Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 13 Martie 2020

Written By NIKE B. on joi, 12 martie 2020 | 16:48


Horoscop pentru femei din 13 Martie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Navighezi de-a lungul vietii si deodata vezi o rampa mare in fata ta . Optiunea ta : evita rampa, ramai pe pamant unde stii ca esti in siguranta si poti sa te multumesti cu o viziune limitata asupra lumii. Cine stie unde ai putea ateriza? Exista o aventura incredibila care te asteapta atunci cand faci acest salt in necunoscut.

Horoscop pentru femeia din Taur

Un mare simt al datoriei fata de semenii tai este posibil sa iti conduca actiunile. Gandeste-te la tine ca la un model important pentru tineri. S-ar putea sa se uite la tine fara ca tu sa stii macar. Asigura-te ca te ridici drept si cu mandrie, daca iti consideri sau nu locul de munca. Exemplul pe care il dai poate avea un efect de puternic si va ajunge sa atinga multe persoane.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Exista o intensitate negativa in ziua de azi, care se va agrava doar daca continui sa privesti cu incapatanare fiecare problema care iti vine in cale. O mare parte a activitatii de astazi se va concentra pe modalitati prin care oamenii isi pot desprinde puterile si vad lucrurile dintr-o perspectiva cu totul diferita. Daca insisti ​​sa ramai fix pe caile tale, vei intalni doar rezistenta.






Horoscop pentru femeia din Rac

Indiferent daca participi sau nu de bunavoie la un proiect, cu siguranta, vei juca un rol cheie in actiune. Uneori te vei simti ca jucatorul pivot ale carui actiuni decid soarta jocului. Acum trebuie sa inchizi ochii, sa respiri adanc si sa gasesti raspunsul din inima. Nu te uita la altii pentru sprijin, pentru ca vor avea propriile lor agende si idei despre ceea ce ar trebui sa faci. Doar tu stii ce este mai bine.

Horoscop pentru femeia din Leu

Timpul pentru planificare si calculare s-a incheiat. A sosit momentul pentru a intreprinde actiuni agresive. Daca nu ai armura pregatita, va fi mai rau. Vei fi impins pe campul de lupta cu restul trupelor, chiar daca te afli in lenjerie. Cu cat incerci sa amani inevitabilul, cu atat va fi mai dificil. Incaseaza glontul si mergi cu viteza maxima inainte, cu orice echipament de protectie ai.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

O mare forta se aduna acum pentru a face o declaratie indrazneata si un angajament important. Acest tip de miscare reuneste generatii si uneste oamenii intr-o revolutie. Renunta la problemele marunte si gandeste la nivel global. Educa-te despre ceea ce se intampla in lume si ia o pozitie mai agresiva pentru a lupta pentru ceea ce crezi. Un grup mic de persoane inteligente poate avea un impact extraordinar.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Exista o neliniste arzatoare in interiorul tau, care este activa deoarece nu simti ca si cum iti indeplinesti destinul. Ai putea avea o perspectiva brusca ca ai un scop mult mai mare in aceasta viata decat ceea ce faci acum. Exploreaza aceasta idee si vezi cum te poti orienta catre aceasta dorinta care vine din interior. Acesta este momentul perfect pentru a pune in actiune planuri mari, pe termen lung.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista un val puternic de putere care iti vine in cale, asa ca ai grija cum te descurci in aceasta zi. Esti mai predispus la rani si accidente de natura exploziva. Incearca sa nu faci miscari pripite in timp ce conduci si fii atent la lucruri precum pompele de gaz sau rezervoarele cu benzina. Folosita corect, energia planetara de astazi te poate ajuta sa abordezi aproape orice obstacol din fata ta. Modul in care gestionezi energia depinde de tine .

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este posibil ca energia ta sa functioneze la viteze extreme. Un minut poti fi letargic si in urmatorul esti gata sa alergi la un maraton. Implica-te in activitati care te incurajeaza. Nu este necesar sa iti dai seama de ce te simti astfel. Cheia este sa indentifici aceste sentimente si sa actionezi in consecinta. Planifica totul cum doresti sa iti folosesti energia atunci cand va veni timpul. Actiunea directionata gresit se poate dovedi daunatoare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poate doresti sa te imbraci in armura imediat ce te vei trezi. O situatie neplacuta poate face ravagii si s-ar putea parea ca toata lumea te-a ales ca tinta principala. Ai grija sa nu escaladezi problema si mai mult devenind defensiv, fara sa intelegi mai intai sfera de aplicare a problemei. S-ar putea ca totul sa vina in calea ta doar din cauza unei usoare neintelegeri.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Dezbaterile asupra filozofiei, religiei si educatiei se vor transforma intr-un razboi complet. Acesta este un moment crucial sa te lupti pentru ceea ce crezi ca poti face sau altfel cei mai zgomotosi vor avea succes. Daca are loc un protest, alatura-te. Daca exista un articol in ziar cu care nu esti de acord, scrie o scrisoare editorului. Vorbeste asa cum simti.





Horoscop pentru femeia din Pești

Exista o cantitate extraordinara de energie fizica in interiorul tau. Ai grija sa nu folosesti aceasta forta incredibila sub forma unui argument aprins impotriva cuiva de care te intereseaza cu adevarat. Poate ca simti dintr-o data ca si cum totul se afla in derapaj si ai nevoie disperata de niste mijloace de evadare. Gaseste o modalitate de a elibera aceasta tensiune.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții