Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania săptămâna 12–18 Octombrie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on duminică, 13 octombrie 2019 | 07:18



Horoscop Urania săptămâna 12–18 Octombrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 12–18 Octombrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 12 și 14 octombrie spre seară, frumoasă mobilizare a calităților personale pentru a desfășura activități obișnuite și mai ales pentru a face față unor întâlniri și dialoguri. Nativii vor avea nevoie de răbdare, diplomație și autocontrol, în ciuda unor provocări sau abordări de pe poziții divergente. Posibile poziționări diferite față de viziunea unui partener de viață sau de afaceri. Berbecii vor intui momentele în care nu va fi nevoie să riposteze vehement, așa cum au procedat până acum. La sfârșitul zilei de 13 octombrie, când se va produce Luna Plină în Berbec, se va putea petrece un moment plin de semnificații pentru nativii acestui semn zodiacal, prin felul în care unele ipostaze de viață pot atinge un punct maxim de dezvoltare în evoluția lor. În unele cazuri poate fi vorba de o expansiune a personalității lor, care va fi pusă în situația de a se afla în mijlocul unor evenimente importante, alteori, însă, ei vor trebui să țină cont de felul în care se desfășoară unele evenimente care, pe viitor, nu se vor manifesta la fel de intens, de solicitant sau de eficient. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, abordări precaute ale aspectelor materiale sau strict bănești ale vieții de fiecare zi. Efort de a descoperi cauza unei nereguli materiale, de a găsi sursa unui abuz cu consecințe bănești. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, perioadă bună pentru a afla, a învăța, a se exprima în public, a susține probe orale în diferite circumstanțe socio-profesionale. Posibilitatea de a face unul sau mai multe drumuri, nu lipsite de mici piedici de natură legală (avize, aprobări, fie ele și verbale, de tipul obținerea unei autorizații, legitimații sau a unui permis). Premise dificile pe direcția relațiilor cu colaboratorii în contextul activităților publice sau a desfășurării responsabilităților profesionale curente.

Horoscop Taur pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 12 și 14 octombrie spre seară, momentele în care nativii pot fi cuprinși de neliniște sau de nemulțumire pot căpăta aspectul unei revolte interioare, care le poate tulbura somnul sau care le-ar putea afecta echilibrul organic. În preajma zilei de 13 octombrie se va produce Luna Plină în Berbec, care va influența direct și destul de intens axa celor două case ale sănătății, vizând activitatea psihică și cerebrală, a organelor de simț localizate în zona anatomică a capului, precum și a aparatului renal. De aceea, nu vor fi indicate activitățile menite să amplifice ecoul interior al supărărilor mai vechi sau al unui stres actual. Amprenta astrală a acestui context se va exercita și asupra locului de muncă sau asupra relațiilor de serviciu, obligându-i pe cei născuți în zodia Taurului să se abțină de la orice demers, reacție sau intervenție menite să amplifice o stare de animozitate. În ciuda efortului de a se ține departe de conflicte, momentul astral îi poate împinge pe nativi să ia decizii care pot modifica o înțelegere anterioară, verbală sau contractuală. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, perioadă mai bună, atât organic, cât și psihic, care îi va face pe cei născuți în zodia Taurului să fie într-o bună formă fizică și să-și desfășoare activitățile curente cu mai puțin stres. Cu toate acestea, motivele de nemulțumire și dispută cu un partener de viață sau de contract se pot înteți, iar reproșurile și criticile nu vor fi decât expresia unei nemulțumiri mai vechi și mai profunde decât o arată, pentru moment, cuvintele. Nu este contextul astral potrivit pentru a dezbate un litigiu, a încerca o împăcare, a negocia un contract. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri cu cei responsabili în rezolvarea unor aspecte curente bănești, financiare sau materiale.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Intre 12 și 14 octombrie spre seară, tensiuni între nativi și unul sau mai mulți prieteni: divergențele de opinii și interesele nu doar că-i îndepărtează pe unii de ceilalți, dar îi pun și într-un conflict personal. Relațiile sentimentale vor sta sub semnul convingerilor față de care nu există contraargumente și care pot transforma o relație, caldă altădată, între doi oameni care se iubesc, într-una a pândei reciproce și a hărțuielii. Stres generat de Luna Plină în Berbec, care se va produce la sfârșitul zilei de 13 octombrie și care își va pune amprenta aspră, dură chiar, asupra axei celor două case ale relațiilor personale, bazate pe simpatie, afinități sau sentimente; ea le va da Gemenilor disponibilitatea de a face observații și comentarii care vor stârni, la rândul lor, replici deloc confortabile. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, impact astral moderat asupra fiziologiei sistemului endocrin. Efect neplăcut al acestor tranzite asupra regimului de muncă, unde se poate instala o stare de disconfort motivată de atitudini și schimburi de cuvinte nemulțumitoare între nativi și colegi, superiori ori chiar subordonați (reproșuri, acuzații, critici, pretenții) marcate de subiectivism și/sau exagerare ori deformare a adevărului. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va permite nativilor o binefăcătoare modificare a stării lor de spirit. Astfel, aceștia vor fi mai destinși, mai optimiști, mai detașați de factorii de stres sau măcar de provocările momentului. Perioadă bogată în stimuli mentali: intuiție, imaginație, inspirație, capacitate de a se atașa de ideile noi, curiozitate intelectuală, creativitate; moment favorabil debuturilor în plan artistic. Pe 18 octombrie, risc de a recepționa în chip negativ ecourile care privesc imaginea publică ori performanța lor profesională.

Horoscop Rac pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 12 și 14 octombrie spre seară, solicitări, uneori chiar intense, din punctul de vedere al exercitării atribuțiilor publice sau al responsabilităților profesionale, amplificate de impactul pe care Luna Plină în Berbec, din seara zilei de 13 octombrie, îl va avea asupra nativilor. Secvența nu va fi ușor de administrat, pentru că, în afara acestor tranzite directe, se va contura un important și semnificativ număr de cuadraturi și opoziții care se vor forma pe cele patru brațe ale crucii Cardinale și care vor introduce factori de stres, de nemulțumire, de blocare sau, de la caz la caz, de întârziere în activitățile specifice caselor I, IV, VII și X. Cei născuți în zodia Racului se vor vedea obligați să reacționeze la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Mecanism care poate rechema, în fapt sau doar în amintire, situații cu care aceștia s-au confruntat în trecut (mai ales dacă sunt la vârsta maturității) și care îi poate pune în fața aceluiași tip de dificultăți, de decizii sau de trăiri interioare. Moment cu explicație karmică privind familia din care provine nativul, relațiile parteneriale ale aceluia și ascensiunea lui profesională (cariera, numele, imaginea, autoritatea, succesul), care pot fi destabilizate sau chiar pierdute dacă situația va fi prost gestionată. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, efort de a securiza una sau mai multe relații de prietenie, în ciuda unor stări de spirit încărcate de nemulțumire cu care se confruntă Racii (context defavorabil, în care sunt obligați să acționeze, trăiri dificile, concluzii dezamăgitoare, acuzații nedrepte). Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, putere redusă de concentrare, fugă de idei, dispoziție interioară instabilă, discrete modificări ale fiziologiei aparatului locomotor, rezultate dintr-o circulație periferică sangvină sau dintr-o activitate nervoasă defectuoasă.







Horoscop Leu pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Leu

Intre 12 și 14 octombrie spre seară, idei în dialog, conversații pe teme generale, care au, sau pot avea, menirea de a-i aduce nativului o lămurire necesară înaintea luării unor decizii importante. Confruntări de opinii pline de disconfort, dezbateri aprinse amplificate sau chiar agravate, în forma lor de manifestare, de Luna Plină în Berbec, care va avea loc la sfârșitul zilei de 13 octombrie. În ceea ce-i privește pe Lei, nu se va putea vorbi de o “criză de idei”, ci de o criză de conștiință și de dorința lor de a nu aprofunda regimul conflictual în care acesta se plasează față de oamenii importanți și instituțiile de care nu se pot despărți sau dezice. Asta nu înseamnă că Leii vor ceda, că se vor dovedi toleranți sau că își vor abandona principiile, ci doar că vor încerca să tempereze avântul unora, ba chiar și propriile tendințe combative și intransigente. Atenție dacă aceste dispute și ipostaze de viață au legătură cu locul de muncă, pentru că îl vor pune pe câte un nativ să aleagă între propriile lui convingeri și interesele impuse de activitatea desfășurată prin specificul profesiei. Pe de altă parte, nativii înșiși vor trece printr-o perioadă de radicalizare sau de cristalizare a conștiinței lor (dacă va fi vorba de cei tineri), prin felul în care vor înțelege și vor judeca evenimentele cu semnificație pentru parcursul lor profesional și pentru opțiunile esențiale de viață. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, nevoia de a elimina factorii de instabilitate socio-profesională, doar că unele destabilizări pot privi un sector vulnerabil pentru nativi: rudele și părinții ori averea (patrimoniul) nativului ce nu trebuie expusă riscului. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri cu unii prieteni, menținute din politețe, comunicare superficială, de ocazie, fără vreun beneficiu real.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 12 și 14 octombrie spre seară, enervare sau, mai degrabă, îndârjire într-o chestiune ce presupune un avantaj material, un drept bănesc cuvenit, o cotă în bunuri sau servicii, de care poate sau trebuie să beneficieze un nativ, conform legii. Nota generală nu privește renunțarea sau negocierea, ci dorința de a acționa hotărât, fără menajamente, față de cei care se fac vinovați de amânări, de situațiile voit complicate și încurcate care îl dezavantajează pe nativ. Această stare de spirit, vecină, uneori, cu răfuiala, poate lua forma unui conflict deschis, agresiv verbal, ca urmare a influenței pe care o va exercita Luna Plină în Berbec, ce va avea loc la sfârșitul zilei de 13 octombrie, asupra acestor nativi, nemulțumiți sau exasperați de felul în care decurg lucrurile. Posibilă ipostază de viață, vecină cu “plata karmică”, dar nu în sensul în care cei născuți în Fecioară vor deconta, ci, dimpotrivă, că ei vor fi beneficiarii, dar pentru asta, așa cum spuneam, ei trebuie să lupte pentru întronarea adevărului. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, idei în dezbatere, convingeri în criză, atașamente destabilizate de constatările de ultimă oră la care nativul a ajuns prin propriile capacități de cunoaștere și analiză ori pe fondul unor evenimente (demascări, dezvăluiri) independente de voința lui, care îl pun în gardă și îl motivează să se repoziționeze. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri publice, prezențe, pe fondul unor evenimente, în care vor trebui să se pronunțe pe o temă și, în felul acesta, să dea mesaje clare asistenței de partea cărui interes, a cărei direcții sau a cărei idei se așază în mod clar. Răstimp delicat din cauza unor posibile controverse, atacuri sau “lucrături” pe care nativii vor fi obligați de împrejurări să le dejoace ori să le “dea pe față”.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 12 și 14 octombrie spre seară, relațiile parteneriale vor trece prin momente de încercare mai aspre, mai dure sau doar încărcate de disconfort, în funcție de natura provocării și a sursei: una este disputa între soți și la alt nivel vor evolua și vor fi trăite conflictele de natură profesională, cu vocație publică, ori divergențele care vor lua drumul tribunalului. Contextul nu este unul predestinat împăcării și nici dialogului, pentru că Luna Plină din Berbec, de la sfârșitul zilei de 13 octombrie, va avea darul să inflameze spiritele și să le dea acestor nativi o uriașă temă de rezolvat: vor mai putea ei să dea dovadă de proverbiala lor diplomație sau, dimpotrivă, vor cădea în păcatul înflăcărării și cramponării de orice detaliu? Context nefericit pentru evoluția unor procese, litigii, anchete, cercetări sau mărturii. În cazul dușmanilor se poate vorbi de “momentul răzbunării”, dacă nu eficient 100%, cel puțin eficient în plan relațional și satisfăcător în plan personal (jubilație, satisfacție, “răcorire” din punctul de vedere al rivalilor). Există și o parte bună: din acest moment, de apogeu, conflictul va începe să se stingă treptat. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, preocupări de natură materială, care devin nesigure pe fondul unor conjuncturi ce par să scape de sub controlul nativilor.Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, informații care vin de “departe” (provincie, străinătate); nevoia de a ajunge “la zi” cu informația de specialitate prin desfășurarea unor activități specificate: participare la cursuri de scurtă durată, la ateliere de perfecționare, la întâlniri cu personalități din domeniul lor profesional care au darul de a le oferi lămuriri, precizări, informații de excepție, la schimburi de experiență. Ca notă generală, îngrijorări sau disfuncții salariale.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 12 și 14 octombrie spre seară, impact puternic al tranzitului Lunii prin casa a VI-a, a sănătății de fiecare zi, care va fi amplificat de faza Lunii Pline, care va implica și sectorul casei a XII-a, al bolilor lungi ori al lucrurilor ascunse, aparent nemotivate. Mai afectate de acest context astral vor fi: capul, ca zonă anatomică (înlesnind traumatismele), fiziologia organelor de simț, cu un accent pus de văz și auz, funcțiile cerebrale (risc de a se produce pusee de hipertensiune), activitățile ce presupun calm, răbdare, concentrare, atenție pe detalii, rezistență la efort intelectual pe termen lung, reacțiile nervoase și tulburările de comportament aferente (enervare, disconfort interior, stres, insomnie, comportament mai puțin cenzurat, incapacitatea de a reacționa imediat și corect la tratamentul obișnuit sau la un calmant administrat ocazional; secundar, poate fi implicat sau “deranjat” aparatul renal și glandele suprarenale). Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, joc special de rezistență, în intenția de a conserva ceea ce au obținut sau, dimpotrivă, de a destabiliza un raport de forțe ce-i dezavantajează pe Scorpioni (manevre, blocaje, intrigi, înțelegeri secrete). Posibil conflict la locul de muncă, ivit sau declanșat de o chestiune cu componentă juridică și care, până acum, “plutea în aer”. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, consultări cu specialiști, informări menite să le consolideze o atitudine, o decizie sau o strategie ce privește o chestiune materială sau bănească destul de complicată sau litigioasă. Impulsurile astrale conjugate ale plantelor Mercur și Venus, în tranzit prin casa I a personalității, le vor da protecție, abilități sporite la nivelul proceselor mentale, o atitudine circumspectă, o rezervă față de provocări și o mare capacitate de a aștepta momentul potrivit.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 12 și 14 octombrie spre seară, tumult sufletesc, care se va reflecta în felul în care nativii vor reacționa față de situațiile în care va fi nevoie de răbdare, îngăduință sau delicatețe; contextul va susține un comportament tranșant, categoric, mai puțin favorabil plăcerilor, amabilităților, complicității afective sau chiar al împăcării, mai ales dacă va fi vorba de tineri care pot avea reacții categorice, intempestive, pe fondul Lunii Pline în Berbec, din seara zilei de 13 octombrie. “Victimele” unor astfel de situații explozive, al căror autor sau interpret va fi un Săgetător, este bine să înțeleagă nevoia de a nu răspunde provocărilor, de a ignora excesele sau de a “ieși din scenă”; dacă ceea ce se va întâmpla și cele ce vor fi rostite vor fi atât de explicite și de impardonabile, tot fără ceartă, cel “înțelept” este bine să părăsească scena “definitiv”, înțelegând că au primit o mostră, dar, totodată, și un avertisment a ceea ce, din cauza concesiei lor vinovate, s-ar putea instaura ca o obișnuință. Cu corecturile de rigoare, aceeași atitudine trebuie să o aibă și părinții, care s-ar sfii, poate, să devină autoritari, de frică să nu-și strice relațiile cu copiii. În relațiile cu prietenii, interesele “superioare” (un proiect, o solidaritate de grup, respectul pentru o persoană importantă) vor funcționa ca factori de autocenzură. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, îndoială referitoare la siguranța locului de muncă, speculații legate de o posibilă regândire a sistemului de plată/retribuție. Oarecare dezordine endocrină ar putea fi resimțită în plan fizic de către cei care au deja instalată ori în tratament o afecțiune tiroidiană. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri cu specialiștii sau părțile implicate într-un contract, conflict, litigiu pe teme juridice și procedurale fără a se ajunge neapărat la o decizie finală.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 12 și 14 octombrie spre seară, probleme domestice mai solicitante, mai greu de rezolvat sau generatoare de stres. Relațiile de familie pot fi afectate de efluviile Lunii Pline în Berbec, care va avea loc la sfârșitul zilei de 13 octombrie. În acest context, nemulțumirile mai vechi, conflictele nerezolvate pot ieși la suprafață, cum zice românul, “când ți-e lumea mai dragă”. Doar că, spre deosebire de alte dăți, când aceste ipostaze s-au mai petrecut, prezența celor două planete dinamice -Soarele și Marte -, în tranzit prin Balanță, poate da o notă aparte conflictelor între două persoane sau între nativ și restul familiei; spiritele chiar dacă se vor încinge, nu se va ajunge la nici un rezultat, în afara unei enervări păgubitoare pentru trup și suflet. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, părinții pot “să schimbe foaia” în funcție de ceea ce vor constata cu privire la comportamentul copiilor lor sau vor descoperi în situația școlară a acestora. Relațiile de prietenie vor fi marcate de neîncredere sau de confirmarea că unele persoane, apropiate lor, nu “joacă corect”. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri profesionale, explicații, cereri. Din punctul de vedere al sănătății, obișnuitele disfuncții trecătoare ce afectează funcționarea aparatului locomotor (musculatură, circulație periferică, funcționare a sistemului nervos).Nota principală a săptămânii o va da careul în T, la grad perfect (20°), care se va suprapune peste Luna Plină în Berbec, ce se va produce la același grad și care va reactiva chestiuni de domeniul trecutului. Ele se vor constitui ca un examen existențial și i-ar putea pune pe nativi în încurcătură pe direcția viață personală, relații de familie casă, patrimoniu, carieră, nume, imagine publică, pentru că se vor vedea nevoiți să sacrifice ceva pentru a păstra restul sau doar un aspect, dar important, din viața lor.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 12 și 14 octombrie spre seară, dialoguri cu tentă “incendiară”, știri care îi fac pe unii nativi să se ambaleze, să intre în dispute. Motive de dezamăgire sau chiar de revoltă față de un fel de a se desfășura pregătirea profesională în care s-au angajat (mai ales dacă nu mai sunt copii, ci adolescenți, tineri, încă tineri). Aceștia pot face o criză de independență și vor dezvălui latura lor rebelă, afirmând cu tărie că ceea ce au constatat nu le place, nu le convine, nu corespunde aspirațiilor lor, argumente de care părinții și profesorii trebuie să țină cont, în măsura în care toate acestea nu sunt doar niște capricii sau niște pretexte pentru a se sustrage de la obligațiile școlare curente. Indiferent de motivul care generează o dispută, aceasta trebuie să fie restrânsă la minimum de explicații, pentru că influxurile Lunii Pline în Berbec, din seara zilei de 13 octombrie, tind să transforme subiectul într-un motiv de ceartă absurdă, fără argumente reale, doar cu nervi și patimă. Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, contextul se va manifesta diferit în funcție de vârsta și logica biografică a fiecărui nativ: unii pot trece prin încercări legate de carieră și imagine, alții se pot lupta cu calomniile, unii pot avea neînțelegeri în familie, alții își pot vedea amenințat avutul (casa, patrimoniul) de împrejurările ostile care le dau târcoale. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, perioadă bună, plăcută, destinsă, în care Vărsătorii, mai ales cei tineri, pot avea idei interesante, soluții ingenioase la problemele lor de viață, în timp ce maturii, care desfășoară activități profesionale de natură artistică (creativă sau interpretativă) ori de tipul relațiilor cu publicul, pot da dovadă de imaginație, inspirație, curiozitate intelectuală, disponibilitate spre însușirea noutăților în domeniu.





Horoscop Pești pentru săptămâna 12–18 Octombrie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 12 și 14 octombrie spre seară, evenimente în plan financiar care declanșează blocaje, nereguli sau conflicte din cauza incapacității nativilor de a face față plăților curente, datoriilor, alteori, ca urmare a administrării neadecvate a banilor (risipă, cheltuieli extravagante, nerespectarea termenelor de plată sau a urgențelor). În sfârșit, în cazuri mai rare, se poate vorbi de speculații financiare eșuate, de tranzacții neinspirate care pot alimenta situații dintre cele mai neplăcute (acuzații, blocare a conturilor, sechestre asigurătorii, revendicări pe cale juridică, reclamații, procese, somații sau apel la executorul judecătoresc pentru a pune în aplicare o hotărâre). Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, efort de a se face înțeleși; Peștii, deși sunt în cunoștință de cauză, ba, mai mult, sunt stăpâni pe materie și dețin controlul asupra unei teme, se pot lovi, în felul lor de a vorbi și acționa, mai ales în spațiile publice, de bariere (morale), de cenzuri (sufletești), de criterii (materiale, religioase, culturale, ideologice) care îi fac să intre în contradicție cu adevărul cauzei înseși, de unde și nevoia de a medita asupra celei mai înțelepte abordări sau rezolvări, pentru că, pe fond, ei nu doresc să facă rău nimănui și nici nu doresc să comită un abuz, fie el și prin concesie sau iertare; o chestiune de conștiință dificilă va trebui rezolvată. Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, efort de a face față solicitărilor pe care le pun, în mod normal, gospodăria, casa, familia, părinții sau administrarea bunurilor. Nota generală a săptămânii va fi dată de mecanismul mental, dublat de un psihic răvășit de amintiri, de percepții subiective, de trăiri disproporționate față de un motiv care îi împinge spre decizii radicale, dar păguboase pentru ei.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții