Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 12 Martie 2020

Written By NIKE B. on miercuri, 11 martie 2020 | 16:58


Horoscop pentru femei din 12 Martie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Actioneaza pentru a crea o lume de vis fantezista astazi. Intr-adevar, multe dintre activitatile zilei vor fi atinse cu un aer superior. Chiar daca, in general, iti place sa tii picioarele pe pamant, realizeaza ca din cand in cand este esential sa te lasi sa experimentezi alte taramuri ale gandirii pentru a obtine o perspectiva noua.


Horoscop pentru femeia din Taur

O dorinta puternica de a aduce mai mult din taramul fanteziei in propria ta realitate stimuleaza actiunile tale de astazi. Ai putea descoperi ca exista o dorinta intensa de a aduce un sentiment al obscurului pe taramul normal, cotidian. Vrei sa le arati oamenilor ca viata este intr-adevar un singur mare act de comedie. Incurajeaza-i pe altii sa nu ia viata atat de in serios. Fii creativ in abordarea ta de a ajuta oamenii sa se lumineze.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aceasta este o zi intensa pentru tine, in care armonia din diferite taramuri ale vietii tale se dezvolta si te stimuleaza la actiune. Altii pot fi incapatanati astazi, provocand tensiune si frustrare oriunde te-ai afla. Distractia este cheia pentru echilibrarea ecuatiei. Un cadru de spirit minunat si o atitudine jucausa te vor ajuta sa remediezi orice situatie care iti iese in cale. Distreaza-te astazi.





Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa iti fie dificil sa iei masuri cu privire la orice problema practica astazi. Daca vezi ca acesta este cazul, nu te deranja sa faci presiune pentru a face acest lucru. Astazi te preocupa mai mult latura fantezista a vietii si poate fi o scapare minunata pentru tine. Fa ceva care te va scoate din cadrul tau actual. Du-te sa vezi un film sau sa joci ceva interesant in seara asta.

Horoscop pentru femeia din Leu

Vei lua masuri cu privire la planurile bine stabilite astazi. Ramai concentrat si cauta placere luand lucrurile constant pas cu pas la un moment dat. Fereste-te de o mentalitate puternica, voincioasa, fantezista, care te provoca, intr-un fel, conflictul cu planurile tale, cu exceptia cazului in care faci eforturi constiente pentru a reduce stresul zilei. Liniile realitatii pot fi estompate. Asigura-te fa faci distinctia inainte de a continua.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Actiunea este cuvantul cheie pentru tine astazi, asa ca incalta-te niste pantofi confortabili si dute sa te distrezi. Gasesti modalitati de a scapa de realitate pentru putin timp. Ia scenariul original si adauga o invartire a bizarului. Opiniile vor fi deosebit de puternice astazi si pot aparea conflicte, dar realizezi ca jocul si usurinta te vor ajuta in orice situatie.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Traieste-ti fanteziile creative astazi, dar ai grija la politia de la frontiera. Poti experimenta un mic conflict cu o persoana incapatanata sau intr-o situatie care nu este foarte bine planificata. Gandeste-te la lucrurile pe care vrei sa le faci inainte de a lua masuri sau altfel s-ar putea sa te pierzi intr-o lume confuza fara vreo cale de scapare. Stabileste-ti mintea asupra aspectelor pozitive ale situatiei si vei reusi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi este una dintre acele zile in care s-ar putea sa te lovesti de greutati pentru ca nu ai spus adevarul cu o ocazie anterioara. Cuvintele care pareau atat de inofensive atunci pot reveni sa te bantuie acum. Este o zi foarte orientata spre actiune. Conflictul ar putea aparea, deoarece ceea ce se credea a fi adevarat, acum se dovedeste a fi fals si contrar actiunilor intreprinse pana in acest moment.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de astazi vine cu energie foarte mare, in care rezistenta fizica va fi testata destul de mult. Ai grija totusi sa ai toate faptele necesare inainte de a te aventura printre activitatile tale. S-ar putea sa existe o forta ascunsa care sa lucreze pentru a estompa liniile realitatii despre o anumita problema. Verifica sursele si continua cu precautie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Planifica-ti cu atentie miscarile de astazi, si ai rabdare cu oamenii din jurul tau. Daca lucrezi cu altii, asigura-te ca acestia sunt pe aceeasi pagina cu obiectivele tale si ca nu functioneaza in sens invers. S-ar putea ca cineva sa actioneze, sau sa reactioneze, asupra dezinformarii care creeaza un conflict cu gandurile si sentimentele tale. Verifica realitatea inainte de a iesi pe usa.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Actiunile tale ar putea fi atinse de un cadru de minte foarte fantezist astazi. Tendinta ta va fi sa evadezi in cosmos, dar mai devreme sau mai tarziu va trebui sa cobori. Abordeaza-ti problemele acum, inainte ca gandirea ta sa devina si mai tulbure decat inainte. Ia masuri cu o minte clara si sobra.





Horoscop pentru femeia din Pești

Esti chemat sa iei masuri in multe domenii astazi si este posibil ca oamenii sa se fereasca de tine. Ar putea fi si faptul ca exista multe proiecte care iti atrag atentia astazi si esti in conflict cu privire la cele in care sa iti pui energia. Frictiunea poate aparea pe masura ce te descoperi dintr-o situatie pentru a participa la alta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții