Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei din 24 Februarie 2020

Written By NIKE B. on luni, 24 februarie 2020 | 11:09


Horoscop pentru femei din 24 Februarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi vei fi preocupat sa te interesezi ca cei din jur sa te perceapa ca pe o persoana loiala, desi primul lucru pe care il faci dupa ce promiti ceva este sa uiti complet de ceea ce ai de facut. Ar fi bine incerci sa iti tii promisiunile daca nu vrei ca cei din jur sa isi piarda toata increderea in tine si sa te excluda din cercurile in care te-ai chinuit sa te integrezi. Ar fi timpul sa inveti sa asculti si parerile celorlalti.

Horoscop pentru femeia din Taur

In aceasta zi iti vei scoate la iveala o noua latura a ta si anume cea de foarte bun vorbitor in public. Nici o persoana apropiata tie nu ar fi crezut ca esti un asa bun orator pentru ca de obicei te feresti de vorbitul in public. Toate laudele pe care le primesti in aceasta zi te fac sa te gandesti daca nu cumva ti-ai gresit meseria si iei in calcul schimbarea ei.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ar fi bine sa incerci sa acorzi un strop de atentie nevoilor si dorintelor celor dragi. Cum esti mereu pe fuga, uiti unele lucruri importante pentru persoana iubita. Glumele si scuzele pe care le spui nu te ajuta, deoarece cei din jur isi pun mari sperante in tine si abilitatile tale de a-i scoate din situatii delicate. Incearca sa fii natural.





Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi izbucnesc numeroase conflicte cu partenerul de viata din cauza viziunilor de viitor diferite. Nu reusesti sa intelegi de ce sunt asa de diferite de ale tale si iti pierzi cumpatul. Incearca sa accepti faptul ca si partenerul de cuplu are opinii ce trebuie respectate si uneori s-ar putea sa fie chiar mai bune decat ale tale.

Horoscop pentru femeia din Leu

Exista posibilitatea sa obtii o suma de bani doar pentru simplul fapt ca cel care te ajuta are incredere in tine si mai ales pentru ca promiti ca ii inapoiezi in cateva zile, desi nu ai nici cea mai vaga idee de unde vei face rost de banii necesari. Incearca sa faci tot posibilul deoarece in joc este cuvantul tau, iar daca nu iti respecti promisiunea, data viitoare este greu de crezut ca iti va mai oferi cineva ajutor.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi incerci sa iti ascunzi cu mare iscusinta slabiciunile si pentru a nu ramane descoperit in fata celorlalti preferi sa porti masca unui om cat se poate de sigur, ascunzand slabiciunile cat de bine poti. Incearca sa nu uiti sa le reamintesti celor din jur de toate succesele tale pe plan profesional pentru a te asigura ca te-ai facut inteles.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Se pare ca zambetul tau larg pe care il afisezi si atitudinea optimista te fac sa fii o companie extrem de placuta. Prietenii te cauta pentru ca inspiri optimism si in ultima vreme lor le-a cam lipsit o astfel de atitudine pozitiva. De asemenea este o zi potrivita si pentru dragoste si flirturi interesante.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

In aceasta zi vei avea sansa de a fi singur si ai un moment de sinceritate. Vei reusi sa constati ca esti mai vulnerabil decat de obicei si nici pe departe asa de puternic cum te considera cei din jur. Uneori, comportamentul tau nesigur este normal, avand in vedere ca ai pierdut controlul asupra multor aspecte din viata ta. Fii atent la ceea ce faci in aceasta zi ca sa nu regreti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

In aceasta zi esti foarte arogant si te porti ca si cum tu le stii pe toate. Faptul ca refuzi comunicarea si sa accepti parerile celor din familie, nu este o dovada de maturitate si in plus tensiunea din casa creste cu fiecare secunda in parte. Daca nu renunti la orgoliu, risti sa iti provoci mai multe probleme decat poti rezolva.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca de obicei esti optimist, astazi viitorul te ingrijoreaza desi nimic nu merge rau in viata ta. In aceasta zi, ai totusi niste dorinte pe care nu le-ai putut duce la indeplinire si nu iti dau pace. Poate este momentul sa uiti de viitor si sa te concentrezi pe prezentul care este deosebit de ofertant.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se pare ca sensibilitatea ce te caracterizeaza de obicei dispare, si te face sa incepi de la prima ora a diminetii sa arunci cu vorbe in toate directiile. Vor fi multe persoane care iti vor raspunde cu aceeasi moneda, dar si destui care se vor retrage jigniti fiind de toata atitudinea ta incisiva. Abia spre seara devii ceva mai plin de compasiune. Incearca totusi sa iti controlezi cuvintele.





Horoscop pentru femeia din Pești

Gandirea flexibila pe care o ai in aceasta zi te va ajuta sa te integrezi in anturaje importante ce vor avea o influenta providentiala pe viitor. Ar fi bine da ai reusi sa abordezi cu foarte mult curaj o anumita situatie deoarece ai toate sansele sa te redresezi financiar luand in considerare tot ce este pus in joc in acest moment. Incearca sa te bazezi pe intuitie in tot ceea ce faci.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții