Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei din 21 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 21 octombrie 2019 | 08:42


Horoscop pentru femei din 21 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Energia ta este neobisnuit de lenta, ceea ce te determina sa te stai deoparte si productivitatea ta sa sufere. Nu poti face multe in legatura cu asta. Prioritizeaza-ti sarcinile, astfel incat sa realizezi ceea ce trebuie facut. Orice altceva va trebui sa astepte pana maine. Intre timp, energizeaza-te cat mai mult cu o alimentatie buna si o plimbare rapida.

Horoscop pentru femeia din Taur

Calatoria ta de astazi va fi probabil realizata cu anumite dificultati mecanice si intarzieri de toate tipurile. In cele din urma, vei ajunge la destinatie, dar va trebui sa ai rabdare. Daca te indrepti catre aeroport, asigura-te ca iei cu tine o carte buna pentru a face ca asteptarea sa fie mai suportabila. Daca te indrepti doar in oras, asigura-te ca ai cu tine muzica preferata pentru a-ti mentine spiritele.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu lua nimic la valoarea nominala astazi. Exista un aer de dezinformare si neintelegere, asa ca evita barfele. Acest lucru ar putea fi mai usor de spus decat de facut, deoarece toate evenimentele sociale din urmatoarele cateva zile te pun in contact constant cu persoanele cunoscute. Fii placut, zambeste si da din cap, incercand sa nu pui prea multe intrebari. Odata ce le incepi, acesti oameni continua sa vorbeasca!





Horoscop pentru femeia din Rac

Vizitele cu prietenii si familia sunt evidentiate astazi. Indiferent daca vin la tine sau te duci la ei, esti obligat sa ai o seara incantatoare. Aceasta este exact ceea ce ai nevoie dupa frustrarea unei zile lungi, completata cu intarzieri si dificultati mecanice. Lasa toate neplacerile in spatele tau. Treci si ia-ti pizza, reumple-ti paharele si bucura-te de o perioada de repaus.

Horoscop pentru femeia din Leu

Energia ta ar putea fi scazuta astazi, ceea ce face din aceasta o zi ideala pentru a ramane acasa si a citi sau a obtine orice documente terminate. Nu esti plin de farmec, dar cel putin ceea ce faci nu necesita multa energie. Orice scriere pe care trebuie sa o faci va fi clara si fluida. Ar trebui sa folosesti bine aceasta zi de bun augur.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa simti astazi frustrare si singuratate. Tot ce iti doresti este sa petreci o seara linistita alaturi de partenerul tau romantic, dar nu-l poti gasi. Avioanele sunt intarziate, iar traficul in ore de varf este deosebit de prost. Telefoanele mobile nu ajuta. Prietenul tau poate fi la fel de bine pe Luna. Cand va reconectati, reuniunea va fi una minunata!

Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea sa simti ca usile se inchid in fata ta. Nu lasa sa se intample asta. Fa tot ce trebuie sa faci pentru a iti intineri spiritele si motivatia. Poate ti-ai impus anumite responsabilitati sau obligatii destul de plictisitoare. Esti prea luminos pentru a-ti pierde mintea in acest fel. Fa o pauza din rutina de zi cu zi si mergi o noapte in oras. Te vei bucura sa dansezi noaptea!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi ar putea fi o zi ciudata, deoarece ti se pare tot mai dificil sa te concentrezi. Acest lucru nu este diferit de tine. De obicei esti eficient si indreptat la nivel. De vina pentru aceasta zi sunt planetele. Configuratia lor este cauza acestei letargii. Accepta faptul ca nu te vei misca in ritmul tau obisnuit. Poti compensa maine pentru timpul pierdut.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti ocupat cu probleme si obligatii personale in aceasta zi. In timp ce ai toate intentiile de a te reuni cu cei dragi pentru cina, nu pari sa te poti conecta. Este frustrant, dar continui sa incerci. Cand in sfarsit va reuniti, tovarasia voastra va compensa mai mult decat asteptarea!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai un spirit generos, dar astazi este posibil sa iti faci griji ca ai fost prea generos. Daca ai cumparat cuiva un cadou mare, s-ar putea sa te preocupe ca ai trecut peste limitele normale. E prea tarziu sa-l returnezi. Nu-ti face griji prea multe. Prietenul tau va fi grijuliu – iar factura cardului tau de credit nu va veni inca o luna!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai fost intotdeauna practic cand vine vorba de probleme financiare, dar uneori consumismul iti poate provoca stres. Bineinteles ca doresti sa arati persoanei speciale din viata ta cat de mult iti pasa, dar trebuie sa cheltuiesti o multime de bani pentru a o dovedi? Gasesti un echilibru cu care sa puteti trai amandoi. Nu trebuie sa cumperi o masina. Un mic semn de gandire ar fi apreciat.





Horoscop pentru femeia din Pești

E posibil sa te simti atras in doua directii astazi. Te afli intr-un moment inalt in cariera si nu vrei sa pierzi impulsul. In acelasi timp, simti cu tarie ca doresti sa petreci timp suplimentar cu cei dragi. Daca numai tu ai putea fi in doua locuri simultan! Te-ai gandit la telecomunicatii pentru urmatoarele saptamani? Familia ta s-ar bucura sa te aiba in preajma.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții