Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscop Urania săptămâna 21–27 Decembrie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 decembrie 2019 | 16:28



Horoscop Urania săptămâna 21–27 Decembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 21–27 Decembrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 21 decembrie, efort de cooperare și diplomație dacă nativii se vor afla în fața unor parteneri de discuție sau de negociere; în rest, nuanța potrivită acestui context astral ar fi indiferența sau non-implicarea în conflictele gratuite și complicate, în acest moment, când mintea lor stă la vacanță și la relaxare. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, se vor menține reticențele față de acele demersuri care nu li se vor părea Berbecilor corecte din punctul de vedere al avantajului material scontat sau de neîncredere manifestată față de acele persoane care nu li se par, acum, pe fondul multor împrejurări, dezinteresate din punct de vedere material, în ceea ce-i privește. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului, pe care o va traversa până pe 20 ianuarie 2020 și, din această perspectivă, va da un impuls astral important sectorului carieră, funcție, imagine, marcând un eveniment sau o circumstață de natură să dea o turnură nouă vieții lor publice și profesionale. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, conexiuni cu persoane și instituții din afara țării, planuri de călătorie, corespondență oficială, împrejurări publice în care nativul dorește să se implice pentru „a se face auzit”.

Horoscop Taur pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 21 decembrie, efort de a menține echilibrul în relațiile de serviciu; dorință de a nu-și consuma rezervele de energie și de a trăi cumpătat, ipostază acceptată și abordată de cei maturi sau de cei care se confruntă cu afecțiuni organice pe care nu le doresc acutizate prin imprudențe și excese. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, stres partenerial, trăit mai mult sau mai puțin intens, care va angaja relațiile conjugale, de afaceri, de contract, de proiect, dușmăniile sau procesele. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, în felul acesta, până pe 20 ianuarie 2020, va aduce o contribuție esențială activităților specifice casei a IX-a (cunoaștere superioară, ridicare a nivelului de pregătire profesională, punere în aplicare a unor idealuri sau proiecte esențiale de viață). Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, efort de abordare corectă, principială a unor litigii și demersuri materiale care nu pot fi rezolvate decât pe calea justiției sau într-un cadru legal. Discuții preliminare cu privire la întocmirea unor acte în viitorul apropiat. Între 26 și 27 decembrie, confruntări drastice ale unor idei, convingeri, atașamente, crezuri, idealuri puse față-n față cu o realitate care va pune în evidență neînțelegerea deplină a realității, de unde și nevoia ca nativii să accepte o situație și să se adapteze, cu luciditate, exigențelor impuse de ea, abandonând, pentru moment dau definitiv, niște principii de viață sau niște idei călăuzitoare care, acum, nu mai sunt justificate sau care îi împiedică să fie în pas cu vremea lor. În ziua de 26 decembrie, se va produce Luna Nouă în Capricorn care va introduce, în acest sector, nuanța unui etape noi, prin renunțarea la premizele anterioare sau adoptarea uneia viitoare cu destulă dificultate.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 21 decembrie, ultimele ecouri ale unei scurte perioade de relaxare și detașare de stresul cotidian. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, posibile accente de nemulțumire la locul de muncă provocate de relațiile interumane sau de unele măsuri care li se par nativilor abuzive sau nedrepte față de ei. Mecanism organic care poate fi contracarat prin refuzul exceselor. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va induce numeroase elemente de blocaj, amânare, încetinire sau dificultate în desfășurarea tuturor demersurilor legate de rezolvarea unor acte, învoieli, procese, litigii, dezbateri pe teme materiale, bănești, succesorale sau născute din specificul unor activități care presupun ori impun, ca o necesitate, existența unui suport material. Risc de accidente majore care vizează sistemul osos. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, dialoguri inteligente, nu neapărat plăcute cât convenabile, sau corecte ori desfășurate în limitele și în nota legalității care îi vor pune pe nativi în cunoștință de cauză cu privire la o problemă de viață personală sau partenerială. Posibile înțelegeri ale Gemenilor cu cei cu care se află în litigiu. Între 26 și 27 decembrie, deși vor fi momente relaxate, „ca la sfârșit de an”, totuși, nativii pot primi mesaje cu privire la chestiunile materiale care le stau la inimă și care îi vor deturna de la clipele relaxate sau de vacanță programate; nu neapărat că le vor strica cheful dar îi vor obliga să dea telefoane, să întrețină unul sau mai multe dialoguri pe o temă de interes financiar, material, patrimonial, succesoral precipitat, poate, și de forța Lunii Noi în Capricorn, din 26 decembrie. Posibil moment cu ecou important pentru câte un Geamăn în preajma zilei de 27 decembrie.

Horoscop Rac pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 21 decembrie, efort de menținere a echilibrului în viața de familie dar și numeroase presiuni venite dinspre latura conjugală care pot complica atât relațiile interumane cât și activitatea curentă în casă și în gospodărie. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, moment încărcat de emoții, de trăiri intense în plan afectiv, de evenimente cu conotație sentimentală. Perioadă favorabilă activităților de creație și interpretare artistică la cote superioare. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va influența relațiile parteneriale; nu neapărat că le va „dezlega”, că le va limpezi, ci doar că îi va face pe nativi mai conștienți de importanța și valoarea lor ori îi va pune în fața unor premize radicale privitoare la viața în doi, la afaceri și la colaborări, la derularea contractelor ori la rezolvarea litigiilor. În acest context, Luna Nouă în Capricorn, din 26 decembrie, ar putea să precipite ori să aducă un accent esențial uneia dintre ipostazele mai sus amintite. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, activități menite să pună ordine în acte, în documentele oficiale care stau la baza activității profesionale retribuite. Discuții cu reprezentanții unor instituții pe teme de muncă. În mod realist, aceste tranzite au puține șanse să se concretizeze în zilele libere de Crăciun, sărbătorite, atât la noi în țară cât și în străinătate, dar, cu o doză firească de anticipare sau de amânare, ele se pot totuși manifesta. Între 26 și 27 decembrie, acumulare majoră de vibrații în sectorul relațiilor parteneriale. Nota generală nu va fi de destindere ci de reticență, de prudență, de izolare, de comunicare și de cooperare restrânsă la strictul necesar sau chiar întreruptă ori amânată.







Horoscop Leu pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 21 decembrie, scurte conversații care, cu tact și diplomație, pot corecta o stridență în relațiile cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali sau participanții la discuții într-un cadru oficial. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, o nemulțumire privitoare la felul în care funcționează gospodăria sau relațiile de familie. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, pe până pe 20 ianuarie 2020, va influența relațiile de muncă. Nota generală este de principii clare susținute fără a se face concesii sau cedări gratuite, de aplicare a legii, ceea ce, nu întotdeauna, va fi în avantajul nativilor care se vor vedea obligați să le accepte și să se supună aplicării ei. Relațiile de muncă pot fi revizuite prin amendamente la contractele anterior stabilite. Pe fondul stringent, care precipită deciziile, ale fazei de Lună Nouă în Capricorn, din 26 decembrie, unii Lei pot lua în calcul o pensionare, eventual anticipată, sau o reevaluare a felului în care muncesc și sunt retribuiți. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, proiecte privitoare la o (mică) vacanță, la o petrecere, la o distracție desfășurată în aer liber. Cei tineri vor fi tentați de o aventură sau de relaxare activă (sport, dans, concursuri, întreceri, excursii). Între 26 și 27 decembrie, influxuri astrale care pot influența starea de sănătate, și așa, pusă la încercare, în ultima vreme, din cauza acumulării de vibrații pe segmentul casei a VI-a. Suprasolicitare a sistemului osos, a articulațiilor, a fiziologiei aparatului loco-motor inferior, cu un accent major pe genunchi și articulațiile lui. Sensibilitate sporită a pielii la agresiuni (frig, cosmetice, tratamente, contact cu substanțe toxice, tulburări organice) cu manifestări vizibile: eczeme, alergii, urticarii,







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 21 decembrie, nevoia de a rezolva chestiuni bănești curente. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, nu este exclusă o situație enervantă care să-i oblige pe nativi să aibă intervenții născute din nemulțumire. Unii pot descoperi că au fost mințiți sau păcăliți mai ales de către persoanele mai puțin apropiate lor care au crezut că nu riscă nimic dacă trunchiază, ascund sau măsluiesc adevărul. Dialoguri antipatice în timpul unei călătorii cu cei în drept să verifice acte, să aplice amenzi, să invoce un text de lege. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului, pe care o va traversa până pe 20 ianuarie 2020, și va spori efectul planetelor care tranzitează această zodie; în felul acesta, nevoia de siguranță și stabilitate afectivă va fi (mai) acut resimțită de către nativi. Răstimpul cuprins între 26 și 27 decembrie va fi unul solicitant pentru nativi care vor avea impresia că sentimentele și convingerile lor mai vechi se suprapun și dau vieții lor personale o nuanță imperativă, obligându-i să recunoască niște limite personale, niște rigori, niște adevăruri sau niște obligații peste care nu pot trece; moment critic, din acest punct de vedere, în preajma zilei de 26 decembrie, când va avea loc Luna Nouă în Capricorn. Preocupări majore ale părinților cu privire la creșterea și educația copiilor deși, mai complicate, se arată a fi, cel puțin „pe hârtie”, relațiile celor care au copii mari, tineri pe picioarele lor sau chiar adulți cu care dialogul se va purta mai greu sau cu care vor intra în divergențe de opinii și viziune despre lume, viață, bani, independență, obligații morale, datorii de familie, etc. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, relații de familie sau conjugale mai dinamice, nu neapărat conflictuale dar, incomode, uneori.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 21 decembrie, stare organică și psihică bună, atitudine destinsă. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, griji materiale, neconcordanțe financiare (plăți neonorate, întârziate, efectuate parțial). Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, intervenții verbale într-un cadru oficial sau dialoguri cu reprezentanții unor instituții și organizații menite să rezolve o neînțelegere. Posibile deplasări de scurtă durată (călătorii, excursii) dincolo de granițele țării. Nu este exclus ca, unii dintre cei născuți în Balanță, să primească înștiințări oficiale. Deși această perioadă este asociată cu zile de sărbătoare și, implicit, de veselie, de distracție, de „uitare a grijilor”, unele persoane, mai ales cele mature, vor simți nevoia unor clipe de calm, izolare și meditație necesare înaintea unei decizii esențiale. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va tranzita sectorul relațiilor cu părinții, al treburilor de familie, al relațiilor cu trecutul și cu rădăcinile (educație, tradiție, obiceiuri, apartenență la un neam, un grup etnic, o religie) ori ale celor materiale (locuință, patrimoniu). Sectorul este deja încărcat de tranzitele cumulate ale altor planete și va fi, o dată plus, pus la încercare, în preajma zilei de 26 decembrie, de Luna Nouă în Capricorn, care ar putea precipita evenimentele și motiva deciziile nativilor pe aceste direcții de viață și preocupări esențiale în răstimpul 26 – 27 decembrie; Balanțele vor manifesta un interes sporit pentru stabilitate, consolidarea relațiilor de familie sau conservarea unui patrimoniu dar vor fi obligați să conștientizeze reperele rigide, care nu pot fi ignorate sau negociate, privitoare la viața publică, funcție, activitate profesională, răspundere, imagine, efort de afirmare.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 21 decembrie, moment mai puțin semnificativ. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, Luna va străbate zodia Scorpionului și, din nou, cei născuți în acest semn vor fi susținuți de influxurile ei astrale care le vor spori farmecul și îi vor face mai subtili, mai receptivi, dezvoltând o largă capacitate de a prevedea, de a presimți sau de a intui. Totuși, dintr-o altă conjunctură astrală, se pot isca factori de stres conjugal sau familial, tulburări relaționale și reacții la mânie. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, activități curente menite să rezolve problemele bănești/financiare necesare momentului. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va traversa sectorul comunicării, al învățării, al schimbului de informații dar și al deplasărilor. Pe fond, tranzitul le va da multora posibilitatea să învețe temeinic, să aprofundeze cunoștințele necesare într-un proces de educare, de formare profesională sau în vederea susținerii unor examene.
! Din perspectiva sărbătorilor și al vacanțelor de la sfârșitul acestui an, în răstimpul 26 și 27 decembrie, este puțin posibil ca cineva să susțină vreo probă examinatorie dar, pe fondul, Lunii Noi în Capricorn, din 26 decembrie, este posibil ca impusul spre învățare și pregătire profesională să se contureze nu doar ca o necesitate ci ca o urgență. Pe o altă direcție, tot în acest răstimp, Scorpionii pot intra în posesia unor informații care să le justifice și să le consolideze o atitudine sau un proiect de viață dar care să-i și facă pe unii conștienți nu doar de gradul aceluia de dificultate ci și de motivele pentru care el prinde viață cu greu și atunci se va ajunge, din nou, la concluzia nevoii de a face un efort spre performanță personală și profesională.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 21 decembrie, relații destinse cu unul sau mai mulți prieteni pe fondul unor activități comune, cu scop recreativ. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, plus de gânduri, îndoieli, analize, răscoliri sau nemulțumiri interioare care se pot constitui ca factori de stres care să le mobilizeze atenția. Discrete stări organice, modificate pe termen scurt, care pot avea un substrat fiziologic real sau care pot fi doar consecința unui psihic afectat de evenimentele exterioare care îi solicită excesiv. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, Luna va traversa sectorul natal al celor născuți în Săgetător și le va da energie dinamism, bună capacitate de mobilizare și mai multă încredere în forțele proprii. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie ceea ce poate aduce, timp de o lună de-acum încolo, la o stabilitate financiară dar, din perspectiva celor șase tranzite cu care se confruntă casa a II-a a banilor, este de anticipat, până la începutul lunii martie 2020, o perioadă în care rezervele bănești pot scădea (disfuncții, plafonări ale veniturilor, revizuiri contractuale, etc.). Pe termen scurt, răstimpul cuprins între 26 și 27 decembrie va sta sub acest semn al responsabilității și maturității administrării banilor și al economiilor. Pe fondul evenimentelor pe care le-ar putea provoca Luna Nouă în Capricorn și al unui context pozitiv (Soare conjuncție Jupiter) se poate pune problema unei etape noi, din perspectiva banilor și a regimului muncii, ca o consecință a deciziei explicite a nativilor, ca urmare a inițiativei angajatorului sau ca o ipoteză luată în calcul prin prisma știrilor, zvonurilor sau a ofertelor însoțite de un termen de gândire.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 21 decembrie, relații destinse cu unul sau mai mulți prieteni pe fondul unor activități comune, cu scop recreativ. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, plus de gânduri, îndoieli, analize, răscoliri sau nemulțumiri interioare care se pot constitui ca factori de stres care să le mobilizeze atenția. Discrete stări organice, modificate pe termen scurt, care pot avea un substrat fiziologic real sau care pot fi doar consecința unui psihic afectat de evenimentele exterioare care îi solicită excesiv. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, Luna va traversa sectorul natal al celor născuți în Săgetător și le va da energie dinamism, bună capacitate de mobilizare și mai multă încredere în forțele proprii. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie ceea ce poate aduce, timp de o lună de-acum încolo, la o stabilitate financiară dar, din perspectiva celor șase tranzite cu care se confruntă casa a II-a a banilor, este de anticipat, până la începutul lunii martie 2020, o perioadă în care rezervele bănești pot scădea (disfuncții, plafonări ale veniturilor, revizuiri contractuale, etc.). Pe termen scurt, răstimpul cuprins între 26 și 27 decembrie va sta sub acest semn al responsabilității și maturității administrării banilor și al economiilor. Pe fondul evenimentelor pe care le-ar putea provoca Luna Nouă în Capricorn și al unui context pozitiv (Soare conjuncție Jupiter) se poate pune problema unei etape noi, din perspectiva banilor și a regimului muncii, ca o consecință a deciziei explicite a nativilor, ca urmare a inițiativei angajatorului sau ca o ipoteză luată în calcul prin prisma știrilor, zvonurilor sau a ofertelor însoțite de un termen de gândire.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 21 decembrie, posibilitatea ca nativii să-și nuanțeze, în chip fericit, o decizie, o inițiativă sau o reacție publică. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, dificultăți de administrare a puterii pe care o au din perspectiva funcției, a atribuțiilor de serviciu sau a statutului care le revine într-o instituție; posibile tentative de destabilizare a lor prin discreditări abile, discrete, greu de contracarat; luptă cu „umbrele” în situația în care un nativ este înconjurat de rivali, dușmani, competitori sau detractori. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, comunicare bună, destul de sinceră și destul de utilă Vărsătorilor care vor putea primi un sfat util, un ajutor sau o susținere într-un proiect sau în cazul unei propuneri de promovare (laudă, recomandare, garanție profesională, credit moral acordat de o persoană „cu greutate”, cu notorietate sau cu mare credibilitate). Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și va fi prezent, până pe 20 ianuarie 2020, cu forța lui pozitivă, în sectorul ascuns sau discret al cerului lor de naștere, oferindu-le un sprijin real la nivelul interiorității (psihism, gânduri, trăiri personale), un suport energetic extrem de util în cazul bolilor lungi, cronice, „grele”, și posibilitatea de a rezista la stresul unui tratament solicitant pentru organism. Între 26 și 27 decembrie, această predispoziție astrală va fi mai profundă prin aportul Lunii în acest sector și mai ales prin impactul fazei de Lună Nouă, din 26 decembrie, care va transforma acest sector într-unul încărcat de un potențial special, de multe ori discret, dar care se va manifesta concret, în chip diferit, de la caz la caz, în funcție de vârstă și ascendent și în alte sectoare decât cele invocate acum, de noi, doar pe baza analizei apartenenței lor la zodia Vărsătorului.




Horoscop Pești pentru săptămâna 21–27 Decembrie 2019

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 21 decembrie, etapă puțin semnificativă. Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, puternice stimulări mentale, intelectuale sau spirituale. Nativii vor dori să evadeze din prezent, din cotidian și să se proiecteze într-o lume superioară prin crez, simțire și acțiune (lumea culturii, a artei, a religiei, a credinței, a filosofiei). Poate că, aceste ipostaze nu sunt dorite de către toți cei care s-au născut în zodia Peștilor dar, asta nu înseamnă că sufletul lor nu tânjește după „altceva”, mai bun, mai frumos, mai mulțumitor, în funcție de vârsta, educația și orizontul lor de așteptări și satisfacții dorite. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, pentru unii, poate fi vorba de un răstimp al succesului, al ipostazelor publice plăcute, flatante. Întregul an 2019, sectorul relațiilor de prietenie, al atașamentelor față de oameni sau de proiecte care nu pot fi puse în aplicare decât cu ajutorul tovarășilor de idei și ideal a fost unul sumbru, plin de nemulțumiri, de constatări neplăcute, de decepții, de renunțări, de înstrăinări și, în linii mari, la fel se va menține până la începutul lunii martie 2020. De aceea, intrarea Soarelui în zodia Capricornului, în ziua de 22 decembrie, va permite acestor nativi ca, timp de o lună, să analizeze, să cântărească și să decidă în cunoștință de cauză, cu luciditate și fără patimă, cum trebuie să procedeze de acum încolo mai ales dacă, în unele situații, nu au avut puterea „să o rupă” cu persoanele care s-au dovedit nedemne de încrederea și de prietenia acordată lor. Dar, în preajma zilei de 26 decembrie, pe fondul Lunii Noi în Capricorn, sufletul lor „se poate întări”, astfel încât, Peștii să aibă forța să ia deciziile necesare lor: renunțarea la aceia sau acceptarea lor cu slăbiciunile și defectele, cu tot.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții