Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania săptămâna 7–13 Decembrie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 decembrie 2019 | 16:31



Horoscop Urania săptămâna 7–13 Decembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 7–13 Decembrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 7 și 8 decembrie dimineața, energie și determinare: cei născuți în Berbec doresc să rezolve repede multe dintre problemele curente. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, preocupările de ordin bănesc privesc nevoia de stabilizare, de conservare a unei rezerve bănești ori de valorificare a propriei forțe de muncă sau a unor competențe. Efort de a dejuca planurile unora sau altora de a câștiga “pe spinarea lor”. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va susține sectorul învățării, al acumulării de cunoștințe, al dialogurilor profitabile, lămuritoare, al contactelor cu oamenii și persoanele aflate în străinătate, scurtele deplasări efectuate, de cele mai multe ori, cu un scop precis, pedagogic sau profesional și, secundar, ca divertisment, precum și dialogurile cu oamenii aflați în fruntea unor instituții și organisme, în vederea unei cooperări sau a implicării nativului în activități de larg răsunet în public. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, bună capacitate de exprimare liberă, în condițiile unei vieți și activități curente, dar și în împrejurările unde stilul contează și care, alături de un conținut inteligent susținut, le poate aduce și un beneficiu de imagine sau un succes. Deplasări de scurtă durată: mai degrabă vizite, chiar dacă, pentru asta, ei vor trebui să facă niște kilometri în plus față de traseele pe care le parcurg zilnic. În acest sector al cerului lor astral se va plasa, în ziua de 12 decembrie, Luna Plină în Gemeni, care ar putea marca un moment demn de ținut minte prin informațiile necesare care vor ajunge la ei sau prin dialogurile utile pe care le-ar putea avea în preajma acestui răstimp. Din 13 decembrie, după ora 1:23, chestiuni casnice, domestice; implicări în viața de familie.

Horoscop Taur pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 7 și 8 decembrie dimineața, neliniște interioară provocată de evenimentele de peste zi sau de situațiile speciale care revin în prim-planul atenției lor în chip dezagreabil. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal calmul necesar pentru a aborda viața personală cu mai multă profunzime, răbdare sau metodă. Moment de echilibru interior profitabil pentru starea organică de ansamblu. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie se va plasa în tranzit prin casa a VIII-a; alături de Soare, până spre 22 decembrie, el va susține multe dintre demersurile nativilor cu privire la soluționarea pe calea justiției a chestiunilor legate de posesiuni, moșteniri și alte avantaje ce trebuie reglementate. După aceea, el va rămâne un aliat în toate abordările verbale, pe calea dialogului sau a schimburilor de acte și documentele necesare care par să se intensifice între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, ca efect al Lunii asupra câștigurilor bănești provenite din muncă. Contextul poate căpăta, în cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, un accent special, important, urgent sau semnificativ, prin efectul pe care îl poate avea asupra lor și a dialogurilor pe care le vor purta aceștia cu persoane reprezentative, Luna Plină în Gemeni din 12 decembrie care își va pune, astfel, amprenta pe axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale. Din 13 decembrie, după ora 1:23, Taurii vor manifesta o mare grijă pentru ceea ce spun, afirmă sau declară cu voce tare; pentru unii, acest răstimp s-ar putea asocia cu o perioadă de maximă prudență și reticență ori de câte ori vor fi nevoiți să se exprime în fața unei asistențe alcătuite din colegi, apropiați sau străini (public).






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 7 și 8 decembrie dimineața, posibile confruntări verbale; prieteniile se pot transforma într-un teren de dispută care pot scoate la suprafață adevăruri care vor impune nevoia reevaluării respectivelor relații. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, răbufniri ale trecutului; amintirile pot da năvală, dar nu în registrul melancolic și nostalgic, ci în sensul resentimentelor ori chiar al revoltei față de ei înșiși, dacă nativii vor ajunge la concluzia că, la un moment dat, au fost slabi în fața unor provocări ori că nu au ales cea mai bună cale; posibile greșeli care, făcute în prezent, le vor da de furcă Gemenilor în următorul an. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va influența relațiile parteneriale. Mercur va insufla un aer de normalitate și de onestitate dialogurilor pe teme juridice, contractuale sau morale (mai ales în relațiile conjugale). Deși dinamice și, nu odată, contradictorii, dialogurile în care se vor angaja cei născuți în Gemeni vor avea ca miză găsirea unei soluții corecte. Moment intens în ce privește evoluția unor conflicte, anchete, expertize și procese. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, perioadă destinsă, plăcută, în care Gemenii vor fi relaxați, dezinvolți și simpatici. Luna Plină în Gemeni, din 12 decembrie, va influența casa I a personalității acestor nativi marcând o secvență de viață personală sau partenerială demnă de interes, în funcție de vârstă, loc și rol în societate. Din 13 decembrie, după ora 1:23, responsabilități financiare, eforturi de menținere sau de obținere a unui drept material cuvenit (despăgubire) ori stipulat de lege, de un act juridic ori de un drept legitim (promisiuni mai vechi, angajamente, datorii de onorat, recompense, obligații morale).

Horoscop Rac pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 7 și 8 decembrie dimineața, nevoia de a acționa ferm și autoritar în chestiunile profesionale care privesc funcția și responsabilitățile publice. Unii colaboratori sau parteneri pot ridica obiecții sau pot manifesta ostilitate; dacă aceștia s-au constituit într-un grup de presiune, atunci Racul vizat nu va avea de susținut doar o controversă sau o dispută verbal, ci o confruntare de principii și argumente. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, neîncredere sau nemulțumire stârnită de cei apropiați, care îl vor pune pe nativ în situația să ia în calcul despărțirea de aceștia. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va susține demersurile justificate pe cale legală în vederea reglementării unei nereguli în relațiile de muncă sau în regimul salarizării lor. Până spre 22 decembrie, Racii vor beneficia de o paletă largă de inițiative menită să aducă o îmbunătățire a stării lor de sănătate, mai ales acolo unde va interveni factorul “străinătate”: medicamente cumpărate de pe piața externă, tratamente și proceduri efectuate în unități medicale din afara țării, analize trimise pentru confirmarea unui diagnostic sau pentru o a doua/a treia opinie, care vor avea darul să instaureze certitudinea în luarea celei mai bune decizii medicale și în abordarea unei afecțiuni. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, Luna Plină din 12 decembrie va introduce o notă de instabilitate la nivelul circulației arteriale și a fiziologiei aparatului locomotor, fără ca prin asta să le afecteze starea de sănătate. Din 13 decembrie, după ora 1:23, Luna va începe să tranziteze zodia Racului și, aflându-se în domiciliu, va îndrepta influențe binefăcătoare spre acești nativi care vor fi, astfel, într-o formă fizică și psihică apropiată de natura specifică structurii lor astrale.







Horoscop Leu pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 7 și 8 decembrie dimineața, cei tineri vor fi ambițioși, dornici să se afirme, nerăbdători să fie acceptați în instituții, organizații și structuri publice în cadrul cărora să desfășoare activități care le vor permite să-și demonstreze valoarea și competența. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, unele persoane, mai ales dacă se află în segmentul de vârstă cuprins între 39/40 și 41/42 de ani, pot trăi momente de destabilizare interioară pe fondul unor evenimente care le umbresc credibilitatea și îi pun la încercare din punct de vedere profesional. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va tranzita casa a V-a a sentimentelor și a creativității: entuziasm și bună capacitate de manifestare în plan artistic, creativ, interpretativ, sportiv. Contextul îi va avantaja pe adolescenți și pe cei (încă) tineri. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, relațiile de prietenie, dar și cele sentimentale vor evolua pe fondul impactului, mai mult sau mai puțin răscolitor, al Lunii Pline în Gemeni din 12 decembrie: dialoguri, comunicare, ceea ce nu înseamnă, însă, neapărat și o mare armonie, informații utile, uneori, dar și multă pierdere de vreme cu vizite, telefoane, conversații. Din 13 decembrie, după ora 1:23, solicitare intensă a axei celor două case ale sănătății, care se poate manifesta în ipostaza tulburărilor organice legate de scheletul osos, de articulații, în general, și de cele ale genunchiului, în special. Afectat poate fi în acest răstimp și psihicul, care va simți povara numeroaselor influxuri induse de planetele aflate în tranzit prin zodia Capricornului, în ciuda celor doi Benefici, al căror potențial, util pentru sănătate, este încă prematur să creeze și modificări reale la nivelul






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 7 și 8 decembrie dimineața, preocupări care privesc un câștig. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, mai ales cei în preajma vârstei de 40 de ani se vor confrunta cu nevoia refacerii unui eșafodaj de gânduri și convingeri pe care să se bazeze de acum încolo, plecând de la constatarea că multe dintre planurile la care nu au renunțat sunt tot mai greu de pus în aplicare sau de dus la bun sfârșit (indiciu că vremea lor a trecut), în timp ce maturii vor face experiența stăpânirii de sine. Intuitivi, cei născuți în zodia Fecioarei vor simți nevoia de nou și de adecvare la specificul vieții lor actuale. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până de 29 decembrie va marca sectorul casei, al problemelor de familie, dar și al tradițiilor și al mentalității într-un chip dinamic. Un aer ușor “revoluționar” se poate abate și asupra acestui sector: nativii vor adera la idei noi, moderne, “de import” și își vor pune în aplicare un plan de viață după un model străin preluat din altă țară, altă cultură, altă religie sau într-o ecuație în care străinătatea este condiția necesară. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, nevoia de a face față unor obligații mondene, de a vorbi în public, de a participa la evenimentele care se vor desfășura în fața unui public, a unei asistențe de specialitate, care îi vor permite unui nativ să se exprime cu dezinvoltură și cursivitate. Un moment plin de sugestii și impulsuri reformatoare poate avea loc în preajma zilei de 12 decembrie, când se va produce Luna Plină în Gemeni. Din 13 decembrie, după ora 1:23, cea mai solicitată va fi casa relațiilor sentimentale, unde numeroasele planete aflate acolo, în tranzit, vor opera în contradictoriu – influențe bune, agreabile, dar măsurate, și altele care blochează, încetinesc sau trezesc dezamăgire, regret și respingere.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 7 și 8 decembrie dimineața, relații parteneriale desfășurate sub semnul unor scurte contradicții sau al unor enervări fără efecte neplăcute. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, se vor menține predispozițiile astrale instaurate odată cu intrarea planetei Marte în Scorpion, care alimentează conflictele, îndoielile, bănuielile sau relațiile complicate prin intențiile ascunse ale celor cu care nativii vor intra în dialog sau cu care vor fi obligați să coopereze pentru a rezolva o chestiune materială. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va influența sectorul comunicării, accentuând disponibilitatea interioară a acestor nativi pentru dialog, schimb de impresii, acceptare a noului, progres prin lectură, studiu sau cursuri de specializare. Uneori, orizontul lor de cunoaștere se va putea îmbogăți și lărgi în urma unei călătorii care îi va impresiona profund, obligându-i să mediteze la propria lor condiție. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, eveniment care poate privi relația nativilor cu străinătatea sau cu o instituție ce patronează “schimburile” (comerț, transport, turism) ori cu structurile de învățământ, provocat sau grăbit de Luna Plină în Gemeni, care se va produce pe 12 decembrie. Din 13 decembrie, după ora 1:23, abordare principială, dar rigidă, în chestiunile de serviciu: nativii se vor arăta riguroși, exigenți și autoritari. Influxurile cumulate ale celor patru planete aflate în tranzit prin casa a IV-a sunt un indiciu astral pentru eforturilor menite să limpezească o chestiune de familie, care vine din trecut și care este greu de abordat din cauza grijilor, scrupulelor sau menajamentelor față de atitudinea celor din familie, mai ales față de părinți, care nutresc intenții și interese greu de împăcat cu ale nativului.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 7 și 8 decembrie dimineața, muncă multă, efort fizic, solicitare nervoasă, osteneală, momente de enervare. Mici neînțelegeri la locul de muncă. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, se va menține cadrul general instalat cu câteva săptămâni în urmă, când Marte a intrat în casa I a personalității acestor nativi și a început să stabilească relații tulburi, tensionate sau conflictuale cu partenerul de viață, cu colegii de proiect, cu dușmanii și rivalii. Săptămâna viitoare contextul astral se va îmbogăți cu influența Lunii, care va introduce o notă în plus pe latura afectivă (percepții subiective, reacții individuale cam “bruște”, etc.). Nu va fi un moment prielnic pentru negocierile și întâlnirile menite să stingă ostilitățile, să reglemente un abuz, să restabilească adevărul. Perioada cuprinsă între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie va sta sub influența planetei Mercur, care, în ziua de 9 decembrie, va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va marca sectorul banilor câștigați din muncă proprie și va permite inițiativele pe cale legală, care, chiar dacă nu se vor rezolva în următoarele trei săptămâni, vor avea, cel puțin, avantajul unui început favorabil, pe un fond astral de normalitate sau de corectitudine. Un eveniment pe direcția unui câștig (imediat sau în viitor) ori a unei reglementări salariale se poate produce în preajma zilei de 12 decembrie, când va avea loc Luna Plină în Gemeni, care va angaja axa cele două case ale banilor și beneficiilor materiale. Din 13 decembrie, după ora 1:23, Scorpionii nu vor renunța prea ușor la impresiile și părerile care i-au motivat de la o vreme încoace, chiar dacă va exista o presiune a evenimentelor (care revelează laturi contrare convingerilor lor) ori o insistență din partea celor apropiați (rude, prieteni, colegi).

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 7 și 8 decembrie dimineața, Săgetătorii vor avea o mai mare disponibilitate, decât până acum, pentru exprimarea într-o formă originală, creativă, inspirată, ludică sau interpretativă. Unii vor fi într-o bună formă fizică pentru a face sport, antrenamente sau pentru a participa la concursuri de orice fel. Motivații afective de scurtă durată, impresii subiective care le îi pot împinge să-și facă iluzii. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, posibile destabilizări ale orarului sau ale programului obișnuit de muncă din cauze aparent necunoscute sau neidentificate ori care scapă, pentru moment, informației reale a nativului, de unde și senzația de neîncredere, de suspiciune că la mijloc ar fi alte motive decât cele aparente. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie le va aduce acestor nativi un binefăcător spor de cunoaștere; aceștia vor fi receptivi, dar și norocoși la informațiile care vor veni pe toate căile, clasice sau moderne, de comunicare. Săgetătorii vor dezvolta o bună capacitate de exprimare și afirmare prin discursul verbal de orice tip (luare de cuvânt, pledoarie, prezentare a unui proiect, apărare a unei teme, susținere a unui examen). Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, relațiile parteneriale vor sta sub semnul unui context energic, dar corect: ei vor fi interesați să instaureze normalitatea sau corectitudinea și pot crea un punct major de interes sub influența Lunii Pline în Gemeni, din 12 decembrie, care va influența casa I a personalității acestor nativi și casa a VII-a a relațiilor lor parteneriale, conjugale sau procesuale. Multe lucruri se pot rezolva repede și bine pe calea dialogului sincer și la obiect, așezat pe principii logice, raționale sau juridice. Din 13 decembrie, după ora 1:23, constrângeri materiale sau bănești.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 7 și 8 decembrie dimineața, uneori, presiunea familiei, alteori, condițiile speciale ale casei și gospodăriei le pot da peste cap nativilor programul de viață, aceștia fiind obligați să dea întâietate neregulilor domestice. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, efort de a ține sub control o relație afectivă, care pare că se destramă sub efectul evenimentelor destabilizatoare, pentru care propria lor atitudine rigidă și inflexibilă poate fi o cauză. Deși acești nativi au, în sectorul casei I, cei doi Benefici, totuși, efectele acestor tranzite nu se văd imediat, așa că, deocamdată, vor opera celelalte două planete care le-au impus și până acum să decidă restricții și să ia măsuri sub forma unor sancțiuni. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și le va da nativilor până pe 29 decembrie impulsuri binevenite de optimism și încredere în judecata, flerul sau logica lor. Până spre 22 decembrie, ei vor fi chiar animați de speranța unor rezolvări personale favorabile. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, cele două case ale sănătății vor fi solicitate de opozițiile care se vor exercita asupra acestei axe. Deși nu va fi vorba de riscuri și suferințe, cei maturi sau cei care au deja instalate afecțiuni circulatorii, loco-motorii, arteriale ori hepatice ar putea înregistra niște fluctuații ale stării lor de sănătate, mai ales dacă vor face imprudențe (efort fizic, lipsa medicației, alimentație incorectă), pentru că acest răstimp va sta sub semnul încercărilor venite din partea Lunii Pline, din 12 decembrie, care va acționa aici. Din 13 decembrie, după ora 1:23, relațiile parteneriale se vor desfășura anevoios din cauza comunicării marcate de prudență a Capricornilor și din cauza atitudinii ostile a partenerilor de dialog. Nu va fi un moment prielnic pentru împăcări.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 7 și 8 decembrie dimineața, frecvente “ambalări” ale nativilor în dispute, controverse, abordări în forță; Vărsătorii se vor exprima în ședințe, conferințe, întruniri, autoritar și ultimativ, mai ales dacă se vor referi la temele conflictuale care “încing spiritele”. Incidente minore în timpul unor deplasări. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, o avarie, defectarea unui aparat de uz casnic, o pană de apă curentă, de gaz, de electricitate le poate afecta modul de viață cotidian. Relații cam abrupte cu rudele. Pe 9 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie ea va susține dialogul cu prietenii sau întâlnirile cu scop precis care le pot deschide nativilor perspectiva unei colaborări interesante sau a unei ipostaze de muncă și viață captivante, satisfăcătoare ori onorante. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, relațiile afective vor evolua încântător prin felul intens în care Vărsătorii vor comunica: glume, veselie, flirt, cochetărie, mobilitate mentală, jocuri ale minții, intervenții sclipitoare de natură să atragă atenția celor din jur și să-i facă simpatici și doriți în diferitele anturaje în care își vor petrece timpul liber. Un moment aparte se poate contura în preajma zilei de 12 decembrie, pe fondul Lunii Pline în Gemeni, care va influența sectorul relațiilor sentimentale și al plăcerilor de orice fel, inclusiv al bucuriilor artistice și al creativității. Din 13 decembrie, după ora 1:23, amânări sau momente neprielnice abordării unor persoane responsabile și în stare să găsească o rezolvare nemulțumirilor salariale sau profesionale ale Vărsătorilor. Stare organică trăită în chip diferit, în funcție de vârstă: cei maturi, care au acumulat oboseală organică și uzură trupească, se vor “mișca”, la propriu și la figurat, mai greu.





Horoscop Pești pentru săptămâna 7–13 Decembrie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 7 și 8 decembrie dimineața, chestiuni bănești care nu suportă amânare sau care solicită intervenția nativului (o neregulă în documente, facturi, chitanțe, contracte). Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, celebra spontaneitate a Peștilor va fi “trecută în rezervă”. Contextul astral nu le va oferi nativilor o conjunctură care să le permită să dialogheze cu sinceritate sau cu dezinvoltură pe o anume temă. Ei vor păstra o doză mare de nesiguranță față de ceea ce au văzut și auzit până acum și care nu i-a convins sau, mai rău, le-a sporit neîncrederea într-o persoană, într-o relație, într-o situație. De aceea, ei vor prefera să nu se pronunțe; asta nu înseamnă că respectivul context nu-i va afecta sau, în funcție de natura temei puse în discuție, nu-i va umple de năduf. Complicații în timpul deplasărilor scurte sau al călătoriilor lungi; în unele locuri, pur și simplu nu se vor simți bine. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie această planetă va exercita o influență pozitivă asupra relațiilor profesionale, a relațiilor cu publicul, a imaginii sau a succesului. RECOMANDĂRI Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele! Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, discuții pe teme domestice, dialoguri cu una sau cu mai multe rude pe chestiuni curente. Mai importante se arată a fi abordările responsabile ale celor care au o funcție sau un rang și care, în preajma zilei de 12 decembrie, când se va produce Luna Plină în Gemeni, pot trăi un moment important, în funcție de vârstă și rol în societate, pe care îl pot depăși prin luciditate, demnitate și onestitate. Din 13 decembrie, după ora 1:23, relațiile cu prietenii vor fi marcate de o doză, destul de mare, de subiectivism sau de trăiri pătimașe ori de emoție, de unde și tendința de a exagera și de a acorda unor evenimente mărunte, în realitate, o importanță disproporționată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 07- 13 decembrie 2019. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Luna Plină în Gemeni




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții