Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de 3 Iulie 2020

Written By NIKE B. on miercuri, 1 iulie 2020 | 20:50


Horoscopul zilei de 3 Iulie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astazi, s-ar putea sa intri in cine stie ce incurcatura. Tu ai mai putine sanse de a deveni victima, insa pe ceilalti parca ii ametesti cu totul. Daca ai apucat sa promiti ceva, e posibil sa nu te tii de cuvant, asa ca adu-ti bine aminte ce si cui ai spus. Daca cineva conteaza pe tine, ar fi bine sa nu-l dezamagesti. Fii sincer cu tine insuti si nu lua astazi asupra ta mai mult decat poti duce!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ziua de azi s-ar putea sa-ti dea batai de cap, la propriu si la figurat. Cu alte cuvinte, e posibil chiar sa te chinuie o migrena. Cauza, evident, trebuie cautata in alta parte. Poate fi o zi mai stresanta, in care sa-ti fie greu sa-ti pastrezi calmul. Mai ales ca s-ar putea sa te duci undeva si sa te intorci din drum cu problema nerezolvata sau sa vorbesti cu cineva si sa te faci inteles tocmai pe dos. Evita astazi pe cat posibil drumurile si vorbeste scurt si la obiect!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

S-ar putea sa fii tentat astazi sa scuturi praful de bani pe care-l aveai la ciorap. S-ar putea ca astazi sa ai chef de cheltuit o suma destul de mare. Numai ca la tine nu e vorba de o simpla terapie prin shopping. Tu, practic, esti intr-o dispozitie risipitoare de zile mari. Cel mai bine ar fi, asadar, sa vizitezi cat mai putine magazine si, eventual, sa te faci ca uiti codul PIN al cardului.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Pretentiile tale sunt destul de ridicate. Nu cumva astepti prea mult de la ceilalti si chiar de la tine? Cel mai indicat ar fi sa iei totul pas cu pas, pentru ca altfel risti sa fii dezamagit cand ti se ofera mai putin decat sperai. Multumeste-te cu tot ceea ce ai si adopta mai bine politica pasilor marunti! Nu te arunca cu capul inainte! Ar trebui sa inveti sa ai rabdare.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ar trebui sa acorzi astazi o atentie speciala relatiei cu parintii tai. Mergand mai departe, poate generatia a treia a familiei are nevoie de tine, adica bunicii. Poate-ti faci timp, daca nu-i vizitezi, macar sa-i intrebi de sanatate. Ai avea si ceva de invatat in urma contactului cu cineva in varsta, dar cu multa experienta de viata. Poate, cine stie, in urma unui asemenea dialog, se poate naste astazi o idee stralucita, care pana acum nici nu-ti trecuse prin cap.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ziua de astazi s-ar putea sa iti aduca o adevarata lectie de viata. E vorba despre niste oameni pe care i-ai luat pe incredere si care, iata, isi dau arama pe fata. Nu-i nimic, aveai nevoie de asta. Data viitoare, vei fi mai suspicios cu bunele intentii. Deocamdata, chiar daca te-ai putea simti dezamagit sau tradat, pe termen lung, beneficiile acestei experiente vor fi binevenite. Daca cineva pe care contai iti pune bete in roate, numai bine, vei sti ce e de facut in privinta respectivului de acum inainte.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ziua de astazi pare a fi una de tatonare si de incertitudine. Daca apar noi propuneri, nu vei putea sa-ti dai seama daca ele se vor concretiza. Daca ti se promite la serviciu o avansare, din nou, nu se stie de la ce data. De aceea, ar fi bine sa nu te lasi amagit si sa nu crezi pana nu vezi totul negru pe alb. Ar fi bine sa nu pici astazi in capcana iluziilor si sa nu te bucuri dinainte, pentru a nu fi dezamagit daca lucrurile nu ies asa cum iti imaginai.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

N-ar fi rau sa iti iei astazi o zi libera sau sa te relaxezi cat mai mult posibil. Trupul tau o fi acum si aici, dar mintea ar putea sa-ti zburde in cu totul alta parte. In acest context, puterea ta de concentrare la locul de munca este astazi destul de limitata. Ai grija sa nu faci greseli, mai bine pune deoparte proiectele foarte importante si ocupa-te deocamdata de chestiuni de rutina! O alta solutie ar fi sa ceri o a doua parere de fiecare data, pentru a nu trage inapoi toata echipa din care faci parte.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Astazi, s-ar putea sa fii in cautarea unor compensatii. Daca te simti vinovat, de exemplu, ca nu petreci destul timp cu familia, cu partenerul sau cu copiii, e posibil ca astazi sa simti nevoia de a face daruri pentru a te revansa. Numai ca, in acest fel, nu vei reusi sa atenuezi decat un efect, fara sa umbli la cauza. Important pentru tine in acest moment ar fi sa-ti adaptezi programul si sa-ti inocmesti o noua lista de prioritati, care sa-i includa pe cei dragi.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Astazi, parca esti mai exigent ca niciodata. Cu greu poate sa-ti intre in voie cineva. Partenerul de viata, cu atat mai putin. Se pare ca, de fapt, asupra lui se revarsa tot potopul tau de nemultumiri. Tot ceea ce ti-ai propus si nu ai reusit legat de casa, de familie si de locuinta se sparge in capul lui. E bine cand ai pe cine sa dai vina, numai ca, de data asta, ar trebui sa-ti redobandesti luciditatea si sa-ti recunosti si partea ta de vina.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tu s-ar putea sa te ambitionezi astazi foarte tare, mai ales pe segmentul profesional. “Va arat eu voua, o sa vedeti voi cine sunt eu!” Acestea par a fi gandurile care te motiveaza astazi. Ele apar probabil din cauza ca nu te simti suficient de apreciat si de respectat. De asemenea, parca iti doresti mai mult si nu stii cum sa obtii ce vrei. Prin urmare, astazi s-ar putea sa te mobilizezi. Fixeaza-ti in primul rand un scop, mijloacele pot aparea si pe urma!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Poate fi pentru tine o zi a extravagantelor. Parca vrei sa faci daruri scumpe persoanei iubite pentru a-i arata cat de mult o iubesti. Totusi, ar trebui sa te abtii de la asemenea gesturi demonstrative, care s-ar putea sa nici nu fie apreciate la valoarea adevarata. Mai bine cauta alte metode de a-ti afisa dragostea! Acordarea de timp liber partenerului de viata poate fi adesea cel mai de pret cadou pe care i l-ai putea face. Fa-i o surpriza si rezerva-ti numai pentru el seara aceasta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții