului și ești dornic să te avânți în aventuri, experiențe de viață pline de învățăminte. Aspiri să-ți lărgești orizonturile, atât prin studiu, cât și prin vizitarea unor locuri interesante, îndepărtate de casă.

Atitudinea ta cumva libertină, nonconformistă, îi poate deranja, totuși, pe părinți ori pe unii membri ai familiei, așa că este nevoie să-i lămurești cu răbdare despre ce îți dorești, astfel încât să eviți o ceartă cu ei.
În ultima decadă din iulie, pot să apară niște piedici, amânări, legate de un proiect ținând de străînătate. Păstrează-ți calmul și adaptează-te cât poți mai bine noilor circumstanțe.

Totodată, activitatea ta socială se dinamizează și-ți satisface năzuința de a fi luat în seamă, apreciat de alții. Radiezi un șarm aparte, ce-i determină pe oameni să te invite la o grămadă de evenimente, agape.

Sub vibrațiile Lunii pline ivite în data de 16 iulie 2019 în Capricorn, ești tentat să faci din țânțar armăsar, să dai prea multă importanță unor furtuni dintr-un pahar cu apă. Încearcă să nu ai pretenții exagerate de la persoane apropiate, să iei în considerare în primul rând ceea ce vă unește, aveți în comun și vă doriți deopotrivă.







Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Grație Lunii noi, apărute pe 2 iulie, în Rac, reușești să-ți scoți la suprafață simțăminte adânc înrădăcinate în suflet și să ți le exprimi cu elocvență. În plus, pari să fii foarte receptiv față de opinii ale oamenilor apropiați. Acest context astral ajută la vindecarea unor răni emoționale mai vechi, atât ale tale, cât și ale celor pe care îi îndrăgeșți!

În toată luna, traversezi o perioadă favorabilă călătoriilor în țară și peste hotare. Dacă rămâi acasă, ești cuprins de o stare de neastâmpăr, neînfricare, imprudență, ce te expune unor riscuri substanțiale, mai ales în interacțiunea cu cei din jurul tău.

Pari să fii atras către oameni originali, interesanți, capabili să-ți dea peste cap credințele de viață și să te îndrume spre descoperirea unor lucruri semnificative despre existență, despre care nu aveai habar până acum!
În a doua decadă din lună, se pot ivi niște probleme legate de un drum în străinătate sau de obținerea unei slujbe, unei burse de studii în afară. De asemeni, poți fi cuprins de o serie de dubii despre evoluția planurilor tale pe termen lung, așa că se impune să ți le ajustezi apelând la noi strategii, conform conjuncturii astrale actuale.

Dificultățile asociate cu năzuința de a vizita locuri insolite, îndepărtate de casă, sau a te muta în străinătate tind să dispară în a treia decadă din iulie. Ești străbătut de un optimism de zile mari, și nu te dai înapoi de la nimic pentru a explora aspecte ale realității inedite și a le descifra semnificațiile profunde.

Pe 25 iulie 2019, trigonul dintre Jupiter și Marte îți pune la îndemână oportunități majore, rare, pe care trebuie neapărat să le exploatezi, în pofida unei atitudini de delăsare, ce pare să-ți dea târcoale. Poate fi nevoie să fii cât de cât surd la cântecele de sirenă ale unor plăceri, pentru a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine!






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Tinzi să-ți intensifici comunicarea cu oameni importanți pentru tine și cu cei de care te leagă parteneriate personale, sociale sau profesionale. Porți cu ei discuții, dezbateri pe teme fierbinți, actuale, care au un impact însemnat asupra viitorului vostru.

Pari să formezi alianțe, asocieri cu persoane cu un înalt nivel intelectual sau recunoscute pentru temeritatea lor, respectate pentru realizările, competența lor.

În ultima decadă din lună, ești motivat să pui pe primul loc sinceritatea din relaționarea cu cei din jur. Nu te jenezi să spui, cu glas tare, adevărul și le pretinzi același lucru celor cu care vorbești.

Impetuoasei forțe logice a gândirii tale i se adaugă o intuiție pătrunzătoare, ce-ți relevă cum să-ți extinzi sfera de influență. Un secret bine păstrat al unei rude este pe cale să iasă la iveală!
Astfel, pe 3 iunie 2019, ca urmare a trigonului dintre Venus și Pluton, îți găsești timp pentru a te ocupa de ceea ce-ți place mai mult. Satisfacțiile de care ai parte astăzi îți împrospătează bucuria trăirii. Relațiile cu prietenii pot și ele să se aprofundeze, să conducă către mărturisiri ale preocupărilor cele mai intime.

Te poți simți frustrat peste măsură din cauza unor obstacole ce-ți apar în demersurile principale în data de 14 iunie 2019, când Marte se amplasează în opoziție cu Pluton. Oamenii par să-ți fie mai mereu potrivnici, și este nevoie să faci eforturi suplimentare pentru a-ți păstra calmul, a nu răbufni împins de nervozitate. Încearcă să te apleci asupra detaliilor proiectelor tale și să progresezi în ele pas cu pas, punându-le baze solide.

Mercur în opoziție cu Saturn pe 16 iunie 2019 îți stânjenește comunicarea cu alții. Tinzi să fii iritat de sfaturile care ți se dau, să te agăți cu încăpățânare de opiniile tale. Nu te lăsa îngrijorat excesiv de niște chestiuni nesemnificative, de detaliu!

Luna plină găzduită pe 17 iunie 2019 de Săgetător îți insuflă o oarecare nesiguranță despre parcursul viitor al existenței tale. De fapt, se impune să câștigi o perspectivă obiectivă despre obișnuințele tale ce te împiedică să ajungi la cel mai înalt potențial al tău, și să le elimini din rădăcină.




Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna nouă apărută pe 2 iulie 2019 în Rac te atenționează să-ți ajustezi planurile de viitor conform realității, actualelor circumstanțe. Nu acorda prea mare atenție unor chestiuni cotidiene, mărunte, care te solicită, și încearcă, în schimb, să-ți pui la punct drumul spre obiectivele tale majore.

În această lună ajung în prim plan parteneriatele din cuplu, cele profesionale și de afaceri, dar și dușmani recunoscuți, care nu se feresc să îți fie împotrivă. Dacă există tensiuni, neînțelegeri în vreun parteneriat, acestea vor duce la o decizie extremă, fie la destrămarea sa, fie la fortificarea acestuia.

Mai ales în a două decadă din iulie, contradicțiile din unele relații de asociere par să fie escaladate, să se adâncească. Este vremea să-ți revezi, analizezi și renegociezi astfel de conexiuni umane. De asemeni, este indicat să nu te angajezi deocamdată în demersuri majore, în special de colaborare, să nu semnezi nici un contract, nici o înțelegere de mare importanță.

Cuvintele tale au un impact sporit asupra altora, așa că este de dorit să ți le măsori cu grijă înainte de a le da glas, astfel încât să nu-ți distrugi alianțe de nădejde.

Sub vibrațiile Lunii pline din Capricorn, în data de 16 iulie 2019, ți se sugerează să te desprinzi de iluzii, visarea cu ochi deschiși, și să dai dovadă de un sporit simț practic în activitățile tale. Chiar și năzuințele tale spirituale îți impun să fii cu picioarele pe pământ pentru a-și afla împlinirea!

În ultima decadă a lunii, din cauza selectării celor care-ți sunt funcționale, auspicioase, legăturile de parteneriat ți se relansează, îți permit să extragi beneficii substanțiale din ele.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna nouă apărută pe 2 iulie 2019 în Rac relevă altora inima ta mare, generozitatea ta, și îi îndeamnă să îți fie alături în demersurile tale. Spontaneitatea ta te aduce sub luminile reflectoarelor, îți furnizează satisfacții rare, însă te poate determina câteodată să-ți neglijezi îndatoriri însemnate.

Copilul din interiorul tău iese la iveală și te îndeamnă să redescoperi plăcerile, frumusețile lumii. Te dezbari cu nonșalanță de prejudecăți, conformisme, și îi iei în surprindere pe alții prin ideile tale ingenioase și prin modalități excentrice de a aborda existența.

Inspirația ta crescândă te sprijină să afli căi de rezolvare a unor probleme care te sâcâie de câtăva vreme și să îți dezvălui oportunități invizibile pentru cei din preajma ta.

În ultima decadă din iulie, creativitatea pare să ți-o ia razna, să te poarte pe trasee imprevizibile, neobișnuite. Nu trebuie să încerci să ți-o ții în frâu, ci să încerci să profiți de ea, cu flexibilitate. În decursul întregii luni, se remarcă preocuparea ta față de starea de sănătate, dorința de a ți-o îmbunătăți prin schimbarea stilului tău de viață, prin adoptarea unei noi diete, a unui nou program regulat de întreținere fizică. În a doua decadă din iulie, trebuie să fii atent față de posibilitatea reapariției unei mai vechi probleme de sănătate!

În data de 11 iulie 2019, trigonul dintre Soare și Neptun îți infuzează hotărâre, perseverență și curaj în acțiunile tale, te încarcă cu o energie substanțială, pe care o poți direcționa pe un făgaș productiv. Intuiția ta deosebită te ajută să descoperi gândurile și motivațiile tăinuite ale celor din jur și să-i convingi să se alieze țelurilor tale.

Stabilizarea, armonizarea relațiilor tale de prietenie constitue o prioritate în ziua de 16 iulie 2019, când Luna plină își face apariția în Capricorn. În același timp, vezi cu limpezime ce rol ai în grupul tău social, ce oameni din imediata ta apropiere iau mai mult decât dau, dăruiesc.

Venus în trigon cu Neptun pe 18 iulie 2019 îți facilitează din nou detectarea lipsei de onestitate a unora. Pe de altă parte, ești plin de compasiune față de cei ajunși într-un impas, și nu eziți să le oferi o mână de ajutor. Îți poate fi dificil să te focalizezi pe treburile zilnice și e nevoie să-ți supraveghezi predispoziția de a visa cu ochii deschiși.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții