Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de 1 Aprilie 2020

Written By NIKE B. on luni, 30 martie 2020 | 19:32


Horoscopul zilei de 1 Aprilie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O trauma suferita in trecut revine acum sa va bantuie si sa va tulbure linistea. Daca lucrurile devin prea serioase, nu va fie frica sa apelati la ajutor de specialitate! Altfel, riscati sa nu mai treceti niciodata peste.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Daca vreti sa duceti la bun sfarsit tot ce aveti de facut astazi, trebuie sa va mobilizati toata energia de care dispuneti. O cana de cafea si o masa sanatoasa va vor ajuta!







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Drumurile in dragoste nu va sunt chiar batatorite. Pe de alta parte, aveti tendinta sa uitati un lucru un important din agenda zilei. Mai bine va notati ce aveti de facut!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Atitudinea pozitiva a fost un magnet pentru norocul care va bate astazi la usa. Profitati de asta pentru a va pune planurile in aplicare. Azi e mai indicat ca niciodata!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sunteti cam sensibil si defensiv fata de cei din jur. Pe de alta parte, capacitatea de a comunica este la cote maxime si ideile va sunt percepute corect.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Schimbarile sunt bune, dar e bine sa va sincronizati mai intai cu cei din jur. Nu va faceti planuri de ultima ora, ii veti supara pe cei care depind de dumneavoastra.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Daca nu va organizati eficient probemele din camin, ele se vor reflecta si la locul de munca. Implicati-va mai mult in vietile celor dragi!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astazi va fi mai greu ca de obicei sa va atingeti tintele. Daca vreti sa aveti succes, investiti mai mult timp in punerea la punct a detaliilor viitorului dumneavoastra.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunt accentuate abilitatile de socializare si de comunicare. Mintea e agera si reusiti sa intlegeti lucrurile in profunzime. Sunteti avid de a invata lucruri noi.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Astazi va redescoperiti, aflati ca aveti un talent ascuns. Acest lucru va energizeaza si va ofera buna dispozitie de care aveati nevoie pentru a duce ziua la bun sfarsit.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un foc interior intens va alimenteaza si va ofera posibilitatea de a face lucrurile mai bine ca niciodata. Asa ca faceti-va curaj si sariti in mijlocul actiunii!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunteti foarte popular, inconjurat de oameni care vor sa va intre in gratii. Daca ii lasati sa se apropie prea mult, riscati sa va treziti parasit si ranit.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții