Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 16 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 15 noiembrie 2019 | 19:36


Horoscop pentru femei din 16 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Iti place sa reciclezi in casa ta si la locul de munca. Fii parte a solutiei in loc de problema, asigurandu-te ca nu lasi o incurcatura oriunde te-ai duce. In fiecare zi, starea mediului te preocupa mai mult. Depinde de fiecare individ sa faca diferenta.


Horoscop pentru femeia din Taur

Sursa frustrarii tale ar putea fi persoanele care par sensibile si oneste, dar actioneaza abraziv si vorbesc agresiv. Incearca sa nu te lasi pacalit de cei care ofera continuu o imagine in timp ce livreaza o alta. Nu pierde timpul oferindu-le oamenilor mai multe sanse decat merita.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Distreaza-te cu oamenii astazi. Vorbeste despre fanteziile despre care visezi ca vor fi implinite in urmatorii ani. Emotiile tale sunt puternic legate de imaginatia ta. Ai putea deveni defensiv atunci cand cineva incepe sa-ti desluseasca visurile. Foloseste-ti intelectul pentru a te apara atat pe tine cat si idealurile pe care doresti sa le traiesti in viitor.






Horoscop pentru femeia din Rac

Distreaza-te cu oamenii astazi. Vorbeste despre fanteziile despre care visezi ca vor fi implinite in urmatorii ani. Emotiile tale sunt puternic legate de imaginatia ta. Ai putea deveni defensiv atunci cand cineva incepe sa-ti desluseasca visurile. Foloseste-ti intelectul pentru a te apara atat pe tine cat si idealurile pe care doresti sa le traiesti in viitor.


Horoscop pentru femeia din Leu

Gasirea raspunsurilor pe care le cauti este mai usoara atunci cand iei o pozitie mai incantatoare fata de locul in care stai acum si unde doresti sa fii mai tarziu. Daca continui sa fii nesigur si relaxat cu privire la modalitatea de a continua, este posibil ca altii sa profite de tine. Ai forta si puterea de a-ti alimenta dorintele. Este timpul sa pui in aplicare aceste aspecte.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aproape ca ai ajuns la o linie de sosire importanta. Nu renunta. Acesta este momentul oportun pentru a te deplasa chiar mai repede decat inainte. Emotiile tale pot fi irelevante, deoarece acestea se contopesc cu fanteziile tale cele mai active. Fa tot posibilul sa fii axat pe viitor in loc sa ramai in urma. Poti schimba intotdeauna cursul dupa ce ajungi la aceasta linie de sosire.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Acesta este un moment bun pentru a lua decizii care sa adune nevoia ta de practic, precum si dorinta de libertate emotionala. Este important ca sanatatea ta mentala sa aiba incredere in fanteziile si capacitatea ta de a le duce pana la capat. Exista un portal special deschis pentru tine astazi, cu numele tau pe el.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti apt sa primesti sprijin, desi poate fi ascuns in locuri neasteptate. Nu ignora pe nimeni. Chiar si cele mai caustice observatii au o nota de sensibilitate si ganduri progresive care te pot ajuta foarte mult. Exista putere in adevarul emotional, chiar daca nu vrei sa-l auzi. Pastilele amare pot fi greu de inghitit, dar pot fi bune pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Poate fi greu pentru orice sa-ti mentii atentia astazi. Mintea ta poate sa se abata cu usurinta si este posibil sa nu ai rabdare sa faci fata situatiilor care iti ies in cale. Fa tot posibilul sa astepti pana cand cineva a terminat de vorbit inainte de a interveni. Fii politicos si respectuos fata de ceilalti si ei la randul lor, vor fi mai respectuosi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Incearca sa protejezi si sa adapostesti o anumita parte din tine fata de ceilalti. Acest loc special din sufletul tau pe care il ascunzi de altii este probabil cel mai frumos, din moment ce il hranesti atat de atent. Nu renunta prea usor la aceasta piesa. Salveaza acest loc curat si delicat pentru cineva care merita.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Desi unii oameni s-ar putea gandi la tine ca la un cadet spatial atunci cand vine vorba de decizii si angajamente, ei pot vedea astazi o alta parte a ta. Nu te mira daca altii vin in tabara ta odata ce iti vor auzi partea din poveste. Cumva toate piesele se potrivesc la fel cum stiai ca trebuie. Cei care s-au indoit de tine vor fi placut surprinsi.






Horoscop pentru femeia din Pești

Poate fi greu sa iti gasesti baza mentala si fizica astazi. Mintea ta ar putea fi infasurata intr-un nor sau intr-un fel de distractie imaginativa, asa ca ai grija cum mergi. Capul tau se afla intr-o alta dimensiune si nu acorzi suficienta atentie drumului din fata ta. Lasa-ti mintea sa rataceasca intr-un loc in care este in siguranta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții