Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 25 Februarie 2020

Written By NIKE B. on luni, 24 februarie 2020 | 11:39


Horoscop pentru femei din 25 Februarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetelor poate clarifica o situatie confuza. Se poate sa nu fi fost constient de tot ce s-a adunat si a fost ascuns in spatele zambetului unei persoane pe care o cunosti bine. Totusi, astazi un eveniment poate declansa o reactie care iti arata cu exactitate din ce este facuta acea persoana si care sunt dorintele acesteia. Stiind aceste lucruri, poti decide sa faci niste pasi radicali.

Horoscop pentru femeia din Taur

Atmosfera celesta de azi pare sa te alieneze atit pe tine cit si pe prietenul/a tau/ta drag, dar va va da sansa sa descoperiti ca dragostea ce se infiripa intre voi doi este cu mult mai profunda. Printr-o conversatie plina de iubire si afectiune, veti descoperi ca ceea ce parea a fi o problema insemnata nu constituia deloc o problema. Relatia voastra infloreste din nou si asta este bine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu subestima valoarea unui biletel sau a unei felicitari de dragoste si cit de bine il face sa se simta pe celalalt. Daca in ultima vreme ai fost prea ocupat/a sa le acorzi atentia binemeritata, atunci configuratia astrala de azi te va incuraja sa creezi o atmosfera de profunda fericire si armonie in relatie. Asa ca ia stiloul si apuca-te de scris.





Horoscop pentru femeia din Rac

Daca in ultima vreme lucrurile nu au mers prea bine intre tine si persoana iubita, atunci astepta-te ca alinierea planetara de azi sa-ti aduca caldura si fericire din nou in viata ta. Daca inca mai aveti probleme nerezolvate, climatul universal este propice rezolvarii si restabilirii increderii unul in celalat si in relatie. Veti descoperi ca aveti cale lunga de batut pina la rezolvare!

Horoscop pentru femeia din Leu

Iti face placere sa stai de vorba cu altii sau poate sa tii predici este exprimarea corecta, asa ca pozitia de astazi a planetelor inseamna ca iti va fi dificil sa transmiti ceva unei persoana care stii ca are nevoie de ajutorul si de ghidarea ta. Desi poate aceasta persoana te cunoaste mai bine ca oricine altcineva, ti se va parea ca se opune sfaturilor tale in mod neobisnuit. Poate ca de fapt nu are nevoie de acestea chiar acum!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astrala de astazi inseamna ca se poate sa primesti o invitatie la o intalnire si daca indraznesti sa refuzi poate vei primi alta si alta si alta. Persoana respectiva intentioneaza sa isi transmita mesajul, iar daca tu esti de acord cu acest lucru, dar te preface ca nu esti interesat, te vei distra copios. Daca nu, ar fi bine sa clarifici lucrurile.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca pasiunea dintre tine si iubitul/a tau/a pare sa se fi racit in ultima vreme, atunci vei afla ca miscarea planetelor de azi te va ajuta sa-ti readuci la viata relatia. Redescopera calura sufleteasca si dragostea adevarata dintre voi rezervindu-va timp sa faceti ceva interesant impreuna. Macar o data nu incerca sa fii prea subtil; fi deschis si spontan si asta te va ajuta enorm.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi va dati seama ca sunteti neobisnuit de impacientat/a in ceea ce priveste viata amoroasa. Alinierea planetelor indica faptul ca nu va intereseaza daca persoana pe care dvs. o gasiti a fi atractiva simte acelasi lucru petru dvs. Sunteti hotarat/a sa faceti impresie, si ceilalti pur si simplu nu vor putea sa va ignore.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Uneori, iubirea ne iese in cale pe drumuri misterioase. In ce priveste viata amoroasa, e cazul sa adopti o atitudine deschisa si relaxata, pentru ca vei avea surpriza sa traiesti cateva experiente putin mai...iesite din comun.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Desi poate viata ta amoroasa nu este pasionala in acest moment, va fi foarte distractiva. Aspectul curent inseamna ca indiferent de faptul ca de abia ati inceput sa va cunoasteti, vei afla chiar mai multe zone in care va potriviti. Totusi, nu conteaza de cat timp sunteti impreuna, o relatie este un proces continuu de descoperire, iar astazi cunostintele voastre unul despre celalalt se vor adanci.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Contextul astral iti pune in evidenta latura amuzanta. Reusesti sa il acaparezi pe partener cu un simt al umorului captivant. Debordezi de energie si esti o prezenta mai mult decat placuta.





Horoscop pentru femeia din Pești

In sfarsit, persoana pe care o admiri de atata vreme intra in vorba cu tine. Si veti descoperi ca aveti multe in comun si ca exista o puternica chimie intre voi. Se pun bazele unei relatii de viitor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții