Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 17 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 17 noiembrie 2019 | 09:24


Horoscop pentru femei din 17 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Lucrurile se misca in directii opuse, totusi poti relationeaza si beneficia de toate. Nu este nimic in neregula cu mentinerea optiunilor deschise. Unora le place sa ramana cu un singur joc, in timp ce tie iti place sa joci mai multe maini simultan. Nu-i lasa pe ceilalti sa te faca sa simti ca trebuie sa-ti schimbi drumul atata timp cat esti increzator ca lucrurile functioneaza pentru tine.

Horoscop pentru femeia din Taur

Cuvintele pot pastra energia incarcata, asa ca fii atent la ce spui si cum o spui. Starea de spirit de astazi necesita ca oamenii sa aiba spatiu pentru a se exprima. Permite-le libertatea sau poti ajunge sa te inchizi intr-un colt fara nici o scapare. Este ca si cum ai picta o podea. Trebuie sa pornesti si sa te orientezi spre usa.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Oricum ai alege, ai putere sa lucrezi, deci inceteaza sa agonizezi asupra deciziei tale. Oamenii vor fi ca niste chit in mainile tale. Abordarea ta calma si diplomatica calmeaza chiar si cea mai aprinsa disputa. Fa-ti timp pentru a aborda problemele. Ai incredere in fiecare miscare pe care o faci. Nu iti fa griji daca altii te privesc negativ.





Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa simti ca cineva iti ofera o palma emotionala. Nu reactiona imediat activandandu-ti apararea. Te vei descurca mult mai bine daca faci un pas inapoi si analizezi situatia inainte de a concluziona ce este corect sau nu. Sentimentele tale sunt pretioase si nu ar trebui sa-i lasi pe ceilalti sa te bulverseze. In acelasi timp, nu ai dreptul sa-i intimidezi pe ceilalti.

Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa simti ca bateria ta a ramas fara suc astazi. Este posibil sa te intrebi daca ceea ce faci merita. Nu dispera. Un prieten iti va fi alaturi in curand, care te poate ajuta sa dai startul. Dupa ce repornesti motorul, nu va mai fi oprit. Nu-ti fie frica sa aduci pe cineva. Nimeni nu va sti ca ai nevoie de ajutor decat daca il ceri.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Reevalueaza exact ceea ce lucrezi. Daca e distractie si relaxare dupa, poate treci fara sa-ti dai seama chiar. Distractia pe care o cauti este chiar in fata ta. Cel mai bine ar fi sa profiti de asta acum, in loc sa astepti pana la un moment magic pe care simti ca l-ati castigat.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Exista putere cand descoperi cum sa faci parte din doua echipe opuse. La inceput, poate parea o tradare sa faci parte dintr-una in timp ce il ajuti pe celalalt. De fapt, te ajuti singur invatand ambele parti ale situatiei. Ia cele mai bune calitati de la fiecare. Cand va veni timpul sa te alaturi echipei, vei avea toate secretele necesare pentru a avea succes.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai o natura flexibila. Este posibil ca alti oameni sa fie la fel de maleabili ca tine, dar acum este sansa ta de a lua conducerea. Esti la linia de plecare asteptand inceperea cursei. Nu astepta ca altii sa faca primul pas, astfel incat sa stii ca este sigur sa mergi. Tine-ti urechile si ochii in acord. De indata ce auzi „Du-te”, incepe sa alergi cat de repede poti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Puterea de a-ti transforma viata este puternica. Exista multe optiuni disponibile, chiar daca este posibil sa nu para. Un mare obstacol care te tine inapoi este starea ta sufleteasca si emotionala. Sentimentele tale ar putea fi sensibile acum, facandu-te nesigur cu privire la initierea schimbarilor pe care le stii ca sunt necesare pentru avansarea ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea parea ca totul este in contradictie cu traiectoria ta. In timp ce vrei sa te deplasezi spre sud, vantul bate spre vest. Asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti la obiectivul tau. Acest lucru inseamna doar ca trebuie sa te confrunti cu ceva pentru a ajunge acolo. O abordare laterala este doar lucrul necesar pentru a ajunge in paradisul tau.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Forte puternice te pot face sa nu ai incredere in ziua de azi. Esti atat de intentionat sa-ti mentii libertatea, incat refuzi sa cedezi cand ar trebui. Ia in considerare cealalta parte a ecuatiei inainte de a deveni atat de adanc incat sa refuzi totul. In acelasi timp, nu te gandi automat ca doar pentru ca te opui, modul tau de a gandi este gresit.





Horoscop pentru femeia din Pești

Foloseste o abordare mai adaptabila. Mergi cu fluxul si lasa lucrurile sa se contopeasca pe fundatia deja stabilita. Te tii strans de o patura de securitate. Aceasta bucata de stofa iti ofera pace. Amenintarea pierderii te sperie. Este timpul sa-l arunci si sa stii ca este mai bine sa operezi fara aceasta povara suplimentara.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții