Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 17 Decembrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 16 decembrie 2019 | 14:08


Horoscop pentru femei din 17 Decembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ar fi cazul sa iei o initiatva in legatura cu sanatatea ta spirituala. Pana acum, te-ai complacut intr-o situatie care nu ti-a adus nicio satisfactie. E cazul sa te ridici de la pamant si sa faci schimbarea necesara, pentru a nu te mai simti deprimata.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ai parte de o zi interesanta si foarte activa, poate cea mai activa din toata luna. Astazi faci totul pe cont propriu, abordezi problemele frontal si fara ocolisuri si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti trasa in doua directii: una de a-ti asuma responsabilitatile care ti se atribuie si una de a evada din cercul acesta ametitor de atributii si asteptari. Simti nevoia sa uiti de toti cei care trag de tine, chiar si pentru o zi.





Horoscop pentru femeia din Rac

Faceti favoruri pe gratis, dar puneti-va amprenta pe ele, pentru ca oamenii sa tina minte cine le-a facut. Nu va lasati convins greu; puneti-va la dispozitia oricui. Cautati persoana sau situatia potrivita la care sa plantati semintele, pentru ca recolta sa fie multumitoare.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ia timp sa ajungi sa cunosti o persoana si nu te poti baza pe ea atat de repede pe cat ai vrea. Dar asta nu inseamna ca nu are sentimente pentru tine, asa ca nu da inapoi de pe acum. Ai rabdare si lucrurile se vor aseza!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai toata energia necesara, numai ca nu reusesti sa o directionezi in directia potrivita. Simti ca izbucnesti daca nu faci ceva cu ea, dar nu poti sa mergi orbeste inainte, sperand ca vei gasi solutia pe drum. Opreste-te, analizeaza care sunt punctele slabe si canalizeaza-ti forta inspre ele!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Inima iti spune sa te casatoresti cu banii si sa inveti sa ii iubesti. Simti nevoia sa ai o siguranta si o stabilitate in plan financiar si stii ca pentru asta trebuie sa treci peste anumite principii. Cantareste bine situatia, inainte de a lua decizii!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai ocazia sa deschizi unele usi care, pana acum, pareau ferecate pentru tine. Pot fi exterioare, sau interioare. Poti descoperi lucruri despre tine pe care nu le stiai pana acum, care te ajuta sa treci peste evenimente neplacute din trecut.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Intuitia va tot pune in alerta si e foarte probabil ca semnalele pe care le transmite sa fie corecte. Aveti un talent mai aparte in ce priveste ghicirea sentimentelor celorlalti. Sunteti cuprins de o dispozitie visatoare si aventuroasa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simti un impuls puternic pentru a face schimbari in viata ta, in mare parte legat de propria libertate si propriile optiuni in viata. Descoperi ca ceea ce credeai pana acum ca iti doresti nu e ceea ce te satisface cu adevarat si incerci sa stabilesti care sunt pasii necesari pentru a adopta un nou drum in viata ta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Viata ta capata valente mistice la nivel emotional si instinctiv. Ai impresia ca poti sa prevezi anumite evenimente, lucru care te ajuta sa le primesti cu mult calm si rabdare.





Horoscop pentru femeia din Pești

Din punct de vedere spiritual, esti intr-o zona ideala pentru a dobandi o cunostinta mai profunda, dar si pentru deceptii, confuzii si ganduri incalcite. Iti iesi din limitele obisnuite, numai pentru a demonstra altora ca ceea ce ai descoperit tu e cu totul deosebit. Reactia lor destul de blazata te dezamageste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții