SĂPTĂMÂNA VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei din 28 Ianuarie 2020

Written By NIKE B. on luni, 27 ianuarie 2020 | 16:21


Horoscop pentru femei din 28 Ianuarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, probabil, te simti mai pasionat, sexy si doritor de o intalnire romantica. S-ar putea sa ai programata o intalnire romantica. Cu toate acestea, nu te mira daca trebuie amanata din motive care nu pot fi controlate nici de tine, nici de partenerul tau. Daca nu poti face altfel, poti incerca sa sublimezi acele sentimente prin activitati creative.

Horoscop pentru femeia din Taur

O femeie care ar putea avea cateva probleme ar putea veni la usa ta dorind sfaturi si simpatie. Ar putea avea unele vesti care ar putea veni ca un soc pentru tine. O criza la locul de munca ar putea face necesar ca tu sau partenerul tau sa petreci cea mai mare parte a timpului astazi departe de casa si familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, in special daca trebuie sa iti anulezi planurile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sarcinile de orice fel ar putea parea pentru tine azi ca muncile lui Hercule. Supraincarcarea si incordarea nervoasa te-ar putea face sa te simti putin epuizat astazi si ar putea fi o idee buna pentru tine sa faci in asa fel incat sa iti aloci putin timp pentru a te odihni. Daca nu poti face asta, cel putin incearca sa iei lucrurile mai usor.





Horoscop pentru femeia din Rac

Problemele legate de bani ar putea cantari mult in mintea unui prieten apropiat sau a unui iubit si sfatul tau ar putea fi solicitat. Un proiect creativ de un anumit fel poate necesita o cheltuiala mai mare de bani, timp sau alte resurse decat credeai initial, iar acest lucru ar putea sa te faca sa te intrebi daca vei putea continua cu acesta. S-ar putea sa fie nevoie de un pic de entuziasm din partea ta, dar ar trebui sa poti sa-l completezi conform planificarii.

Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa ai vizitatori, sau chiar o intalnire romantica programata pentru aceasta seara, dar pana la jumatatea dupa-amiezii s-ar putea sa te simti prea obosit si te vei intreba daca ar trebui sa anulezi. Cel mai bine este sa iti mentii cheia activitatii. Ai cafea si gustari acasa in loc sa iesi si iei gustarile din magazin! Seara ta poate sa fie plina de conversatii captivante si stimulante, asa ca te vei bucura ca ai ramas legat de planurile tale.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Livrarile la care te astepti ar putea fi amanate sau mentinute. Astazi s-ar putea sa inveti ceva socant despre un vecin sau o ruda, iar barfele s-ar putea raspandi foarte repede prin comunitatea ta. Acest lucru te-ar putea innebuni, chiar daca ar putea fi exagerat. Ai putea vizita cateva persoane din apropiere, sau poti petrece mult timp la telefon incercand sa afli adevarul. Nu crede nimic din ceea ce auzi azi.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai putea afla cateva vesti bune, dar surprinzatoare despre un grup cu care esti afiliat. Poate ca activitatile de strangere de fonduri au avut mai mult succes decat crezi, sau poate ca recunoasterea iti vine in cale. Cu toate acestea, ar trebui sa fie finalizate o multime de documente inainte ca aceasta sa poata fi convertita intr-un castig pentru tine. Contracte sau alte acte legale ar putea fi implicate. Seara, iesi cu prietenii si incearca sa sarbatoresti succesul.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Unele vesti suparatoare cu privire la bani te-ar putea dezamagi astazi. Poate ca un cec pe care il asteptai nu a ajuns la timp sau poate banca a omis o cerere cu privire la contul tau. Nu este nimic care nu poate fi indreptat, desi va fi o durere in toate aceste apeluri telefonice. Practic, toate ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine. Aceasta este doar o piedica temporara.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Un regres temporar in ceea ce priveste cariera ta ar putea sa te faca sa te simti cam dezorientat chiar acum. Este posibil sa fie implicate anumite echipamente moderne de un anumit fel. Nu te ingrijora. Acest lucru este temporar si va fi usor de indreptat. Propria ta determinare, eficienta si abilitatile practice ar trebui sa rezolve totul in cel mai scurt timp. Practic, te vei simti destul de optimist pentru viitor si nu este probabil sa schimbi acea energie in curand.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ziua de astazi va fi foarte frustranta. Fi pregatit! Unele echipamente cu care lucrezi s-ar putea defecta dintr-o data si ar putea dura ceva timp pentru a le repara. O separare temporara de un partener romantic ar putea fi, de asemenea, dezamagitaore. Este posibil sa ai multa energie fizica pentru care ai nevoie de o iesire imediata. Fa o plimbare lunga. Acest lucru ti-ar putea oferi o priza de energie.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nivelul tau de inspiratie artistica este foarte ridicat astazi. Visele sau meditatia ti-ar putea aduce cateva idei si revelatii spirituale pentru tine. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte frustrant pentru tine, dar vei dori oricum o inregistrare.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nivelul tau de inspiratie artistica este foarte ridicat astazi. Visele sau meditatia ti-ar putea aduce cateva idei si revelatii spirituale pentru tine. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte frustrant pentru tine, dar vei dori oricum o inregistrare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții