Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei din 25 Martie 2020

Written By NIKE B. on marți, 24 martie 2020 | 20:12


Horoscop pentru femei din 25 Martie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un obiect pierdut important, poate o hartie de un anumit fel, ar putea acapara atentia intregii gospodarii. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant la inceput, pentru ca vei sti ca trebuie sa fie undeva in casa, dar nu il poti gasi nicaieri! Articolul poate reaparea la fel cum a disparut la inceput, intr-un loc pe care nu ti l-ai fi imaginat niciodata!

Horoscop pentru femeia din Taur

Cineva sau ceva poate disparea. Stirea s-ar putea raspandi ca focul salbatic, iar lumea isi poate imagina ce este mai rau. Ascultarea zvonurilor nu atrage probabil sentimentul de corectitudine, dar cu toate acestea, ai un semn de intrebare. Tovarasii tai vor experimenta, probabil, un amestec de usurare si dezamagire atunci cand aceasta persoana sau lucru isi va face aparitia.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai putea avea niste documente de completat astazi, care ar putea face o mare diferenta pentru viitorul tau financiar. Acesta ar putea fi un contract, o solutionare sau un anumit acord. Oricare ar fi, trebuie sa soliciti asistenta inainte de a o executa. Limba poate fi dificil de inteles si este posibil ca unele dintre clauze sa nu ti se para potrivite. Acest lucru poate fi frustrant, dar este important sa il faci astazi.





Horoscop pentru femeia din Rac

Studiul psihologiei ar putea fi deosebit de atragator astazi. Unele descoperiri despre care ai auzit in mass-media ar putea sa iti starneasca interesul si te-ar putea propulsa la biblioteca pentru a gasi cartile necesare despre acest subiect. Acesta este un moment bun pentru a urmari acest lucru. Mintea ta este in spatiul potrivit pentru a o intelege si ar putea arunca multa lumina asupra celor din jurul tau, inclusiv tie!

Horoscop pentru femeia din Leu

Stiintele oculte, cum ar fi alchimia, frenologia si astrologia, ar putea sa fie ca un cantec de sirena pentru tine. Iti place sa te gandesti la tine ca la cineva special si esti realist, dar astazi ai putea gasi irezistibile asa-numitele campuri nerealiste ale cunoasterii. De asemenea, vei avea parte de un cadou special chiar acum. Citeste subiectul si incerca-l. S-ar putea sa fii surprins de ceea ce descoperi.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

O activitate de grup ar putea duce la discutii despre celebrele mistere nesolutionate. Anumite probleme interesante ar putea capta interesul tuturor celor prezenti si ar putea duce la unele dezbateri animate cu privire la solutiile posibile. S-ar putea sa doresti sa faci note mentale despre ideile cu care toata lumea vine. Fiecare solutie posibila iti poate spune multe despre persoana care o propune!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Un tanar coleg ar putea parasi locul de munca in circumstante ciudate, iar acest lucru ar putea veni ca un soc pentru tine. Este posibil sa fi fost destul de indragostit de aceasta persoana si sa te intrebi despre adevarul din spatele plecarii. Barfa te poate acapara, dar nu-i acorda nici o atentie. Sansele sunt ca este o problema de sanatate, dar nimeni, inclusiv colegul tau, nu se simte confortabil discutand.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Intamplarile spirituale ar putea duce la o experienta de vindecare foarte puternica. Traumele trecute reprimate ar putea iesi la suprafata si pot fi procesate si eliberate. Acest lucru te poate lasa sa te simti destul de ametit, deoarece aceasta epurare ar putea deschide un gol in psihicul tau. Nu iti fa griji. In cele din urma, se va completa cu noi cunostinte si perspective in loc de gunoi psihic! Deocamdata, ar fi indicat sa faci o plimbare. Iti va limpezi gandurile si te va ajuta sa faci fata tuturor incercarilor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iti plac povestile cu detectivi? Daca da, este posibil sa le gasesti utile astazi in timp ce joci rolul lui Sherlock Holmes. Un obiect lipsit, o problema intelectuala sau un mister de un anumit fel ar putea sa te faca suficient de curios pentru a cauta adevarul. Aceasta este o modalitate buna de a iti antrena puterea de observare, desi intuitia va juca probabil un rol puternic in succesul tau. Incearca sa te distrezi!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Un partener de afaceri sau romantic poate parea un pic preocupat de unele probleme foarte grave astazi, si nu este posibil sa doreasca sa le impartaseasca cu tine. Solicitand sa vorbesti despre asta nu va functiona, asa ca vei ajunge probabil la raspuns ghidat de intuitia ta. Prietenul tau este probabil ingrijorat de sanatatea unui membru al familiei care ar putea avea nevoie de operatie. Nu te simti exclus. Persoana va vorbi cand va fi timpul potrivit. Fii rabdator!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este posibil sa fie nevoie de unele lucrari destul de ample si enervante. Probabil va fi nevoie de toata atentia, asa ca, daca poti, ai grija de ele primul lucru dimineata, cand ai forte proaspete. Acesta poate fi un contract, o polita de asigurare sau altceva plin de jargon neinteligibil. Nu-ti fie teama sa ceri ajutorul cuiva familiar cu el, sa iti explice.





Horoscop pentru femeia din Pești

Un articol fascinant pe care l-ai citit in ziar te-ar putea inspira sa incerci sa-ti creezi o poveste de mister. Astazi mintea ta este potrivita pentru a concepe intorsaturi, comploturi si personaje interesante, dar complexe. Ai putea spune povestea copiilor sau ai putea chiar decide sa o transformi intr-un roman. Noteaza-ti ideile si priveste-le din nou maine. Daca doresti sa continui, atunci mergi inainte pentru asta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții