Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei săptămâna 11-17 Noiembrie 2019 : Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 11 noiembrie 2019 | 20:12


Horoscop pentru femei săptămâna 11-17 Noiembrie 2019: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei săptămâna 11-17 Noiembrie 2019: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un nativ din zodia Scorpion a pus ochii pe tine. El sau ea iti vor da de inteles mai de mai multe ori saptamana asta. Dar nu se pare ca nu-l/o bagi in seama, orice ar spune sau orice ar face. Vei ramane foarte calm/a. Ai grija sa nu fii absent/a mental saptamana asta, daca esti in stadiul in care nu-ti dai seama de semnale ca astea, caci astfel vei rata si alte ocazii. Cand vei medita iti vei da seama ca ai ratat ocazia asta, pentru ca acest nativ Scorpion este exact ceea ce-ti trebuie. Ai fi putut sa de eliberezi de inhibitii sis a-I arati toate abilitatile tale amoroase. Acum cu siguranta ca nu veti mai avea parte de un dus impreuna, ci singur cu tine insuti/insati! Vei avea un moment favorabil pentru tine saptamana asta. Pe plan profesional iti merge mai bine decat te-ai fi asteptat iar pozitia stelelor iti influenteaza pozitiv acest aspect din viata ta pana in luna Mai.






Horoscop pentru femeia din Taur

Este o saptamana excelenta pentru a va exprima. Chiar daca nu profesati intr-un domeniu creativ, veti avea o imaginatie foarte bogata saptamana aceasta! Renovati-va casa. Sunteti foarte sensibil saptamana aceasta la aspectul locurilor ce va inconjoara. Din punct de vedere emotional, chiar va aflati intr-o stare speciala saptamanile urmatoare. Simtiti nevoia sa le spuneti tuturor celor din grupul dumneavoastra de prieteni ce simtiti si ce credeti despre ei, fie ca este ceva placut sau nu. Din aceasta cauza, veti intra usor in conflicte, iar acest lucru chiar nu va sta in fire. Fiti intelept si ascultati ce vi se spune, chiar daca o faceti doar pentru o perioada scurta. Punctele de vedere ale apropiatilor nu sunt intotdeauna negative. Minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata. Sunt multe persoane carora le pasa de dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai parte de o raza de soare in mediul familial si radiezi de caldura si afectiune. Familia si prietenii tai se vor bucura de asta. Zilele astea totusi nu ai grija asa cum trebuie de portofelul tau. Exista sanse sa arunci cu banii incolo si incoace si sa regret apoi in cateva saptamani. Da-ti silinta, de aceea, sa pastrezi ceva bani in portofel. Hormonii tai joaca un rol important. Catre sfarsitul saptamanii s�ar putea dovedi ca te-ai concentrate asupra unei fantasmagorii. S-ar putea chiar sa fi fost foarte entuziasmat. Tine cont de asta pentru a nu-ti prejudicia reputiatia.








Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa iti revii dupa cheltuielile facute lunile trecute. In momentul in care vei primi salariul, probelemele tale financiare vor fi aproape rezolvate. Ar trebui sa ai grija si sa nu cheltuiesti banii prea impulsive, deoarece vei avea parte de o cheltuiala neprevazuta in ncurand. Consoleaza-te cu idea ca din punct de vedere financiar esti bogat, daca te compare cu grupurile de refugiati din Africa sau din alte parti ale lumii. Acesti oameni nici macar nu sunt siguri ca au mereu apa potabila si ceva rezonabil de mancare.






Horoscop pentru femeia din Leu

Micsoreaza-ti cheltuielile saptamana asta. Ai tendinta sa cumperi lucruri pe care nu ti le permiti. Felul in care cheltuiesti nu este compatibil cu bugetul tau. Vei avea de suferit din acest punct de vedere in saptamanile urmatoare. Problemele financiare se vor aduna daca nu le tii sub control. Consecintele vor fi devastatoare. Ai face mai bine sa cauti chilipiruri la supermarket. O cheltuiala consistenta, pe care nu o poti evita, va aparea cat de curand. Dar pe de alta parte in viata de cuplu totul merge struna. Un nativ din Fecioara va aparea in viata ta. Este exact opusul tau din punct de vedere zodiacal. Va iesi cu scantei!





Horoscop pentru femeia din Fecioară

In aceasta luna alinierea planetelor iti va da o stare scurta dar intensa indragostire. Dar acum, ca nebunia a luat sfarsit poti vedea cu adevarat persoana din spatele norisorilor roz, revii cu picioarele pe pamant. Incearca totusi sa nu uiti ca te-ai bucurat din plin de acesta perioada. Sentimentele pe care le experimentezi atunci cand esti indragostit/a nu pot fi controlate. Vin si pleaca dupa bunul plac. Iar persoana care te consoleaza acum intentioneaza sa faca exact lucru urmator: sa-ti ridice moralul. El sau ea se va dovedi un prieten mai bun decat persoana care ti-a sucit mintile. Sa fii indragostit/a nu este de ajuns chiar daca te faci sa te simti minunat. O prietenie adevarat si plina de caldura sufleteasca este cu mult mai binefacatoare. Te face sa te simtit multumit/a si fericit/a, sa te simti in largul tau.




Horoscop pentru femeia din Balanță

In aceasta saptamana, aspectele sexuale ale relatiei dumneavoastra vor cantari mai mult decat in mod normal. Veti fi mai atent la aceasta parte a relatiei, iar partenerul va va urma. Probabil ca veti discuta subiecte intime si ca veti fi surprins de ce veti auzi. Este o saptamana buna si pentru a da o petrecere cu mai multe persoane, mai ales pentru cei care inca nu au un partener. De asemenea, este momentul ideal de a negocia un imprumut, fiindca stiti cum sa vorbiti si pentru ca va veti respecta promisiunile. Cea mai buna zi in ceea ce priveste dragostea va fi cea de duminica. Ce va retine din a oferi un buchet mic de flori acestui Capricorn? Cu siguranta ca va aprecia acest gest.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te descurci bine in cariera. Esti pe linie ascendenta. Conducerea firmei la care lucrezi este impresionata de contributia ta. Nu iti face griji in privinta colegilor care te critica. Se pare ca este vorba de niste invidie la mijloc. Nativii din aceasta zodie dispun de o doza de auto-critica si astfel sunt capabili reziste in fata criticilor aduse ade altii. Totusi viata ta personala va avea de suferit din cauza aspiratiilor tale profesionale. Va trebui sa rezolvi aceasta problema cu partenerul, daca ai unul. Daca impreuna nu puteti gasi o solutie, atunci se pare ca sursa problemei nu este munca ta ci cu totul altceva. Poate ca partenerul tau invoca munca ta drept scuza, poate ca nici nu isi da seama ca o face.







Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti grija sa nu aveti o criza de nervi saptamana aceasta! Sunteti singura sursa care va provoaca nervi si stres. Exista lucruri in viata pe care nu le puteti schimba dupa bunul plac, indiferent de cat incercat. Decurg asa cum a fost scris si chiar nu aveti cum sa le opriti. Stiti foarte bine cand este un astfel de caz. Tocmai de aceea, este indicat sa le luati asa cum sunt. Peste vreo 1000 de ani, s-ar putea ca mintea umana sa se dezvolte atat de mult, incat sa schimbe ceva doar cu forta sa. Ca si cum ati stii din timp cine va castiga un meci de fotbal sau de t enis. Saptamana aceasta sau cea care urmeaza aveti probleme de acest gen, dar vor trece destul de usor.








Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cel mai bine ar fi ca saptamana aceasta sa faceti doar lucrurile pe care le puteti face fara probleme. In unele perioade, este bine sa evitati toate riscurile, iar saptamana asta este una dintre acele perioade. Evitati jocurile de noroc cu orice pret. Daca urmati aceste sfaturi, saptamana dumneavoastra va fi extrem de placuta. Daca va prefaceti ca n-ati auzit, nu va fi deloc usoara. Probabil ca stiti ce vreti... Saptamana aceasta aveti capacitatea de a tine oglinda mai multor persoane pentru a se deschide in fata ei. Le demonstrati ca gresesc, dar intr-un mod in care ei inteleg. Astfel, ii ajutati sa se inteleaga mai clar. Ar trebui sa va uitati in oglinda saptamana aceasta. Doar acolo veti vedea toate calitatile si defecte pe care le aveti.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ii bagi cuiva bete in roate intr-un mod care atrage atentia tuturor. Toata lumea crede ca ai un motiv personal pentru care o faci. Vei incerca sa negi asta, dar nu ai dreptate si esti perfect constient/a de asta. Te lasi manat/a de sentimente si nu de ratiune. Ai impresia ca intotdeauna actionezi rational si ca nu dai prea multa importanta sentimentelelor atunci cand faci afaceri. Dar acum adevarul iese la iveala ca totusi sentimentele tale in anumite momente iti influenteaza munca. Asta va fi o lectie importanta pentru tine. Te va invata ca sentimentele tale joaca un rol important asupra deciziilor pe care le iei. Cu siguranta ca daca te vei implica emotional in afaceri vei deveni mai uman.








Horoscop pentru femeia din Pești

Ai grija saptamana asta sa nu te pierzi cu firea. Esti prea bun/a pentru lumea in care traiesti. Nu imprumuta bani nimanui, nici macar sume mici. Si nu te lasa calcat in picioare de colegii de la munca. Tu poate ca nu iti dai seama ce se intampla dar un nativ din zodiac Berbec care te simpatizeaza vede lucrurile asa cum sunt. Pozitia astrala ii favorizeaza pe cei nascuti la sfarsitul lunii sa cunoasca oameni noi. Poate ca e vorba de o relatie de dragoste, dar nu neaparat. In orice caz este vorba de o relatie care iti va aduce niste perspective interesante. Cu siguranta persoana in cauza tine la tine. Cea mai buna zi pentru o noua poveste de iubire este duminica. Ai grija de conditia ta fizica! Daca o tii tot asa chiar si sexul ti se va parea obositor.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții