Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei săptămâna 6 - 12 Iulie 2020: Află ce-ți rezervă astrele

Written By NIKE B. on duminică, 5 iulie 2020 | 08:05


Horoscop pentru femei săptămâna 6 - 12 Iulie 2020: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei săptămâna 6 - 12 Iulie 2020: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nativii sunt exagerat de preocupați de serviciu, deoarece își doresc independență financiară. Cu toate acestea, finanțele sunt folosite pentru casă și familie. Afacerile de familie sunt avantajate în această perioadă. Sunt posibile contracte noi. Pentru o altă parte dintre nativi, este pe cale să se întâmple o asociere, un nou parteneriat de afaceri. Un Marte în Berbec face ca lucrurile aproape să scape de sub control dacă nativii nu sunt foarte atenți. Așa cum am spus în preambul, liberul arbitru este acela care dictează cum folosim fiecare imensă energie marțiană. Nativii au tendința să schimbe cuvinte dure cu cei de acasă. Sunt preocupați să le ofere, din punct de vedere material, tot ce le trebuie, ba și mai mult de atât, dar tratează orice discuție cu o impulsivitate exagerată. Este posibil ca cei de acasă să nu înțeleagă interesul exagerat al nativilor pentru profesie și pentru a se așeza într-o poziție superioară.




Horoscop pentru femeia din Taur

Poate fi o evoluție de catifea sau poate să fie o urmare a unor bobârnace pe care viața le „oferă” din când în când. Depinde și de fiacare nativ în parte cum înțelege să vadă problemele cu care se confruntă. În orice caz, obsesia nativilor Taur pentru progres și evoluție este certă și indiferent cum se situează, niște pasi înainte pe domenii spirituale și intelectuale tot vor face. Horoscopul săptămânii este foarte echilibrat, deoarece deschide nativilor posibilitatea de mișcare și comunicare. Informația primară ajunge la ei, este prelucrată și alimentează continuu tendința de evoluție. Acelora dintre nativi care pregătesc sau chiar pleacă într-o călătorie interesantă, tematică, sau chiar la studii, aceste informații simple, primare pe care le au de prelucrat la nivel intelectual le sunt de mare folos. Sau sunt acele informații care vin să completeze itinerarul cu elementele de care au nevoie ca să se descurce la drum. Indiferent că drumul este concret sau este unul moral, evoluția este deschisă acestor nativii atât de pragmatici (s-au și gândit la ce le poate folosi aceasta!).


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nativii zodiei Gemeni suferă un proces de transformare atât de profund, încât nu știu cum să pun în cuvinte acele trăiri pe care le au în aceste săptămâni, chiar luni de zile. Dar de data aceasta constată că lucrurile bat pasul pe loc și că au de rezolvat niște probleme din trecut pentru a putea trece peste un hop. Problemele pe care le au de rezolvat se vor arăta destul de concret începând cu această săptămână. Profesional, nativii află niște secrete. Sau aceia care prin profesia lor lucrează cu secrete, cu chestiuni foarte profunde, aceia, profesional, sunt în elementul lor și reușesc chiar performanța de a scoate la suprafață, de a descoperi. Săptămâna este foarte bine aspectată din punct de vedere financiar. Sunt bani din moșteniri, credite, sunt bani ai partenerilor, banii personali ai nativilor. Axa banilor este activată.







Horoscop pentru femeia din Rac

Nativii au un conflict în principal cu cei de la locul de muncă. De fapt, sunt în conflict cu toată lumea! Iau la analizat toate parteneriatele, contractele și încearcă să înțeleagă de ce pare că nimic nu mai funcționează. Dacă doresc să ia contact cu unul dintre partenerii de afaceri, nu reușesc, vorbele sunt întoarse pe toate părțile, poate partenerul nu este de găsit, poate nu are disponibilitatea de a comunica. Saturn, de curând intrat în zona relațiilor, îi ajută să vadă ce au de recuperat. Să ia din urmă fiecare contract în parte. Să încerce să rememoreze ce s-a întâmplat în relațiile care acum merg mai greu. Să încerce să redeschidă subiecte care au rămas nelămurite. Și evident, să facă tot posibilul să le lămurească. Aceia dintre nativi care au confruntări în justiție, au marea nemulțumire că acestea trenează, mai primesc un termen, mai ajung la o amânare. Rămâne o preocupare exagerată a nativilor Rac pentru tot ce înseamnă colaborare, partener, inclusiv partenerul de cuplu, avantajul este că există un echilibru.




Horoscop pentru femeia din Leu

Preocupările lor mai cuprind ordinea, curățenia, igiena, dietele. Sunt extrem, dar extrem de critici la adresa tuturor. Vai de cei care acum lucrează în subordinea acestor nativi sau care le sunt angajați! Îi verifică, îi cicălesc, măsoară în stânga și în dreapta tot ce se poate. Există tot felul de piedici în activitatea de zi cu zi a nativilor. Oricât efort fac, lucrurile nu avansează pe măsura eforturilor lor. Dar apare, la un moment dat, o idee salvatoare. De undeva, nu se știe precis de unde, vine soluția la multitudinea de probleme pe care nativii Leu și le-au propus spre rezolvare. Fie că nativii se revoltă pe toate și se eliberează de sarcini într-un mod exploziv, fie găsesc, surprinzător de-a dreptul, o soluție extraordinară care le ușurează munca. La nativii Leu, mai mult ca la alți nativi, consecințele unor atitudini sau acțiuni din trecut vin din toate părțile. Nativii au reglat niște conturi și simt nevoia să se retragă în sine, să se autoanalizeze, deși sunt blocați de probleme.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nativii au curajul să meargă înainte și să propună depășirea unor bariere morale, științifice, de dogmă, idei. Dar nu fac acest lucru la întâmplar,e ci fundamentându-și foarte bine propunerile și argumentele. Au ajutor de acolo de unde se așteaptă cel mai puțin, au sprijin din mai multe direcții. Prietenii sunt prezenți și aceasta le inspiră nativilor încredere. O persoană influentă, poate chiar din grupul de prieteni, este gata să le inspire dorința de a sparge orice bariere care îi mai țin legați de trecut și de a se arunca în necunoscut. Poate dobândi un nivel superior de înțelegere, unul care îi surprinde chiar și pe ei prin nonconformism. De aceste idei tot anturajul lor poate fi răscolit. Cu toate acestea, nativii au sentimentul că bat pasul pe loc, că lucrurile pe care le concep nu ajung unde trebuie. Sunt și acele mici mistere pe care nativii nu le pot atinge și care le dau impresia că li se ascunde ceva.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveți un fel foarte impulsiv de a relaționa. Poate cu motiv sau fără, dar cu toate acestea este cazul să vă stăpâniți. Beneficiați de protecție și cunoaștere, care ar trebui să insufle celorlalți respect. Cu toate acestea, doriți, sau chiar este necesar, să vă faceți dreptate cu pumnul în masă. Și această tensiune este din cauză că simțiți nevoia, cu toată ființa, să vă retrageți în cuib! Poate v-a ajuns o oboseală cronică, poate ați avut o perioadă mai puțin plăcută la serviciu, poate pur și simplu v-ați implicat profesional și ați petrecut prea puțin timp acasă și acum vă e dor. Poate câte puțin din toate acestea. În ceea ce privește banii, aceștia pot veni dintr-un contract pe care îl încheiați și care are legătură cu casa, familia, ca de pildă o afacere de familie. Nativii Balanță nu sunt prea romantici în această săptămână.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Depinde de domeniile de interes, dar din punct de vedere al inspirației și al pasiunii, nativii sunt pe trend ascendent. Doresc să progreseze și o fac alături de persoana iubită. Sunt atenți la copiii lor și se interesează de școala pe care ar trebui să o urmeze. Sau pleacă într-o călătorie interesantă cu aceștia. Partea mai puțin plăcută a săptămânii 06-12 iulie este, în opinia astrologului că nativii sunt prinși ca-ntr-un năvod de probleme mărunte pe care trebuie să le rezolve și nu le lasă timp suficient pentru aspectele acelea de elevare spirituală sau pentru călătorii etc. Viața romantică este foarte stranie. Pe de o parte, nativii iubesc cu pasiune, necondiționat. Această iubire poate fi doar o aventură la un drum lung, o aventură de vacanță, o aventură într-o țară îndepărtată.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Interesul nativilor, în săptămâna 06-12 iulie, este îndreptat către domeniile care privesc banii și valorile materiale pe care le au în posesiune. Au avut de încasat, dar sumele sunt blocate. Cu toate acestea, nu se poate spune că nativii sunt îngrijorați, doar că se ocupă de partea banilor. Pe de altă parte, tot anul 2020 nativii s-au preocupat de bani: cât au, de cât mai este nevoie. Și sunt destul de mulțumiți, pentru că pe lângă bani, și-au pus în valoare niște calități de care până acum nu erau conștienți. Viața romantică este trăită din plin în aceste zile, cu pasiune și dăruire. Singurii nativi Săgetător care sunt mai puțin bucuroși în această perioadă, sunt aceia care au o iubire clandestină și sunt extrem de tensionați pentru că trebuie să se ascundă. Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.


ins class="adsbygoogle"
style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-2405997350716046"
data-ad-slot="2351470137">


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nativii nu trebuie să dispere, săptămâna care urmează, respectiv 06-12 iulie, vor începe să înțeleagă de ce au această nemulțumire, de unde vine, dacă este ceva real sau doar o stare. Pentru că ceea ce simt acum, modul în care se comport cu cei din jur și felul în care aceștia răspund, este o consecință a unor fapte trecute care acum se răsfrânge asupra întregii personalități a nativilor și îi dau peste cap. Pentru că sunt într-o dispoziție mai proastă, nativii tind să se concentreze pe muncă. Aceștia fac tot felul de treburi, plăcute ce-i drept, care până mai ieri păreau că nu încap în agenda încărcată cu probleme grele. Nativii grădinăresc, gătesc, tricotează, își regândesc casa, fac și cumpărături. Nu au probleme financiare, cel puțin în prima parte a săptămânii pot chiar încasa sume.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nativii cei mai sociabili și aplecați către probleme umanitare, către înțelegerea legilor care guvernează omenirea, sunt acum retrași și ceva mai ursuzi ca de obicei. Sunt conștienți că i-au ajuns unele lucruri din trecut. Viața ne dă, la un moment dat, exact ceea ce am construit pentru alții și, după caz, primim stări de recluziune, autoanaliză, regret sau recompense. Nativii Vărsător sunt retrași. Unii de bunăvoie, pentru că așa simt, alții, mai trist, sunt siliți să facă acest lucru. Însă nici unii, nici alții nu doresc compania nimănui. Banii sunt rezultatul unei munci de sisif. Nativii primesc ce li se oferă și nu au dispoziția de a negocia. În general, în această perioadă, nativii nu sunt foarte pragmantici. Viața romantică este trăită cu pasiune, alături de o persoană care se pare că a făcut primul pas și a intrat în vorbă cu nativii. Și bine a făcut, pentru că din partea nativilor Vărsător erau slabe șanse de inițiativă.






Horoscop pentru femeia din Pești

În primul rând, se reîntâlnesc cu prieteni vechi pentru care au sentimente adânci. Își aduc aminte, împreună cu aceștia, de vremuri trecute. Există și amintiri placute, dar există și unele neplăcute. Este momentul, în opinia astrologului ZODIACOOL, să lămurească aceste aspecte, eventual să existe explicații și de o parte, și de cealaltă. Dar plăcerea momentului este foarte mare și explicațiile nu fac decât să lămurească și să întărească aceste relații. Plăcerile acestor momente sunt umbrite doar de iubitul/iubita nativilor, care le poate reproșa că petrec prea mult timp cu prietenii vechi, și mai ales că văd o față a nativilor pe care nu au cunoscut-o până acum, calități pentru care simt așa, un pic de gelozie, că nu și le-a manifestă și în cuplu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții