Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscop pentru femei din 13 August 2019

Written By NIKE B. on marți, 13 august 2019 | 09:55


Horoscop pentru femei din 13 August 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Dupa ce ca sunteti obosit din cauza drumurilor, cineva din anturaj va preseaza astazi. Puneti-l la curent cu faptul ca aveti limite, chiar daca nu e usor sa ii invingeti incapatanarea.

Horoscop pentru femeia din Taur

Negocierile va ies cu succes si sunteti luat in vizor pentru o promovare. Castigati cu usurinta increderea celor din jur si rezolvati rapid toate taskurile pe care le aveti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sanatatea si problemele de munca sunt dependenete una de alta astazi. E important sa va puneti la punct agenda zilnica, pentru a va asigura ca aveti parte si de momente de respiro.





Horoscop pentru femeia din Rac

Evitati orice conflict in camin. Pasiti pe nisipuri miscatoare si riscati sa va scufundati. Nu raspundeti la provocari, chiar daca va simtiti presat de o ruda cam insistenta. Calmul e esential!


Horoscop pentru femeia din Leu

Cineva din anturaj va face avansuri. E deopotriva flatant si periculos, mai ales ca deja sunteti angajat intr-o relatie. E mai bine sa evitati sa fiti singur cu aceasta persoana.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Constatati ca ati avut prea multe asteptari de la o relatie actuala. Nu e cazul sa renuntati, doar sa coborati cu picioarele pe pamant. Nu e un capat de lume.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Intuitia va deschide multe usi si va ajuta sa vedeti lucrurile asa cum sunt ele. Si initiativele din domeniul artistic sunt favorizate astazi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti tentat sa cheltuiti bani pe lucruri care va fac viata mai usoara, dar nu sunt neaparat necesare. Comoditatea costa si veti resimti efectele negative ale mainii largi. Fiti mai cumpatat!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E cazul sa mai renuntati la excesele alimentare din ultima vreme. Deja se simt efectele negative, atat asupra sanatatii,cat si asupra aspectului fizic. Putin auto-control nu ar strica.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa lucrati in ritmul dumneavoastra si nu dupa cum vor cei din jur. Chiar daca sunt in pozitii superioare, nu sunt sefii dumneavoastra directi, asa ca nu trebuie sa le ascultati sfaturile. Nu sunt tocmai bine intentionate!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se ivesc neconcordante la nivel intelectual si pareri in contradictoriu. In orice caz, mintea activa si itneligenta ascutita va scot din situatii neplacute.





Horoscop pentru femeia din Pești

E o idee geniala sa achizitionati o casa mai spatioasa, dar inainte de a imprumuta bani in acest sens, amintiti-va ca trebuie sa ii dati si inapoi! Veti fi nevoit sa traiti pentru a munci si veti deveni mai tensionat ca niciodata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții