Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei săptămâna 4-10 Noiembrie 2019 : Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 4 noiembrie 2019 | 08:14


Horoscop pentru femei săptămâna 4-10 Noiembrie 2019: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei săptămâna 4-10 Noiembrie 2019: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca vrei sa iei un imprumut, incearca sa faci in asa fel incat sa inchei tranzactia saptamana asta sau cel mult saptamana viitoare. Mai ales daca va avea efecte pe termen lung. Contracte in legatura cu cumpararea unei case,de exemplu, ar trebui semnate saptamana asta sau saptamana viitoare. Nu amana caci pozitia favorabila a stelelor nu va dura mult. Va urma o perioada plina de schimbari: cineva decide brusc ca vrea sa faca niste schimbari majore. In acest moment iti este greu sa iti formezi o id�e despre ce va urma., dar peste cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor aseza la locul lor. Semnarea retroactive a unui contract va deveni imposibila.





Horoscop pentru femeia din Taur

Datele de 10 si 12 ale lunii sunt norocoase pentru tine. Iti vor fi favorabile pentru orice activitate. Daca, de exemplu, aplici la un loc de munca, incearca sa-ti programezi interviul intr-una din aceste doua zile.Te va surprinde, dar stai chiar bine cu sanatatea. Incearca, insa, sa eviti tensiunile pe cat de mult posibil. Nu faci destul sport si stii acest lucru. Singurul effort fizic pe care il faci este sa te plimbi nervos prin camera. Nu poti sa stai locului aceasta saptamana, nici macar o perioada mica de timp. Probabil din cauza nelinistii vei vrea sa preiei un proiect de la altcineva, proiect care, in mainile altcuiva, n-ar avea rezultate bune.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Saptamana asta poti sa comunici mai bine ca niciodata ce gandesti, simti sau intentionezi sa faci. Sa vorbesti cu persoana iubita, va fi, prin urmare, mult mai placut si usor ca ultimele dati. Nu vor exista blocaje comunicationale. Asta va constitui deaseamenea un avantaj in relatiile cu cei din jur. La munca iti va fi mai usor sa lucrezi in deplina armonie cu colegii. In cadrul negocierilor vei fi capabil/a sa iti pui in valoare punctele de vedere, asa incat oamenii cu care negociezi sa nu iti poate rezista. Vei fi capabil/a sa realizezi lucruri care in mod normal ti se par greu de realizat. Nu lasa ca lucrurile marunte sa iti distraga atentia. Concentreza-te asupra lucrurilor cu adevarat importante. Ai schitat niste planuri minunate. De ce sa nu le arati celor care pot fructifica aceste idei?







Horoscop pentru femeia din Rac

Este o saptamana buna pentru a lua legatura cu alte persoane. Relatiile pe care le aveti cu alti oameni sunt foarte bune. Nu exista pic de superficialitate. Se pare ca vreti sa construiti o legatura cu absolut toate persoanele pe care le cunoasteti. Simtiti nevoia de a proteja si de a-i ingriji pe cei la care tineti. Oamenii din jurul dumneavoastra simt ca exista un echilibru in ceea ce va priveste, fapt care ii atrage mai tare la dumneavoastra. Va este mai usor sa luati legatura cu sexul opus saptamana aceasta. Saptamana viitoare organizati o intalnire cu prietenii la dumneavoastra acasa. Va fi superb.





Horoscop pentru femeia din Leu

Probabil ca va fi o saptaman aglomerata, in care veti discuta cu mai multe persoane diferite. Este o saptamana buna pentru negocieri, atat la locul de munca, cat si in viata personala. Va veti exprima argumentele in mod clar si concis. Intelegeti mai usor ce vi se spune si va exprimati mai bine ca niciodata. S-ar putea ca saptamana aceasta sa calatoriti destul de mult. Folositi-va de saptamana aceasta pentru a rezolva tot felul de probleme care necesita atentie si puterea ratiunii. Veti vedea ca aceste sarcini sunt mai usor de dus la capat saptamana aceasta.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Veti simti cateva emotii negative. Ceilalti au impresia ca le-ati digerat de mult, dar in mintea dumneavoastra inca sunt vii. Dormiti mai mult zilele urmatoare. Incercati sa va relaxati, chiar daca nu va sta in fire. Va trebui sa va concentrati sa faceti asta. Odihnindu-va, ii dati mintii ocazia sa controleze emotiile ascunse mai usor. Nu gresiti cu nimic daca vreti sa va manifestati emotiile. Daca le inchideti in dumneavoastra, faceti numai rau. Veti descoperi ca daca impartiti ce simtiti cu niste prieteni, veti intari relatiile pe care le aveti cu ei. Pentru dumneavoastra conteaza foarte mult prietenii adevarati.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Este o saptamana excelenta sa luati legatura cu oamenii pe care nu i-ati mai intalnit inainte. Oare o sa intalniti o iubire noua? Berbecul acela care si-a notat numele dumneavoastra in agenda lui acum ceva timp va va iesi in cale de mai multe ori saptamana aceasta. Aveti, insa, grija fiindca nu se stie cand va aparea o ocazie noua. S-ar putea sa fie sansa vietii pentru dumneavostra. Ati fi surprins daca ati afla cine este aceasta persoana. Probabil din cauza faptului ca nu este genul de persoana pe care sa o fortati sau pe care sa o neglijati. Dar puteti fi sigur ca nici nu este genul care sa va abandoneze.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.






Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ganditi-va un pic la viata dumneavoastra! Revizuiti-va scopurile pe care vi le-ati stabilit in trecut si intrebati-va sincer daca inca va intereseaza. Dupa aceea, intrebati-va daca mai este cazul sa mergeti pe acelasi drum. Per total, este o saptamana excelenta sa lasati creierul sa munceasca pentru dumneavoastra. Aveti grija, insa, si la conditia dumneavoastra fizica. Faceti mai mult sport, fiindca nu se anunta nimic bun daca leneviti toata ziua.







Horoscop pentru femeia din Capricorn

Munca ta pare sa intampine un obstacol major. Nu se indreapta in directia pe care ti-o doresti. Cel putin, asa simti. Alti oameni cred altceva. Incearca sa asculti atent ce au de spus in urmatoarele zile referitor la acest aspect si ia masurile necesare.Este o idee foarte buna sa te consulti cu ceilalti in aceasta saptamana. Chiar daca nu-ti convine, cel mai bine este sa o faci.Spre deosebire de altii, tu ai multa incredere in tine. Tu stii cel mai bine. Dar faci orice sa maschezi acest lucru. Uita de nesiguranta. Este momentul ideal sa faci asta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

De ce sa nu faci ceva complet diferit Duminica viitoare, fata de ce faci tu de obicei? Nu lasa vremea sa te retina si fa o excursie la tara. In aceasta perioada a anului este frumos afara. Respira acest aer curat! O plimbare afara la aer proaspat poate fi equivalata de o vizita la teatru sau la stadion. Este cu totul altceva fata de uitatul la televizor sau rutina zilnica. Sa fii in natura cu tine insuti/insati este altceva. Numai cand vei face asta vei constata cat de diferite sunt aceste laturi ale vietii. Asadar ridica-te de pe scaun sau de pe canapea! Pune telecomanada in sertar si nu te apropia de calculator in acest week-end. Ia-ti bicicleta sau masina sau fa o plimbare revigoranata cu persoana iubita, daca ai, daca nu fa-o cu un prieten drag. Toata lumea se va simti mai mult decat multumita.







Horoscop pentru femeia din Pești

Vi se pare ca va cunoasteti mai bine decat oricine, dar nu aveti dreptate. Ganditi-va bine la ultimii 5 ani si intrebati-va cate lucruri ati facut intentionat si cate au avut o pornire oarecum automata. Fiti atent la toate relatiile in care sunteti implicat. Faceti numai ce vreti sau faceti si lucruri fara a va da seama? Stelele va sunt favorabile cateva luni bune de acum inainte. Sunteti sanatos. Nu va faceti griji de problemele mici din aceasta sfera. Asa se intampla cand imbatraniti.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții