Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 9 Aprilie 2020

Written By NIKE B. on miercuri, 8 aprilie 2020 | 16:14


Horoscop pentru femei din 9 Aprilie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un zvon destul de neconcertant despre slujba ti-ar putea ajunge la urechi. Poate ca vei auzi ca compania este vanduta sau sufera o curatenie in ierarhie. S-ar putea sa fii prins intr-o frenezie de ingrijorare daca vei ramane sau nu mai departe. Inainte de a sari la orice concluzii, suna pe cineva care stie ce se intampla si afla adevarul. Ceea ce ai auzit pot fi doar niste barfe.

Horoscop pentru femeia din Taur

Un numar de idei grozave, fie pentru noi proiecte creative, fie pentru imbunatatirea celor aflate in desfasurare, ti-ar putea aparea in cap in timpul zilei. Daca nu le scrii imediat, acestea ar putea sa dispara din nou si sa nu se mai intoarca niciodata! Cu toate responsabilitatile tale, ai putea avea o zi destul de frenetica, deoarece mintea ta se schimba constant de la un accent la altul.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

O persoana cu care lucrezi, probabil o femeie, ar putea pleca brusc, fara vreo notificare sau un motiv motivat. Acest lucru ar putea fi confuz si s-ar putea sa te intrebi daca exista schimbari in cadrul companiei despre care nu stii nimic. Incearca sa afli exact de ce a plecat aceasta persoana. Daca nu poti sa-l intrebi direct pe el sau pe ea, intreba discret pe cineva care ar putea sa stie.





Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva de care ai vrut sa auzi de multa vreme, poate un vechi prieten care locuieste departe, te-ar putea suna astazi. Vei fi fericit sa il auzi, dar ar putea duce la un joc frustrant pe parcursul zilei. Nu te irita prea repede. Continua sa rezisti. In cele din urma vei atinge baza si te vei bucura ca ai facut-o!

Horoscop pentru femeia din Leu

Un vis destul de suparator iti poate deranja somnul in aceasta seara. Cand te trezesti si te concentrezi pe lumea reala, poate parea atat de bizar incat sa nu merite sa fie luat in considerare. Dupa ce a trecut ceva timp, treci peste simboluri si vezi ce iti sugereaza. Visul incearca sa-ti spuna ceva despre o situatie specifica din viata ta, desi intr-un mod ciudat!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Un coleg sau posibil un partener romantic ar putea fi astazi intr-o dispozitie destul de emotionanta. Prin urmare, s-ar putea sa gasesti aceasta persoana dificil de abordat. Ai putea sa te enervezi putin si sa te intrebi daca aceasta persoana merita agravarea pe care o provoaca. Nu fa nimic fara rost. Aceasta dispozitie va trece. Incearca sa ramai in calea prietenului tau daca este posibil. Toate ar trebui sa revina la normal pana maine.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai tendinta sa fii foarte intuitiv, dar astazi iti poti gasi abilitatile psihice de scurtcircuit. Daca dai meditatii, nu le programa pentru azi. Asta nu inseamna ca abilitatile tale sunt blocate, dar nu sunt la fel de fiabile ca de obicei. De asemenea, imaginatia ta nu este la fel de fiabila. Nu-ti face griji. Acesta este doar blocul tipic al scriitorului sau artistului. Vei reveni la normal pana maine.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Unele stiri destul de enervante despre un prieten ar putea sa vina azi, probabil la telefon. Acesta ar putea fi adevarul, dar mai probabil faptele au fost distorsionate in timp. De fapt, ceea ce auzi poate sa nu fie altceva decat barfe. Suna pe cineva care ar putea sti ce se intampla cu adevarat, de preferinta prietenul despre care ai auzit si verifica faptele inainte de a innebuni.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ai putea primi o pauza norocoasa de un anumit fel care poate aduce bani in plus in calea ta. Dezavantajul este ca s-ar putea sa fii nevoit sa lucrezi mai multe ore in plus. Norocul tau ar putea cauza probleme temporare in viata personala. Ceilalti si membrii tai ai familiei ar putea fi nemultumiti. Situatia poate fi incomoda acum, dar toata lumea va fi mai bine pe termen lung.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O intoarcere financiara neasteptata te-ar putea enerva in primul rand. Poate ca o situatie de urgenta, cum ar fi o durere sau o avarie, necesita cheltuieli substantiale pe care nu le-ai planificat. Probabil poti gasi o modalitate de a face fata crizei. Este posibil sa ai resurse pe care sa nu le cunosti acum. Treci peste toate finantele tale si poti fi placut surprins.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ultimele zile au fost destul de bune pentru echilibrul tau. Era doar o chestiune de a te implica mai mult in viata decat de obicei pentru tine si de a arata de ce esti capabil. Probabil ca ai avut un amestec de succese si intarzieri, dar, in general, imbunatatirile au fost constante. Poate ai observat ca ceva despre tine avea nevoie de imbunatatiri, dar nu este adevarat pentru toata lumea?





Horoscop pentru femeia din Pești

Te-ai putea simti nelinistit si frustrat din cauza unei despartiri temporare de un partener, poate de afaceri, dar mai probabil unul romantic. Contactul telefonic ar putea fi dificil si pentru ca amandoi puteti fi ocupati si va duceti lipsa reciproc. Gaseste ceva fascinant de facut, care te va ajuta sa iti distragi atentia de la aceasta situatie. Intalneste-te cu prietenii si distreaza-te . Timpul va trece mai repede.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții