Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop pentru femei din 17 Septembrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 16 septembrie 2019 | 20:29


Horoscop pentru femei din 17 Septembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Oamenii din jurul tau se vor implica maimult in viata tan u neaparat ca urmare acresterii popularitatii tale. Munca iti poate fi acceptata sau respinsa depinzand de multi factori. Cheia este sa-ti mentii integritatea chiar daca nu vei avea parte de faima imediat, in curand karma ta se va schimba in bine si te va binecuvanta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Este timpul sa te astepti la orice, dar lectia acestei luni este sa eviti sa-ti pierzi capul. Schimbarile bruste, rasturnarile de situatie, amanarile te pot zapaci daca vor aparea fara ca tu sa le prevezi si sa-ti mentii calmul. Daca si tu ai cateva indoieli, nu te ingrijora sunt inerente.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Viata ta sociala are un puls rapid momentan si daca traiesti intr-un oras mare, activitatile tale vor fi foarte variate. Desi aceasta perioada este intense pentrru tine, te bucuri de atentia pe care ti-o acorda prietenii si alti oameni pe care ii poti intalni. Este o zi excelenta pentru socializare.







Horoscop pentru femeia din Rac

Interesele financiare vor fi constructive in ceea ce priveste gestionarea banilor. Oameni cu autoritate vor reprezenta o asistenta benefica. S-ar putea sa ai tendinta sa cheltuiesti prea mult, si calitatea (mai mult decat cantitatea) va fi regula de baza.




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca vrei ca planurile tale functioneze asa cum le-ai trasat tu si sa evolueze foarte bine, astazi este ziua sa pui cartile pe masa. Imaginatia si inspiratia merg impreuna cu motivatia si coordonarea mai mult decat de obicei, asa ca aduna-i pe toti in spiritul unei operatiuni de succes.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va recomand sa respirati adanc de cateva ori, inainte de a incepe o noua relatie sexuala. Va fi foarte pasionala, dar si emotionala, motiv pentru care s-ar putea sa nu ganditi clar.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Este o perioada a schimbarilor si provocarilor in cariera, o perioada in care trebuie sa te adaptezi la noi realitati sau vei ramane in urma. "Nu poti mereu sa primesti ceea ce iti doresti, dar daca incerci vei primi ce ai nevoie" este unul din acele momente, este vital sa cunosti diferenta dintre nevoi reale si dorinte nerealiste.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poti face pasi mari si sa ai idei bune pentru dezvoltare. Nu este momentul pentru a schimba radical directiile, dar este momentul sa obtii beneficii maxime din actiuni deja incepute, care sunt in derulare. Alimenteaza-te cu energie si lasa-te condus in voia valurilor, pentru a obtine ce doresti cu minimum de efort.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu trebuie sa faci mult efort ca sa-ti imbunatatesti statutul, in felul asta el va ramane constant . Asta este valabila si pentru partenerul de viata, fii generos/oasa atunci cand iti permiti. O mana de ajutor este cea mai buna investitie.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi esti mai mult rational/a decat sufletist/a! Agitatia mentala si un oaspete nestaptat genereaza multa teniune acum. Si s-ar putea sa te descarci pe cine nu trebuie intr-un moment nepotrivit. Incearca sa nu ajungi in asemenea situatii care implica multa frustrare, sau daca trebuie evita cu orice pret frustrarea.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Incertitudinea si umblatul pe nisipuri miscatoare marcheaza rezultatele zilei, si increderea poate ceda in fata provocarii. Confruntarea nu este solutia cea buna, iar retragerea completa este total inadecvata. Fa compromisuri judicioase acum si rezultatele se vor imbunatati.








Horoscop pentru femeia din Pești

Rezolvarea problemelor personale este favorizata si introspetia este mai usor de realizat. Investitiile nu au unda verde asa ca ai grija de bani si mai ales cum ii cheltuiesti. Tine-ti atu-urile pentru tine daca vrei sa castigi partida si fii pregatit/a sa rezisti sau sa fugi. Sau mai bine daca nu vrei sa risti incearca solitaire.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții