Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 8 Aprilie 2020

Written By NIKE B. on marți, 7 aprilie 2020 | 15:54


Horoscop pentru femei din 8 Aprilie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi nu este o zi buna pentru meditatie. Energiile planetare iti cer sa iesi din casa si sa te intorci din nou in lume! Te-ai gandit recent la imaginea ta si acum va trebui sa testezi cum functioneaza „nou si imbunatatit” in viata ta de zi cu zi. Te poti astepta la unele intamplari placute si schimbari cu adevarat de durata!

Horoscop pentru femeia din Taur

Daca ai nemultumiri cu privire la viata ta romantica, astazi este ziua potrivita de a vorbi. Intr-adevar, va necesita doar onestitate si dreptate totala in toate domeniile. Te poti astepta sa te confrunti cu „celalalt”, indiferent daca este partenerul sau colegul, pe baza adevarului si dreptatii. Fii sigur ca ii vei capta atentia! Ai grija ca greutatea cuvintelor tale sa nu o depaseasca pe cea a gandurilor tale .

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te gandesti sa schimbi cariera sau sa calatoresti in cealalta parte a lumii? Sau poate vrei doar sa prinzi ceva timp liber si sa stai acasa singur, cu jaluzelele trase. O serie de mici incidente la locul de munca este probabil sa te inspire cu cele mai neplacute idei. S-ar putea doar sa simti nevoia de o schimbare de scena.





Horoscop pentru femeia din Rac

Probabil ca vei simti ca oameni sunt oarecum iritanti astazi. Este ca si cum nimic nu este suficient de bun si nimeni nu pare sa stie exact ce isi doreste. Vei domni suprem in acest labirint de conflict si nemultumire excesiva. S-ar putea sa ti se solicite chiar sa introduci si sa restabilesti comanda. Daca conflictul este intern, mergi mai departe. Dar fii cu bagare de seama daca ti se cere sa fii seriful la birou!

Horoscop pentru femeia din Leu

Cand te-ai trezit in aceasta dimineata, este posibil sa fi simtit o stare de spirit opresiva atarnand in aer. Din pacate, acea neclaritate de intelegere si conflict poate probabil sa dureze toata ziua. Cu toate acestea, acest moment este ideal pentru a vorbi despre orice te deranjeaza! Nu fi timid in a alege calea de razboi astazi. Daca nu, este posibil sa fii tinta unui atac surpriza.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Starea de spirit in care te vei afla astazi este materialul din care se fac intalniri memorabile. Vei fi prudent la inceput, poate chiar oarecum ostil, oricui indrazneste sa atenteze la libertatea ta. Apoi, dintr-o data, iti vei da seama ca aceasta persoana este cineva special, intrigant si cu siguranta iesit din comun. In cele din urma, iti vei da seama ca calitatile pe care le are care se intampla sa fie cele de care ai nevoie cel mai mult acum.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Mai mult ca oricand, vei simti de parca este timpul sa te ocupi de propriile maini si sa iti construiesti viitorul in cariera. Te-ai saturat sa traiesti din speranta si sa-ti pui fericirea deoparte pana maine. Determinarea ta va fi atat de puternica incat ai putea chiar sa te surprinzi. Maine iti vei perfectiona abordarea si o vei face mai concreta. Astazi este prima zi a unei vieti noi pentru tine.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acesta este momentul ideal pentru a afla raspunsurile pentru toate intrebarile care ti-au fost in minte in ultimele saptamani. Acorda o atentie deosebita intrebarilor care iti ataca partea sentimentala. Daca in prezent esti implicat in relatii nesatisfacatoare, nu iti fie frica sa le lasi in urma. Si daca te preocupa ceva cu privire la o cerere pe care ai facut-o dar care inca nu a primit un raspuns, da-i drumul.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ca si compatriotii tai, ceva se apropie de lipsa de incredere pe care o ai in tine. Ai ezitat sa stai in centrul atentiei de ceva vreme iar acum, simti ca nu esti destul de pregatit. Ei bine, nu mai exista scuze! Gata sau nu, va trebui sa inaintezi. Singurul lucru pe care risti sa-l pierzi este mandria ta, iar acesta, este cel mai rezistent atu.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O vizita neasteptata a unei persoane care locuieste departe te va face sa iti modifici programul. Chiar daca te vei bucura sa iti vezi prietenul, vizita ar putea necesita foarte multe apeluri pentru a intrerupe programarile si a amana intalnirile. Cu toate acestea, tu si prietenul tau ar trebui sa aveti fiecare mai multe de recuperat. Vei vorbi ore in sir. Relaxeaza-te si distreaza-te !


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi exista multe lucruri in mintea ta. In ultimele trei saptamani ai analizat relatiile tale la un nivel destul de profund. Oameni noi cu calitati atractive ar putea sa te ispiteasca sa faci o schimbare. Dar acesta este un moment bun in viata ta pentru a incepe prietenii sau relatii de dragoste? Esti dispus sa accepti tulburarile pe care le-ar crea astfel de schimbari? Acestea sunt intrebari demne de pus.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu este intotdeauna placut sa fii nevoit sa te interoghezi, dar acesta este obiectivul principal al energiilor planetare de astazi – sa te lansezi in noi aventuri. Asa ca profita de configuratie pentru a privi in interior si pentru a gasi sursa unora dintre problemele tale. Acesta nu este un exercitiu usor dar iti va aduce o cantitate enorma de bine. Doar fi sincer cu tine insuti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții