Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei din 7 Aprilie 2020

Written By NIKE B. on luni, 6 aprilie 2020 | 15:06


Horoscop pentru femei din 7 Aprilie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca ai copii, te-ai putea simti un pic suprasolicitat si coplesit. Daca nu, probabil constrangerile si cerintele vietii tale profesionale cantaresc foarte mult in mintea ta . Nu trebuie sa iti faci griji. Aceste sentimente vor trece. Astepta-te la o ocazie de a te elibera de legaturile care nu iti mai convin. Chiar daca va fi doar un ragaz temporar, profita de asta!

Horoscop pentru femeia din Taur

Te simti infiorator in ultima vreme? Nu te speria, pentru ca starea ta de spirit proasta nu va dura. Colaboratorii observa schimbarea ta in personalitate, dar totusi te trateaza cu respect si seriozitate. Ai norocul sa te poti baza pe o imaginatie bogata si karma buna pe care le-ai construit de-a lungul anilor. Prietenii si cei dragi iti trateaza starea de spirit ca o aberatie, care este exact ceea ce este.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cat de greu trebuie sa muncesti pentru a-ti atinge scopurile! Este ca si cum ai transporta un sac de nisip supraincarcat si fiecare pas necesita un efort urias! Aceasta ar fi o zi buna pentru a identifica sursa problemei. Intreba-te daca nu te sabotezi si iti lasi subconstientul sa reziste la obiectivele pe care le-ai stabilit atat de deliberat. Ai un mister interior profund de rezolvat.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai putea avea un indemn sa inventezi lucruri noi. Te simti obligat sa creezi ceva in domeniul artistic, tehnic sau filosofic. Daca ti-ai si acorda suficient timp pentru a urmari aceste idei, ar fi minunat! Astazi, realizezi ca totul tine de concentrare. Renunta la periodice, computere, telefoane si alte astfel de distrageri si poti fi surprins de bogatia de inspiratie care iti vine.

Horoscop pentru femeia din Leu

In general, vii cu raspunsul perfect, inteligent, chiar daca este prea tarziu. Impulsul si intuitia ocupa un loc din spate pentru a te controla excelent. Ziua aceasta prezinta o ocazie minunata de a da drumul la inhibitia care uneori te incurca. Analizeaza-ti putin instinctele si vezi ce se intampla. De asemenea, un pic de socializare nu ar strica. Cu siguranta ai dreptul la unele distractii din cand in cand!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Te consideri destul de modern in gandirea ta, nu-i asa? Dar ai reusit cu adevarat sa respingi traditia in intregime? Ai scapat de toate conventiile invechite care au limitat generatiile anterioare? Daca nu, astazi vei fi inspirat sa iti reamplifici modelele si sa iti usurezi volumul de munca. Egalitatea in camin este la fel de importanta ca si egalitatea la locul de munca.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Exista o probabilitate sa ai un usor conflict in cariera. S-ar putea sa ai de-a face cu un coleg de serviciu care te calca pe degetele de la picioare sau va face tot posibilul sa iti puna bete in roate in ceea ce faci. Apara-te cu armele preferate – tacere, ras si perspectiva. Lasa adversarul tau sa se incurce singur in incercari disperate de a-si justifica comportamentul. Lasa-ti seful sa fie judecatorul intelept si discernant al problemei.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

De cateva saptamani abia acum ai inteles ca fiecare zi aduce partea sa de constrangeri. De exemplu, astazi ai putea simti indoieli cu privire la aspectul tau fizic. Iti pui la indoiala atractivitatea sau capacitatea ta de a face impresie cuiva speciala? Ai folosit la un moment dat o judecata proasta si iti este frica ca ti-ai ranit reputatia? O decizie pe care o iei la sfarsitul zilei va alina aceste anxietati.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aceasta este o zi in care trebuie sa te gandesti la viata ta privata. Astepta-te sa fii deosebit de sensibil la toate tipurile de cereri din partea celor apropiati. Ai puterea de a crea o mai mare armonie acasa, in special in relatia ta. Verifica dorintele tuturor si ia in considerare eventualele limitari in indeplinirea lor. Chiar daca raspunsurile nu sunt gasite astazi, va fi util sa iti pui pur si simplu intrebari.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi poate fi o zi relaxanta, cu conditia sa depui eforturile necesare pentru a face fata restrictiilor materiale. Nu ti-ai dori nimic mai bun decat sa-ti petreci mare parte din zi planificand activitati distractive pentru viitor. Dar, din pacate, cererile din partea familiei, prietenilor sau sefului te obliga in schimb sa te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de facut . Totusi, nu abandona cu totul ambitiile tale placute.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi exista multe lucruri in mintea ta. In ultimele trei saptamani ai analizat relatiile tale la un nivel destul de profund. Oameni noi cu calitati atractive ar putea sa te ispiteasca sa faci o schimbare. Dar acesta este un moment bun in viata ta pentru a incepe prietenii sau relatii de dragoste? Esti dispus sa accepti tulburarile pe care le-ar crea astfel de schimbari? Acestea sunt intrebari demne de pus.





Horoscop pentru femeia din Pești

Dupa cateva zile care au fost un pic serioase, astazi te trezesti cu o inima usoara si energie nelimitata! Capacitatea ta de seductie va fi la apogeu, asa ca de ce sa nu o folosesti in avantajul tau? Barbatii si femeile care lucreaza cu tine, vor ceda astazi dorintelor tale. Influenta ta se extinde la toate nivelurile organizatiei. Daca te-ai gandit sa-i ceri sefului tau o crestere de salar, fa-o azi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții