Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 8 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 7 octombrie 2019 | 16:23


Horoscop pentru femei din 8 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Simti atractia care pare cea mai potrivita, dar e in locul nepotrivit. Adica la munca! Un coleg te face sa simti ceva destul de intens, greu de mascat si usor istovitor. E greu sa decizi in acest moment daca e bine sa te lasi dusa de val, sau sa iti innabusi pornirile.

Horoscop pentru femeia din Taur

Configuratia astrala te incinge dar nu esti sigur inca daca este momentul sa arati cum te simti. Persoana cu care esti in relatie stie ca e importanta pentru tine dar inca nu a inteles cat de mult inseamna. Poate este bine sa o iei usor pana ajungeti sa va cunoasteti mai bine inainte sa o coplesesti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca ai o petrecere in planul zilei de azi, e cazul sa te pregatesti pentru a-ti fi intrecute orice asteptari. Daca intentionai sa te intorci acasa devreme si in propriul tau pat, ai mai multe sanse sa te trezesti a doua zi dimineata cu parul ravasit si in asternuturi straine...





Horoscop pentru femeia din Rac

Cu cat mai multe idei revolutionare ai, cu atat mai bine! Contextul astral te aduce pe tine si partenerul tau intr-o dispozitie numai buna pentru un brainstorming intens, in urma caruia descoperiti metode noi de a va aborda problemele.

Horoscop pentru femeia din Leu

Vei avea o viziune mult mai clara asupra unei anumite relatii din viata ta. Prinzi curajul necesar pentru a face primul pas si asta va spori gradul de intimitate dintre voi.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fie ca esti la munca sau acasa, e o perioada buna sa lasi garda jos si sa permiti unei relatii sa infloreasca. Contextul astral lucreaza in asa fel incat e o stare de optimism general in atmosfera, care face ca orice reuniune sa fie plina de armonie si caldura.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Vei gasi initial ca e dificil sa categorizezi ultima intalnire dar oricum vei gasi persoana foarte atractiva. Pozitia astrologica astazi inseamna ca desi nu sunteti pe exact aceeiasi lungime de unda stiti in adancurile inimilor voastre ca veti fi si mai atrasi unul de celalalt. Diferentele dintre voi sunt ceea ce va apropie si mai mult.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai ocazia de a cunoaste pe cineva mai profund si de a descoperi ca nu e oaia neagra a grupului, asa cum a fost etichetat pana acum. Ai tendinta sa iti indrepti mereu atentia spre cei marginalizati dar, de data asta, legatura va fi mai profunda decat toate celelalte.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Energiile astrale curente aduc oportunitatea unei discutii serioase cu persoana iubita. Aceasta e o oportunitate perfecta pentru a fi onest si pentru a face planuri in ceea ce priveste viitorul relatiei voastre. Singura problema e nivelul inalt de pesimism de care dai dovada�


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Discutiile cu iubitul variaza intre sublim si ridicol sau pot fi despre chestiuni foarte nepractice, cum ar fi ,cum sa faceti omenirea mai buna. Astazi alinierea planetelor aprinde o scanteie si dintr-o data discutiile devin un forum in care explorati teme si subiecte care brusc par cu adevarat fascinante. Este posibil ca in euforia entuziasmului sa va decideti ,sa urmati niste cursuri.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Contextul astral favorizeaza detensionarea relatiei tale, dar numai daca esti dispusa sa depui mici eforturi in acest sens. Lucrurile sunt cam intense acum si risti sa indrepti relatia pe un drum sinuos. Actiunile sunt mai graitoare decat cuvintele, asa ca preia initiativa!






Horoscop pentru femeia din Pești

Chiar daca inima ta incepe sa bata cu putere de fiecare data cind te apropii de cineva atragator, azi e mai bine sa fii gentil in ceea ce priveste relatia. Alinierea planetelor de azi incurajeaza comunicarea pozitiva si armonioasa, dar mai degraba cu finete decit cu pasiune. Ia masa in oras, sau du-te sa vezi ultima colectie de arta moderna, dar nu incerca sa te implici prea mult.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții