Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 29 Februarie 2020

Written By NIKE B. on vineri, 28 februarie 2020 | 16:53


Horoscop pentru femei din 29 Februarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Te astepti la un mediu cald si prietenos la locul de munca astazi. Bucura-te de conversatiile cu colegii de munca, dar nu lua nimic la valoarea nominala. Este posibil sa fie cineva in jurul tau care sa te saboteze. Nu trebuie sa iti faci griji prea mult, ci ai grija sa te documentezi cu orice idee ai avea. Este posibil sa ai nevoie de dovezi ca sa arati ca sunt originale.


Horoscop pentru femeia din Taur

O pasiune intensa a fost lansata in interiorul tau. Ti-e greu sa rezisti dorintei de a-ti lua persoana iubita si de a fugi pe o insula pustie. Ti-ar putea folosi o pauza de la civilizatie dar daca nu poti ajunge chiar pe insula respectiva, ce zici de crearea unei oaze chiar in propria casa? Comanda mancare de la restaurantul preferat, adu-ti partenerul acasa si bucurati-va de o seara intima.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Probabil ca acum te simti mai ales senzual. Emiti un soi de erotism inocent si atragi multe priviri admirative. Te simti viu si pasional, dornic sa-ti imbratisezi viata si oamenii speciali din ea. Aceasta ar fi o zi minunata pentru a planifica o seara romantica acasa. Gateste o masa placuta, racoreste-te cu niste vin, aprinde niste lumanari si lasa natura sa isi urmeze cursul.





Horoscop pentru femeia din Rac

Incearca sa nu te lasi influentat sa participi la barfe. Vor fi zvonuri care zboara astazi si ar fi bine sa te sfatuiesti cu o persoana mai in varsta. Desi este adevarat ca exista un oarecare adevar pentru anumite barfe, infrumusetarile povestii au mutat totul in alta directie. Daca nu doresti ca sentimentele tale sa fie ranite de anumite persoane, ar fi bine sa te retragi.

Horoscop pentru femeia din Leu

Sa speram ca nu iti este frica de inaltimi, pentru ca astazi ceva te-ar putea face sa urci mai multe trepte pe scara companiei. Se pare ca munca ta grea din ultimele cateva luni a dat rezultate. Nu ezita sa accepti provocarea care iti este oferita. Daca te ingrijoreaza dosarele ingropate in dulapurile de birou, ar fi bine sa te apuci sa faci curat. Probabil ca sefii te vor respecta pentru candoarea si curajul tau.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

E posibil sa te simti pregatit pentru o schimbare. Nu este faptul ca nu esti multumit de locul de munca sau de mediul tau, mai degraba ca mintea ta este pregatita pentru noi provocari. S-ar putea sa poti satisface aceasta foame, asumandu-ti mai multa responsabilitate la serviciu sau inscriindu-te pentru a participa la unele cursuri de seara dupa munca. Orice activitate noua si diferita, ii va oferi mintii stimularea pe care o doreste.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cu siguranta exista avantaje si dezavantaje la nivelul ridicat de intuitie pe care il ai. Astazi este posibil sa te simti acaparat de niste ganduri ciudate care iti intra in cap. Numai timpul iti va spune daca sunt adevarate premonitii sau pur si simplu sunt doar niste idei ciudate. Intre timp, probabil ca vei fi cel mai bine servit ignorandu-le complet. Viata este prea scurta pentru a juca jocul „si ce daca”.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

In timp ce entuziasmul tau este ridicat, rezistenta ta poate fi putin scazuta. Ai mai multa grija de tine in aceasta perioada aglomerata. Tendinta ta este sa exagerezi lucrurile, participand la prea multe petreceri si cumparaturi pana la inchiderea magazinelor. Viata ta sociala este in plina ascensiune in acest moment, dar va trebui sa iti lasi timp pentru a te odihni daca vei avea vreo speranta de a te bucura.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Colegii ar putea fi un pic pe margine astazi si va trebui sa iti alegi cu atentie cuvintele. Daca te simti ca si cum ai merge pe coji de oua, asa si este. Exista sanse de certa in aer si, in timp ce nu poti identifica sursa, cu siguranta o poti vedea manifestandu-se pe fetele colegilor tai. Astazi nu ar fi o zi buna pentru a oferi critici constructive de niciun fel. Nu agita barca.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aceasta va fi o zi fascinanta. Este posibil sa ai un vizitator strain care iti umple mintea cu viziuni si aventuri in tari indepartate. Orice persoana intalnesti astazi este probabil sa fie interesanta, asa ca fii receptiv la orice oameni noi care intra in viata ta. Curiozitatea si sentimentul tau de aventura sunt inflacarate. Poti decide sa faci o calatorie in alta localitate sau alta tara. Daca o faci, fii pregatit pentru romantism. Cu siguranta este in stele pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Creativitatea ta va fi la un moment dat provocata. Esti inspirat sa pornesti unele proiecte creative pe termen lung si ai energia sa le vezi duse pana la sfarsit. Acesta este un moment in care poti sa faci un salt de credinta si sa plonjezi direct. Asteptarea nu te va duce nicaieri, asa ca, orice ai visat sa faci, fa acum.





Horoscop pentru femeia din Pești

In decursul acestei zile vei fi nevoit sa iei unele decizii in relatia ta sentimentala. Incearca sa analizezi cu atentie toata situatia astfel incat sa gasesti o rezolvare problemelor minore ce iti dau de gandit. Nu da cu piciorul la o relatie frumoasa. Incearca sa iti surprinzi partenerul de viata cu o cina romantica unde sa puteti discuta deschis despre problemele voastre.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții