Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Horoscopul Sufletul tău pereche într-o viață anterioară?. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolog...

Horoscop pentru femei din 5 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 4 noiembrie 2019 | 16:23


Horoscop pentru femei din 5 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi vei trai pe propria piele ceea ce se numeste atractie fatala, intr-un mediu cu totul neobisnuit. Fie in biblioteca, fie intr-o sobra sedinta de lucru, privirile voastre vor fi de-a dreptul magnetice. E greu sa maschezi asemenea pasiune, asa ca cei din jur vor fi martori la magnestismul dintre voi!



Horoscop pentru femeia din Taur

Planetele s-au aliniat favorabil astazi. Astfel, nu este recomandabil sa incercati sa mentineti atitudinea misterioasa din ultima vreme. In schimb, va sfatuim sa adoptati o atitudine deschisa si cinstita. O persoana apropiata are vesti minunate pe care va dori sa vi le impartaseasca. Acordati acestei marturisiri intreaga dumneavoastra atentie, intrucat este posibil sa reprezinte o sansa extraordinara in ceea ce va priveste de a extrage anumite beneficii! Raspanditi si celor din jurul dumneavoastra entuziasmul pe care il simtiti si renuntati la a mai simula cinismul (pe care, de altfel, in adancul dumneavoastra il resimtiti ca fiind doar o masca)!



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aliniamentul planetelor de astazi trece peste orice idei, pareri, impresii, etc pe care le aveai despre cineva si te pune direct in contact cu persoana respectiva. Acest lucru poate lua forma unei intalniri din senin care te ia prin surprindere, mai ales ca nu vei fi pregatita pentru ce urmeaza sa se intample in continuare. Nu e cum ti-ai imaginat dar il vei gasi incredibil de atractiv, oricum. N-o scapa!







Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, iubirea si romantismul sunt puse in umbra de secrete si lucruri tainuite. Nu e vorba de faptul ca tu si partenerul nu aveti incredere unul in altul, ci mai degraba de faptul ca va supuneti unul pe altul unui atac de suspiciune care nu are temei.



Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi buna pentru a construi punti intre tine si cei din jur. E timpul sa adopti o atitudine practica, intr-o maniera grijulie fata de sentimentele celor din jur. Impleteste romantismul cu realismul in relatia ta si vei obtine un echilibru perfect!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi, arunci sentimentele pe fereastra si cauti adrenalina, trairile intense, fara nicio retinere. Oricine incearca sa se puna in calea ta, va fi dat la o parte fara niciun menajament. Cei din jur vor fi uimiti de atitudinea ta nepasatoare.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu vei sti daca noua persoana din viata ta e chiar ceea ce iti doresti daca nu ii permiti sa te cunoasca mai bine. Lasa la o parte retinerile inutile, daca vrei sa ai parte de o relatie cu adevarat profunda!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu lasa frica sa te inhibe prea tare! Chiar daca persoana care ti-a atras atentia nu face niciun pas, e cazul sa preiei intitiva si sa incerci sa lupti pentru ceea ce vrei. Un zambet fermecator si o propunere naturala te pot aduce in punctul dorit!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ai toate sansele sa transformi o relatie platonica intr-una serioasa si de durata. Trebuie sa indraznesti sa faci un pas hotarator, care sa sparga barierele dintre voi.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te simti ca un peste pe uscat, incercand sa te incadrezi intr-un mediu in care nu esti in largul tau. Nu e singura metoda prin care te poti face remarcata, asa ca nu te crampona, daca vezi ca nu reusesti sa te adaptezi. Incearca si o noua abordare!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

E timpul sa inchei conturile cu o relatie din trecut care tot revine la anumite intervale de timp. Nu e o situatie sanatoasa, asa ca e mai bine sa pui punctul acum, pentru ca te tine in loc!







Horoscop pentru femeia din Pești

Daca vrei sa ai sanse mai mari la o relatie profunda, va trebui sa renunti la atitudinea nesigura si sa adopti aerul unei persoane atotstiutoare. E genul de atitudine care va atrage astazi atentia unei persoane cu totul speciale.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții