Horoscop dragoste 25 aprilie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 25 aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni ast...

Horoscop pentru femei din 28 Februarie 2020

Written By NIKE B. on joi, 27 februarie 2020 | 16:25


Horoscop pentru femei din 28 Februarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Intotdeauna ai avut o abilitate psihica, iar astazi este in varf. Poate ca nu intamplator, exista probabilitatea sa fii contactat de un prieten apropiat sau iubit din trecutul tau. El sau ea nu suna sa vada ce mai faci, ci mai degraba pentru sfaturi. Abilitatile tale crescute astazi te fac confidentul ideal. Asculta cu atentie si sfatuieste exact ceea ce iti spune inima ca este corect.

Horoscop pentru femeia din Taur

Prosperitatea este chiar dupa colt, daca nu este deja aici. Toate eforturile tale sunt pe cale de a fi rasplatite. S-ar putea ca o propunere sa fie acceptata la locul de munca sau, poate, un manuscris pe care l-ai dat unui editor sa incepe sa aiba succes. Talentul tau innascut si norocul se combina pentru a aduce lucruri minunate in calea ta. Bucura-te de aceasta schimbare binevenita.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Exista pasiune in aer, si esti convins ca esti cel care o cauzeaza. Pentru a fi contondent, te poti gandi la altceva. Poate ca este un rezultat al muncii pentru prea mult timp si nu reusesti sa iti faci timp pentru a-ti rasfata latura senzuala. Ei bine, nu exista timp ca prezentul. De ce sa nu inviti o persoana speciala pentru o masa gatita acasa? Aprinde o lumanare, deschide o sticla de vin si vezi ce se intampla.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai o abilitate psihica innascuta, care are nevoie doar de o adaptare fina si de consolidare pentru ca aceasta sa se dezvolte intr-o putere formidabila. Chiar si acum te gasesti uneori citind gandurile altora. Aceasta sensibilitate te ingreuneaza uneori, dar mai ales functioneaza in avantajul tau. In relatii, in special, esti capabil sa pui capat sentimentelor rele inainte ca ele sa evolueze in ceva ireparabil.

Horoscop pentru femeia din Leu

Te surprinzi prin inscrierea la o lectie de grup, mai degraba decat intr-una privata. Acest lucru este diferit pentru tine. Cu toate acestea, descoperi ca te bucuri de interactiunea sociala. In plus, indiferent daca inveti sa gatesti sau sa faci alpinism, este intotdeauna mult mai distractiv sa inveti cu altii. In acest fel, poti invata din greselile lor si ei din ale tale. Este obligatoriu sa fie o zi distractiva, aventuroasa. Bucura de ea.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai muncit din greu si incepi sa te intrebi daca tot efortul tau a fost degeaba. O restructurare la locul de munca te face sa te intrebi exact unde te incadrezi sau chiar daca te incadrezi intr-un loc anume. Poti avea cateva zile tulburatoare, dar vei fi usurat sa afli ca sefii au planuri mari pentru tine in compania recent organizata si eficientizata.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi vei inspira incredere si entuziasm. Nu este ceva surprinzator si cei din jurul tau raspund pozitiv la natura ta. Zambetul tau este contagios si oamenii glumesc si rad cu tine pe tot parcursul zilei. Vei avea mult succes in ceea ce faci astazi, desi eforturile de grup se vor dovedi probabil mai satisfacatoare. Intalnirile romantice se arata spre seara, asa ca profita la maxim!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Intuitia si sensibilitatea ta naturala vor fi sporite astazi. Poti citi gandurile si sentimentele altora si le poti interpreta cu exactitate. Din pacate, nu poti folosi aceasta abilitate la fel de eficient pe tine. Iti poti aminti unele probleme vechi, provocandu-ti un anumit stres. Aceste probleme te blocheaza intr-un fel si nu vei putea merge mai departe cu viata ta pana nu le vei rezolva o data pentru totdeauna. Poate un profesionist te-ar putea ajuta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O noua relatie este probabil sa se formeze in curand si probabil va fi cu cineva care este deja in viata ta. Poate ca este cineva pe care l-ai cunoscut in liceu si care tocmai de curand a luat legatura cu tine sau poate un coleg la serviciu incepe brusc sa-ti acorde multa atentie. Romantismul este cu siguranta in aer in ziua de azi, asa ca tine-ti ochii deschisi pentru indicii subtile din partea oamenilor din viata ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Capul tau este astazi oarecum in nori. Nu este neaparat un lucru rau ci inseamna doar ca iti este dificil sa obtii orice munca. Oricat ar fi de preferat sa fii in alta parte, trebuie sa ramai concentrat pe proiectele disponibile. In orice caz, planifica o strategie de iesire din rutina mondena a vietii tale cotidiene, dar nu te astepta sa te faci scapat astazi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Inima si intuitia ta vor guverna astazi mult mai mult decat mintea. Ai incredere in ceea ce iti spun instinctele tale. Daca esti intr-o profesie legata de vanzari, te poti astepta ca comenzile sa se desfasoare astazi in numar mult mai mare, deoarece perceptia ta extrasenzoriala te ajuta sa cunosti nevoile clientilor tai aproape inainte de a le face. Planifica-ti o intalnire romantica cu cineva pe care il iubesti si spune-i tot ce simti in seara asta.





Horoscop pentru femeia din Pești

Natura ta creatoare nu va mai fi reprimata! In timp ce privesti in jurul casei tale, iti dai seama ca simti nevoia sa o mangai putin. Motivat de dorinta de a oferi petreceri la cina si de a invita membrii familiei care locuiesc departe sa vina pentru o vizita, ajungi la munca de revopsire, tapetare si altele. Rezultatul final va fi fantastic. Vei fi mandru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții