Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 19 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 18 octombrie 2019 | 16:44


Horoscop pentru femei din 19 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi s-ar putea sa cobori in ultimul moment cu un anumit zgomot. Daca te simti iritabil tratand treburile de zi cu zi, nu esti singur. Starea ta de spirit poate fi agravata de vizita unui prieten. Daca te simti cooptat de vieta de familie, fa o pauza si mergi la o plimbare lunga pentru a-ti curata capul si a-ti ridica spiritul. Maine este o alta zi.

Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi poti fi incurcat de un numar de erori de ultima ora. Poti fi chemat sa arbitrezi o disputa intre colegi, rude sau vecini. In functie de natura problemei, este posibil sa fii capabil sa te confrunti cu un armistitiu temporar, dar nu te lasa afectat daca temperamentul scade in ciuda celor mai bune eforturi. Incearca sa faci relaxarea o prioritate.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te confrunti cu mahmureala de astazi? Esti ingrijorat ca te-ai depasit in ciuda celor mai bune intentii? Nu te speria. Vei reveni pe drumul cel bun in curand. Banii vor incepe sa curga din nou si stilul de viata nu va avea de suferit. In loc sa iti faci griji pentru bani, acorda atentie magazinelor tale creative. Urmareste acest instinct si vezi unde te va duce!







Horoscop pentru femeia din Rac

Este posibil ca aspectele planetare de astazi sa te faca sa te confrunti cu putin din febra succesului. Daca ai dorinta de a te indeparta de unul singur, fa acest lucru. Incearca o noua diversiune. Coboara pe un drum de tara pe care nu l-ai explorat niciodata. Vei reusi sa gasesti cateva magazine de antichitati. Probabil ai nevoie de o pauza de la rutina ta zilnica. Te vei simti revitalizat.



Horoscop pentru femeia din Leu

OK, petrecerea s-a terminat. E timpul sa alungi placerile pacatoase, sampania, trufele si cine stie ce altceva. Arunca o privire la casa ta si ia in serios totul cu privire la punerea in ordine. O verificare a realitatii incepe. Astazi ar fi o zi buna pentru a te pregati, ingrijind casa si antrenandu-ti creierul.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa te confrunti cu o minunata deschidere catre noile idei si planuri marete. Te bucuri de o imaginatie activa si intuitia ta este ascutita. Bazeaza-te pe constientizare si increderea in sine. Daca un prieten cu o atitudine negativa incearca sa te descurajeze de la planurile tale, pastreaza-l in perspectiva. Ia in considerare sursa. Ramai in ton cu initiativele tale si vei reusi.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca te simti azi nelinistit, nu te lupta. Foloseste-ti energia pentru a face ceva fizic. Mergi la plimbare sau joaca tenis. Orice lucru care te va ajuta sa eliberezi excesul de energie te va face sa te simti bine. Este important sa acorzi atentie semnalelor corpului tau. Sa te odihnesti o noapte si vei vedea ca te vei simti revigorat maine. Vei putea face fata sarcinilor disponibile.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu vrei sa stai nemiscat un minut. S-ar putea sa-i ametesti pe ceilalti cu energia ta si sa ai o senzatie de mancarime. Este posibil sa ai in vedere o calatorie lunga in strainatate. Este bine sa iti faci planuri pentru toate alegerile tale, dar nu te angaja la nimic astazi. Imaginatia si spiritul tau sunt un pic prea profunde pentru a te baza pe orice. Bucura-te de toate alegerile pe care le poti face deocamdata.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aceasta ar fi o zi buna pentru urmarirea unor noi interese. Poate ca ai descoperit recent o carte care iti deschide noi zone. Daca visele ti-au marcat recent somnul, incearca sa iti amintesti sentimentul general pe care l-ai avut si sa reflecti la asta o perioada. Probabil ca vei realiza ca este doar rezidul emotional din toate epuizarile din ultimele saptamani.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti satul de toata lumea din jurul tau acum? Te ambitionezi sa mergi pe usa si sa nu te intorci? Mergi inainte – doar pentru ziua de azi! Probabil ca ai nevoie de o pauza de la toata lumea. De ce sa nu faci un masaj si sa plutesti o vreme? Familia ta va fi fericita sa te vada ca iti revii, mai ales daca le-ai lasat o multime de misiuni.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Principalele lucruri pe care trebuie sa le faci astazi sunt sa te relaxezi si sa te bucuri de ziua ta. S-ar putea sa te simti putin obosit si sa ai o excursie care sa nu pare sa te incante. Ramai in alerta, deoarece este posibil sa primesti un mesaj important de la cineva indepartat. De asemenea, este posibil sa ai un vizitator neasteptat.







Horoscop pentru femeia din Pești

Cupidon te-a lovit neclar. Sentimentele tale ar putea fi la mare trecere azi si esti pregatit pentru dragoste. Arati si te simti minunat. Incearca tot posibilul sa-l atingi pe cel pe care il iubesti. Daca nu este posibil sa te reunesti in aceasta seara, vezi daca poti planifica un interludiu romantic in curand. Daca toate celelalte nu reusesc, scufunda-te intr-un roman de dragoste sa scapi in acest fel.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții