Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei din 26 Ianuarie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 ianuarie 2020 | 21:14


Horoscop pentru femei din 26 Ianuarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Relatiile romantice capata o aura de basm, dand nastere unui anumit tip de dorinta si de pasiune. Prin urmare, aceasta ar trebui sa fie o zi minunata pentru a programa o seara intima cu un partener romantic. Te-ai putea simti in ton cu prietenul tau, incat veti spune aceleasi cuvinte, in acelasi timp. Bucura-te de acest sentiment minunat, dar ai grija sa nu pierzi din vedere realitatea.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi este posibil sa participi la mai multe activitati de grup sau la un eveniment social care implica anumite probleme spirituale sau metafizice. Sentimentul tau de intuitie este foarte mare, iar nivelul tau de intelegere este foarte acut. Prin urmare, unele concepte ar putea fi confuze, iar in alte momente ar putea parea foarte clare. S-ar putea sa formezi unele legaturi destul de puternice cu alte persoane care sunt prezente si s-ar putea sa iti faci planuri sa va intalniti din nou cat de curand.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Munca intelectuala si artistica iti poate ocupa mult timp in aceasta zi. Nivelul tau de inspiratie este ridicat si esti apt sa fii plin de idei pe care alte persoane le-ar considera benefice. De asemenea, este posibil sa simti gandurile si sentimentele celor din jurul tau inainte ca ei insusi sa fie constienti la ele. Acest lucru nu numai ca te ajuta sa avansezi in cariera, ci te poate ajuta si in departamentul de dragoste. Bucura-te din plin de aceasta zi!







Horoscop pentru femeia din Rac

Studiul religiei si al problemelor spirituale ar putea fi destul de interesant pentru tine. Este posibil sa discuti cunostintele si credintele tale cu privire la astfel de probleme cu un prieten apropiat, si totul s-ar putea dovedi mai degraba iluminator pentru amandoi. Tot ceea ce inveti se va dovedi a fi inspirat artistic, asa ca nu te mira daca petreci ceva timp scriindu-ti gandurile.




Horoscop pentru femeia din Leu

In aceasta zi comunicarea cu ceilalti va fi mai mult subtila decat verbal. Cand suna telefonul, este posibil sa stii deja cine se afla la celalalt capat al liniei inainte de a raspunde. Ai putea sa citesti telepatic si gandurile celorlalti. Cartile si articolele legate despre oamenii care au avut experiente similare te-ar putea ajuta sa intelegi mai usor ceea ce se intampla. Lasa-te dus de val!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Inspiratia extrasa din recentele evenimente religioase sau spirituale ar putea sa te ajute sa iti faci unele note despre experientele tale, gandindu-te sa le publici intr-o buna zi. Concentratia ta ar putea fi intensa, deoarece scrisul pentru tine in aceasta zi poate sa nu fie doar creativ, dar si terapeutic. Te va ajuta de asemenea, sa participi la unele cursuri sau ateliere doar pentru a discuta un anume subiect cu un prieten. Cunoasterea este esentiala in aceasta zi.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Ar trebui sa te simti astazi puternic si sanatos. Motivatia de a face unele exercitii fizice, in special daca le faci singur si in aer liber, te poate ajuta sa stimulezi endofinele sa iti ofere un nivel natural, ceeea ce ar putea duce la un nivel crescut de inspiratie si intuitie. Dupa ce ai terminat, poate fi o idee buna sa stai intr-un parc, de preferinta langa apa, pentru a iti permite sa te relaxezi. Mediteaza si incearca sa privesti starea ta interioara.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

In aceasta zi vei putea descoperi unele mesaje telepatice neobisnuite de la un prieten care locuieste la distanta de tine. Un apel telefonic ar putea dezvalui ca aceasta persoana tocmai a primit o veste buna si ca se gandea sa te sune! Probabil ca aceasta nu este singura experienta pe care o vei avea astazi. Nivelul tau de intuitie este destul de ridicat, asa ca fii pregatit pentru unele mesaje psihice neobisnuit de puternice.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Inspiratia creativa va curge liber in aceasta zi, permitandu-ti sa o canalizezi in mai multe moduri. O oportunitate de a castiga o suma considerabila facand ceva artistic ar putea veni in calea ta. Studii spirituale sau metafizice pot fi implicate. Aceasta ar putea reprezenta atingerea unui obiectiv pe termen lung pe care te-ai straduit sa il atingi si prin urmare esti apt sa fii destul de entuziasmat de acest lucru. In aceasta seara vei avea ocazia sa iesi si sa sarbatoresti succesul alaturi de prieteni.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

De obicei, preferi sa abordezi evenimentele cu o atitudine practica si stiintifica, dar astazi te simti mai ales intuitiv si mai constient de celelalte lumi, asa ca poate fi dificil sa te atasezi la mentalitatea ta obisnuita. Unele sentimente inconfortabile pe care le-ai avut cu privire la evenimente din stiri s-ar putea te frustreze, ceea ce ar putea fi un pic deconcentrat. Nu uita ca in univers exista atat de multe lucruri care nu pot fi explicate prin logica.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca te-ai gandit sa te apuci de studiul astrologiei, numerologiei, alchimiei sau oricarei alte stiinte oculte, aceasta este ziua potrivita pentru a incepe. Aderenta stiintifica la fapte si reguli se combina cu abilitati telepatice imbunatatite pentru a produce o abilitate eficace in astfel de domenii. Cauta cativa prieteni care iti impartasesc interesul si aranjeaza-te sa participi la o discutie cu privire la un subiect ce te atrage cel mai mult.







Horoscop pentru femeia din Pești

Unele vise destul de intense te-ar putea inspira sa te pornesti la un studiu aprofundat al unui subiect care te intereseaza in mod specific. Aceasta ar putea implica artele, filozofia sau metafizica. Drept urmare, planurile de calatorie catre unul dintre cele mai mari centre spirituale ale lumii, cum ar fi Ierusalimul, ar putea sa iti fie in minte. Nivelul tau de intuitie este foarte ridicat in aceasta zi, asa ca orice ai visa sa faci, gandeste-te bine. S-ar putea sa fie exact ceea ce ai nevoie!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții