Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 28 Martie 2020

Written By NIKE B. on vineri, 27 martie 2020 | 12:46


Horoscop pentru femei din 28 Martie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Studiul subiectelor intelectuale sau spirituale care te intereseaza in mod deosebit te-ar putea tine acasa o mare parte a zilei. Mai mult de un vizitator ar putea veni pentru a discuta aceste probleme, aducand probabil cateva carti. Discutiile ar putea adopta un nivel imaginativ, idealist si chiar mistic, ceea ce s-ar putea dovedi inspirator pentru toti cei implicati. Ia notite, pentru ca vei dori sa fii sigur ca iti amintesti aceste conversatii.

Horoscop pentru femeia din Taur

Intutia imbunatateste comunicarile de tot felul astazi. Daca te-ai gandit sa faci ceva scris, aceasta este ziua potrivita pentru a incepe. Mintea ta este deosebit de expansiva, iar imaginatia ta lucreaza la un nivel foarte inalt. In mod normal, unele idei ar putea sa iti aduca o dimensiune noua in scrierii tale, fie ca este vorba despre un poem, roman, articol sau scrisoare catre un prieten. Profita din plin de ea!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Imaginatia ta se combina cu abilitatile intelectuale pentru a iti permite sa faci cateva schimbari creative in casa ta. Acest lucru ar putea fi ceva minor, cum ar fi achizitionarea de instalatii sau un proiect major, cum ar fi remodelarea sau redecorarea. Orice ai alege sa faci, este posibil sa canalizezi multa energie in acest moment pentru a produce rezultatele de care tu si ceilalti membri ai gospodariei tale puteti fi multumiti.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai putea face o excursie astazi la biblioteca, deoarece este posibil sa ai nevoie sa urmaresti anumite informatii intelectuale, spirituale sau practice necesare pentru o sarcina sau un proiect la care lucrezi. S-ar putea sa iti petreci mai mult timp acolo decat ai planificat initial, deoarece vei putea descoperi fapte sau idei care deschid unele usi de gandire fascinante. Daca timpul tau este limitat, fii atent la ora. Daca nu, distreaza-te!

Horoscop pentru femeia din Leu

Ai putea face o excursie astazi la biblioteca, deoarece este posibil sa ai nevoie sa urmaresti anumite informatii intelectuale, spirituale sau practice necesare pentru o sarcina sau un proiect la care lucrezi. S-ar putea sa iti petreci mai mult timp acolo decat ai planificat initial, deoarece vei putea descoperi fapte sau idei care deschid unele usi de gandire fascinante. Daca timpul tau este limitat, fii atent la ora. Daca nu, distreaza-te!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Evaluarea ideilor celorlalti poate fi un obiectiv principal astazi. Activitatile de grup ar putea necesita aportul tau intelectual. Un prieten ar putea veni la tine cu o idee pentru un proiect de un anumit fel. Scrisul sau vorbirea pot fi implicate intr-un fel. Prietenul tau nu se afla intr-un cadru foarte practic, asa ca nu te mira daca ideile nu par foarte viabile acum. Nu te descuraja insa. Prietenul tau te poate surprinde!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Interesele profesionale sunt servite cu siguranta de intuitia si imaginatia ta fertila astazi. Scrisul, vorbirea sau artele dramatice ar putea fi implicate. Daca cariera ta implica comunicare de orice forma, asteapta-te sa captezi interesul multor persoane. Schimbarile pozitive ale carierei sunt in vant, desi s-ar putea sa nu fie evidente inca. Nu este momentul sa iti faci griji pentru viitor. Deocamdata, lasa-ti imaginatia sa te ghideze.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Probabil ca mintea ta ia o intorsatura mistica. Aceasta este o zi minunata pentru a studia concepte spirituale, metafizice sau pentru a iti extinde cunostintele despre domenii precum astrologia, numerologia si alte stiinte oculte. Cartile si prelegerile pot sa iti atraga atentia, iar discutiile cu prietenii care iti impartasesc interesele ar trebui sa te faca sa cazi pe ganduri. Nu lasa ziua de astazi sa treaca. Mareste-ti capacitatea mintala.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Visele sau viziunile ti-ar putea aduce idei bruste si interesante cu privire la problemele legate de cariera. Aceste vise te-ar putea orienta catre carti, site-uri web si alte surse de informatii care iti pot oferi indrumari suplimentare care s-ar putea dovedi de nepretuit. Sursa ideilor tale poate fi destul de neortodoxa, dar nu te ingrijora din cauza asta. Gandeste-te la ele ca la mesaje ale sinelui tau superior si profita la maxim.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti apt sa fii in mod special atent la gandurile si sentimentele partenerilor in acest moment. De fapt, s-ar putea sa ii descoperi atat de mult incat poate sa fie un pic coplesitor. Cu toate acestea, este un avantaj. Probabil ca vei sti instinctiv ce isi doresc cei din jurul tau , iar aceasta noua sensibilitate ar trebui sa iti aduca cu siguranta cateva puncte cu parteneri de afaceri si romantici deopotriva.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Lucrarile la proiecte care necesita imaginatie si sensibilitate ti-ar putea ocupa foarte mult timp astazi. Ar putea fi implicate unele cercetari aprofundate. Munca poate necesita multa energie si concentrare, poate mai mult decat te astepti, dar ar trebui sa fii mai mult decat multumit de rezultatele obtinute pana la urma. Nu uita sa iei pauze si nu uita sa mananci . La final, vei avea nevoie de combustibil!





Horoscop pentru femeia din Pești

Cuvintele de dragoste, poate de natura foarte idealista, ar putea fi schimbate astazi intre tine si un partener romantic. Unul dintre voi ar putea chiar sa scrie o melodie sau un poem pentru celalalt. Aceasta poate fi o experienta foarte vindecatoare si prin urmare, va poate face pe amandoi sa va simtiti foarte bine. Aminteste-ti ca sunteti amandoi oameni! Bucurati-va de ziua voastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții