Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citește Horoscopul zilei de 15 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 14 octombrie 2019 | 05:39


Horoscopul zilei de 15 Octombrie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Poate fi o perioada in care cunoasteti multe persoane care sa va ajute in cariera. Va pot inspira, va pot impinge de la spate sau va pot asigura unele informatii esentiale pentru dumneavoastra. Fiti pregatit sa capatati niste recunostinta in aceasta perioada, sa va faceti simtit caracterul la locul de munca si sa va bucurati de fiecare situatie.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cauta-ti aliati si foloseste-te de discursul tau cat poti de bine pentru a face rost de tot ce ai nevoie pentru a-ti indeplini scopul. Doar pentru ca nu ti se pare ca ai rezultate concrete nu inseamna ca nu vei avea nici pe viitor.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astăzi ai un control bun asupra emoţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditate şi originalitate, calităţi zodiacale. Nu rata ocaziile din cauza comodităţii, sau a superficialităţii caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din Gemeni, cei din primul decan: în scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri şi bani nu trebuie să uiţi niciun detaliu.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunteti aerian, neobosit si nerabdator astazi si va va fi greu sa stati pe loc. Daca aveti o intalnire lunga la care trebuie sa participati, rabdarea va fi dusa la extrem. Luati-va un carnetel cu dumneavoastra fiindca s-ar putea sa aveti nevoie de el pentru a desena.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Acum lucrezi cu o persoana pe o functie de conducere sau cu cinea care exercita o anumita putere. Poti sa stabilesti o legatra cu un sef, sau sa rupi o relatie cu un coleg. Prin urmare s-ar putea sa te simti mai singur/a ca de obicei. Poate aparea o lipsa sau un blocaj comunicatioal cu rudele. Partea buna a lucrurilor este ca in acesta perioada poti sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai o legatura emotionala puternica cu unul din parintii tai. S-ar putea sa ii citesti gandurile sau el tie � sau veti avea aceleasi ganduri in acelasi timp. S-ar putea sa fie ceva neobisnuit in casa ta in aceasta perioada.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea ca inspiratia dumneavoastra generala sa dispara, fapt care va face sa va ocupati de treburile casei sau sa va retrageti si sa va calculati urmatoarea miscare. De asemenea, este un bun moment sa va intariti gardurile care va separa de vecini si de lume in general, atat la propriu, cat si la figurat.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Intuitia este puternica o perioada si exista sansele ca o banuiala pe care o aveti sa fie adevarata, chiar daca nu sunteti sigur cu totul si chiar daca nu aveti un motiv intemeiat sa credeti acel lucru. Acelasi lucru se aplica si in cazul persoanelor-antene, care sunt, de obicei, in pas cu ce simt cei din jurul lor.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cand cineva va face un compliment, nu-l aruncati intr-un mod gratios, ci fiti atent la ce vi s-a spus de fapt. S-ar putea sa fiti placut sunrprins si sa descoperiti o abordare care sa va duca mai departe. Nu uitati sa fiti si modest, fiindca s-ar putea sa nu se repete foarte usor acest compliment.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Sa le oferi ajutorul celorlalti poate necesita uneori o modalitate supranaturala sau spirituala si astazi, cand toate corabiile cuiva la care tii s-au inecat, poti face ceva pentru acea persoana. Sfatul tau verbal poate sa nu fie luat in seama, asa ca mai bine ar fi sa incerci ceva metafizic ( vibratii pozitive, rugaciuni, lumina alba sau alte tehnici subtile spirituale).

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In prezent, sunteti stapan pe sine si cereti prea mult de la dumneavoastra. Aveti tendinta sa va tineti adevarata natura ascunsa si sa va indoiti de puterea si capacitatile dumneavoastra interioare. Va veti opune multor situatii pentru ca veti dori sa luati chiar dumneavoastra initiativa. Mania si frustrarea pot fi probleme mari, mai ales daca munciti cu persoane de care depindeti. Astazi mai bine munciti singur.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Daca ai lucrat din greu si nu ai fost rasplatit/a destul pe plan financiar, asta te va face sa te simti frustrat/a si stima de sine va avea de suferit. Trebuie sa-ti evaluezi potentialul si asta va cere niste decizii serioase din partea ta. Daca nu faci acest pas inainte vei ramane la acelasi nivel.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții