Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de 2 Aprilie 2020

Written By NIKE B. on marți, 31 martie 2020 | 19:31


Horoscopul zilei de 2 Aprilie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca astazi sa ai de-a face cu rezerve din partea familiei, in ce priveste unele idei sau initiative ale tale. Asadar, provocarea zilei este sa pastrezi armonia si echilibrul in familie, fara insa a renunta la alegerile in care crezi cu adevarat si a-ti incalca adevarul interior. In alta ordine de idei, astazi poti aduce imbunatatiri la locul de munca si in relatiile din aceasta zona.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea ca in urma cu o saptamana sa fi avut niste revelatii puternice si pretioase cu privire la legile universale, Dumnezeu si viata in general. Astazi, prin mesajele care ajung la tine si bazandu-te pe schimbarile continui pe care le traiesti, iti poti schimba inclusiv abordarea fata de o relatie afectiva sau fata de un proiect, devenind mai transant.








Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astazi devine necesara schimbarea strategiei de cheltuieli, investitii si castiguri. In cazul in care constati ca nu dispui de suma necesara pentru materializarea unei idei, esti nevoit sa gasesti solutii, sa schimbi abordarea, sa-ti revizuiesti prioritatile. Familia iti este un real sprijin, asa ca asculta sugestiile care vin din aceasta directie.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Noile inceputuri sunt infricosatoare pentru oricine, dar mai ales pentru un Rac care pune atata pret pe siguranta. Astazi te pot incerca tot felul de stari: de la entuziasm, pana la frica de necunoscut. Asadar, pastreaza-ti increderea in alegerile deja facute si modifica ce poti, acolo unde simti ca nu ti se potriveste contextul. Accepta ca pentru a construi ceva nou, e necesar sa darami ce e vechi.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Avand in vedere ca ai fost in priza in ultima vreme, facand slalom printre obstacole si gestionand tot felul de schimbari, astazi, Luna in Rac, dupa pranz, te invita la relaxare si retragere in interior. Este o zi buna pentru observarea actiunilor tale, dar de pe margine, ca si cand nu ai fi direct implicat. Numai asa poti identifica punctele vulnerabile si poti lua cele mai bune decizii, indiferent de natura lor.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Se anunta o zi dinamica, cu schimbari, surprize, rasturnari de situatie, mai ales sub aspectul relatiilor sociale si proiectelor de anvergura. Astazi poti afla informatii despre un partener sau un prieten, care dau peste cap toate coordonatele unui proiect comun. Insa, desi pare greu de acceptat, toate aceste provocari iti sunt ultile pe termen lung.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Tu esti provocat astazi sa gasesti o cale de comunicare cu oameni autoritari din sfera profesionala. Astazi, mai mult ca oricand, nu suporti sa ti se dea ordine sau sa ti se impuna tot felul de lucruri. Prin urmare, nu e exclus sa inchizi zgomotos o usa sau sa schimbi, brusc, atitudinea fata de un colaborator. Oricum, s-ar putea sa fie binevenite astfel de reactii, in masura in care detensioneaza atmosfera.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Unele vesti te iau prin surprindere, unele planuri de calatorie cad, iar unele aspiratii se reconfigureaza. Este o zi a surprizelor, in care, cu cat te agati mai mult de asteptari si principii rigide, cu atat mai greu iti va fi sa gestionezi evenimentele. In schimb, daca te lasi in voia curentului si accepti totul firesc, poti vedea binecuvantarile acestei zile.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna ajunge astazi in Rac si, fiind implicata intr-o configuratie complexa si puternica exact pe casa banilor altora, sugereaza ca a venit timpul sa te achiti de niste datorii mai vechi, sa renunti la dependenta de cineva si sa gasesti alte resurse materiale. Cu alte cuvinte, astazi se pot prabusi niste ancore in lumea materiala, pentru a te orienta catre o transformare profunda, mai ales interioara.








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Se pare ca astazi esti provocat sa iesi din zona de confort, sa renunti la un fel de a fi neautentic sau la o relatie toxica. Cu alte cuvinte, contextul astral iti stimuleaza curajul de a fi tu insuti, de a spune “nu” cand e cazul si de a face alegeri in acord cu convingerile tale reale. Chiar daca schimbarea ta de atitudine ii va contraria pe multi, pe termen lung vei avea doar de castigat.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tu esti interesat in primul rand de siguranta, in ce priveste un loc de munca, o relatie sau situatia financiara. De aceea, e bine sa profiti de conjunctura astrala de astazi, pentru a gasi solutiile potrivite in acest sens. In plus, poti gasi mijloacele optime prin care sa-ti cresti veniturile, chiar daca slujba si activitatile profesionale raman aceleasi.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru tine, ziua aceasta este despre creativitate, iubire, imaginatie. Poti aduce relatia afectiva la un nou nivel, cu ajutorul unei comunicari sincere si oneste sau prin gesturi generoase fata de persoana iubita. De asemenea, poti face pasi semnificativi intr-un proiect creativ, chiar daca resursele materiale sunt insuficiente. In ce priveste segmentul financiar, speculatiile financiare si jocurile de noroc ar trebui evitate.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții