Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 8 Decembrie 2019

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 decembrie 2019 | 15:53


Horoscop pentru femei din 8 Decembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, s-ar putea sa fii impiedicat de un eveniment misterios si minunat. Asta sau este posibil sa ai un incident neasteptat, dar avantajos. S-ar putea sa nu fie exact un traseu simplu, dar este sigur ca te va face sa tii cont de lucruri. De asemenea, este posibil ca astazi sa fie dificil sa iti indeplinesti termenele. Cu toate acestea, spune-le oamenilor cat de importanta este munca ta.

Horoscop pentru femeia din Taur

Aceasta este una din acele zile in care totul merge bine, asa cum a fost planificat. Nu ai probabilitatea sa te confrunti cu vreo problema astazi. Cu toate acestea, vei avea tendinta sa te simti stresat si nelinistit. Acest lucru s-ar intampla cu siguranta daca, in entuziasmul tau, iti vei asuma mai multe responsabilitati decat iti poti permite. Mai tarziu, ai putea fi excitat si agitat si gata sa explodezi fara avertisment. Totusi, iti vei recapata calmul si linistea in cursul serii.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi vei fi mai ocupat cu cautari religioase, mai decat cu munca. Ritualuri religioase, caritate, munca filantropica, slujirea celor nevoiasi, acestea sunt cateva dintre problemele care te vor tine ocupat astazi. Vei simti nevoia sa mergi astazi intr-un lacas de cult si sa petreci ceva timp acolo pentru a obtine liniste mentala si calm.





Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi vei obtine o surpriza placuta din surse cunoscute sau necunoscute. Un sfat intelept din batrani se va dovedi util toata viata. Ai tendinta sa fii destul de emotional azi asa ca ai grija la cum interactionezi cu ceilalti pentru a nu regreta mai tarziu.

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi vei petrece o zi placuta cu membrii familiei. Chiar si la locul de munca te vei gandi la modalitati de a fi cu familia. Vei avea timp pentru cateva proiecte de auto-imbunatatire. Este necesar sa se produca unele schimbari in viata.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Furtuna furiei curge salbatic prin venele tale. Dupa-amiaza, este posibil sa pierzi un plan de afaceri mare. Colegii iti vor sta alaturi la locul de munca. Dar seara, incearca sa-ti petreci timpul meditand si racorind acei nervi.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca doresti sa maresti inaltimile succesului, ar trebui sa iti pastrezi sentimentele sub control. Partenerul de viata sau de afaceri se poate dovedi benefic pentru tine. Intreprinderile comune vor avea succes pentru tine si vei putea experimenta satisfactie mentala la sfarsitul zilei.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti la un nivel creativ destul de ridicat azi. Fie personal sau profesional, munca ta vorbeste despre creativitate, inovatie si imaginatie. Evolutiile romantice si interactiunile prietenoase din ultima jumatate a zilei vor aduce o schimbare in viata ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Timpul si marea nu asteapta nimic. Pentru a profita la maxim de timpurile prezente, trebuie sa te ridici. Vei prelua in curand sarcina provocatoare de a te organiza de a te concentra pe obiectivele vietii. La locul de munca, nu lasa nici o piatra la locul ei pentru a iti atinge obiectivele, dar este posibil sa nu indeplinesti asteptarile superiorilor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Informatii referitoare la chestiuni spirituale sau filozofice care s-ar putea sa nu fie atat de demne de incredere iti pot veni in cale. Nu lua ceea ce auzi azi la valoarea nominala. Un prieten apropiat sau un iubit poate fi departe si te-ai putea simti singur. Cel mai bun mod de a trece prin separare este sa te mentii ocupat, poate cu studii, cercetari sau activitati artistice.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi este o zi importanta in schema mare a lucrurilor. Poti decide in sfarsit sa cumpari o casa, sa iti schimbi locul de munca sau sa te casatoresti! Profiturile bruste si neasteptate sunt in plan. Reputatia si recompensele vor fi pe masura. Aceasta recunoastere te ajuta sa ramai angajat.





Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi te vei simti generos si calm. Ii vei uimi pe cei din familie care sunt mai tineri decat tine cu aceasta generozitate si, ca urmare, vei fi obiectul dragostei lor. Cu o perspectiva clara vei putea vedea lucrurile pentru ceea ce sunt. Singurul dezavantaj al zilei este faptul ca cheltuielile tale te-ar putea afecta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții