Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 27 Septembrie 2019

Written By NIKE B. on joi, 26 septembrie 2019 | 07:13


Horoscop pentru femei din 27 Septembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Vizita unei rude sau a unui vecin la inceputul zilei te-ar putea pune intr-o dispozitie fantastica. Poate ca aceasta persoana are o veste interesanta, cuvinte incurajatoare sau poate un cadou. Asculta si bucura-te, dar ai grija de barfele inactive. O parte din ceea ce auzi este putin probabil sa fie adevarat, asa ca cel mai bine este pastrezi tot. Seara, iesi in oras!


Horoscop pentru femeia din Taur

Inspiratia si imaginatia ta creste astazi. Poate doresti sa incerci un proiect artistic de un anumit fel. Ai putea fi placut surprins de rezultate. De asemenea, intuitia ta este ridicata, iar intelegerea celor din jurul tau este mult sporita. Nu iti fie frica sa actionezi din instinct. Aceasta este una dintre acele zile in care ar trebui sa castigi din rationalitate si logica!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Arati superb si te simti in mod special sociabil astazi. Nu te mira daca gazduiesti un eveniment social sau decizi sa participi la unul la care ai fost invitat. Esti intotdeauna un tovaras congenial, dar astazi mai mult decat oricand, entuziasmul tau este ridicat. Oamenii vor dori sa se bucure de compania ta. Este posibil sa ai si cateva informatii interesante pe care toti vor dori sa le auda.






Horoscop pentru femeia din Rac

Unele neintelegeri ar putea provoca confuzie in casa. Intuitia ta ar trebui sa dezamageasca, mai ales ca esti mai diplomatic decat de obicei. Ai putea avea si o inspiratie artistica, poate un proiect nou care ar putea fi foarte important pentru tine. Ar putea fi important pentru cariera ta sau ar putea deschide noi oportunitati pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Leu

Evenimentele sociale la care participi astazi te-ar putea pune in legatura cu unele persoane fascinante. O noua cunostinta ar putea deveni un prieten apropiat. Aceste persoane pot fi foarte educate intr-un domeniu care te intereseaza sau din alte state sau tari. Conversatia ar trebui sa fie stimulatoare. Orice informatie stransa iti poate servi bine mult timp. Problemele de scriere, predare si publicare vin in prim plan.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

In general, iti place sa te gandesti la tine ca la o persoana practica. Astazi s-ar putea sa depinzi de intuitie mai mult decat de obicei. S-ar putea ca persoanele din jurul tau sa actioneze in mod deosebit, iar ideea ta ar putea sa-ti dea sugestii cu privire la adevaratele lor motivatii si cum sa le faci fata. Relatiile cu colegii ar putea beneficia in special de acest lucru. Urmeaza-ti inima!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Emotiile ar putea sa se ridice in randul celor apropiati. S-ar parea ca toata lumea are o dispozitie proasta! In relatiile proprii cu ei, natura prietenoasa si abilitatile sociale le vor calma si le vor mentine ca o situatie uniforma, cel putin atunci cand esti in preajma! Evenimentele sociale te pot tine ocupat. Ai putea face rost de niste contacte valoroase.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Caldura, sensibilitatea si intelegerea ta in relatiile cu cei de care ai grija sunt mari. Ar trebui sa te simti cat mai bine, deoarece sanatatea ta este buna. Vrei sa iesi si sa fii social cu prietenii si familia. Daca nu sunt planificate anumite iesiri, nu ezita sa fii instigatorul. Toata lumea se va distra minunat, iar compania ta va fi foarte apreciata.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aspectele legate de romantism, dragoste si casatorie ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine astazi. Ar trebui sa te simti mai ales calduros si sustinator. Conversatiile intime iti vin in minte cu usurinta. Asigura-te inainte de a vorbi ca iti exprimentezi gandurile intr-un mod corect. Exista un pericol in care partenerul tau ar putea sa interpreteze gresit cuvintele tale. Nu vrei sa te superi, oricat de temporar. Incearca sa treci cu bine ziua!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Comunicarea dintre tine si un membru al familiei ar putea fi dificila astazi. Caldura si intelegerea ta ar putea oferi acestei persoane curajul sa iti spuna ce este in mintea sa. S-ar putea sa te simti aventuros, asa ca tu si un partener romantic poti decide sa iesi in oras si sa dai cu piciorul acestei seri. Amandoi aratati si va simtiti bine. Distreaza-te!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

O scrisoare de bun venit, un apel telefonic sau, poate, o vizita ar putea veni de la un iubit sau prieten apropiat care aduce stiri interesante. Energiile tale creative se impletesc, asa ca ar trebui sa incerci sa scrii, sa canti , sa desenezi sau sa pictezi. S-ar putea sa trimiti niste scrisori, sa faci o multime de apeluri telefonice sau sa faci multe calatorii scurte in cartierul tau, poate la biblioteci sau librarii.






Horoscop pentru femeia din Pești

Vesti bune despre bani ar putea sa te faca sa te gandesti la ceea ce priveste reinnoirea casei tale. S-ar putea sa doresti sa faci pictura sau sa adaugi cateva atingeri decorative, cum ar fi arta sau plante de casa. S-ar putea chiar sa doresti sa cumperi ceva mobilier nou. Acest lucru promite sa fie foarte distractiv, asa ca fa in asa fel ca membrii familiei sa fie alaturi de tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții