Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 8 Octombrie 2020

Written By NIKE B. on joi, 8 octombrie 2020 | 09:18


Horoscop pentru femei din 8 Octombrie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Acesta este un moment fantastic pentru tine la capitolul dragoste, chiar daca exista un pic de raceala intre tine si persoana la care tii. Este posibil sa existe acum un element de distanta pentru ca tu sa apreciezi cu adevarat lucrul bun pe care il ai. Daca nu esti implicat cu cineva acum, ar trebui sa constati ca esti intr-o pozitie buna pentru a face o miscare catre cineva care te face sa te simti puternic.

Horoscop pentru femeia din Taur

Un lucru este sa fii prieten si altul este sa hranesti ego-ul cuiva doar pentru a-l face fericit. Asigura-te ca nu spui minciuni cuiva doar pentru ca stii ca asta vrea sa auda. Un prieten adevarat este cineva care este onest in orice moment, chiar daca asta ar inseamna ca poti rani temporar sentimentele acelei persoane.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este esential sa nu incerci sa castigi dragostea si aprecierea altei persoane controlandu-i deciziile. Este timpul sa lasi oamenii din jurul tau sa isi stabileasca propriile reguli si limite. Lasa-i sa decida ce este mai bun pentru ei, apoi poti actiona in consecinta. S-ar putea sa descoperi lucruri pe care probabil nu le-ai fi stiut niciodata.




Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa trebuiasca sa pui frana astazi cand vine vorba de dragoste si romantism. Sa nu crezi ca acest lucru inseamna ca trebuie sa intrerupi orice fel de relatie care se afla in lucru, dar trebuie sa iti dai seama ca este posibil sa ai nevoie de o abordare mai realista a modului in care o gestionezi. Problema este ca s-ar putea sa fii atat de prins in fantezia lucrurilor incat sa nu ai grija de practica.

Horoscop pentru femeia din Leu

Lucrurile ar trebui sa mearga destul de bine pentru tine astazi si vei descoperi ca unele aspecte din viata ta care s-ar fi putut simti deconectate in trecut, incep sa se faca simtite in cele din urma. Incepi sa crezi ca toata planificarea si organizarea ta minutioasa va da in sfarsit rezultate. Acest lucru este valabil mai ales in dragoste si romantism. Petrece mai mult timp intim cu un partener apropiat in aceasta seara, daca este posibil.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Restrictia si disciplina s-ar putea sa nu fie punctul tau forte, dar realizezi ca acesta poate fi exact tipul de lucru de care ai cel mai mult nevoie. Incearca sa nu iti consumi energia in prea multe directii. Concentreaza-te si canalizeaza-ti eforturile catre lucrurile pe care le consideri cele mai importante. Asigura-te ca cea mai mare parte a zilei ti-o petreci ingrijind aceste lucruri. Ti-ai imbratisat persoanele dragi in ultima vreme? Daca nu, este timpul sa o faci.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Apreciaza lucrurile bune pe care le ai astazi. Nu lasa sa treaca o alta zi fara sa aduci un omagiu cu adevarat oamenilor care te-au ajutat sa cresti pe parcurs. Fa o plimbare si conecteaza-te cu latura ta spirituala care gaseste satisfactie in locul in care te afli acum, in loc sa simti mereu nevoia de a cauta ceva mai mare si mai bun.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cand vine vorba de probleme de dragoste si romantism, este posibil sa fie nevoie sa atenuezi putin lucrurile. O abordare agresiva acum poate sa-ti alunge persoana iubita mai departe de tine, in loc sa te atraga mai aproape de el. Aminteste-ti ca dragostea este o strada cu doua sensuri. Nu fa lucrurile asa cum ai dori sa le faci. Este crucial sa iei in considerare gandurile si sentimentele partenerului tau la fiecare pas.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Probabil ca vei dori sa petreci ceva timp singur cu partenerul tau astazi, dar cu influentele planetare actuale in joc, fie tu , fie preocuparile carierei tale, ar putea sa te impiedice. O oportunitate neasteptata trebuie explorata imediat, deci este posibil sa nu puteti petrece timpul impreuna acum. Contactul cu prietenii s-ar putea dovedi, de asemenea, frustrant, deoarece toata lumea este ocupata.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ia in considerare o abordare mai conservatoare a actiunilor tale astazi, precum si a modului in care te imbraci. Altii pot fi mai degraba atrasi de ceva care pare prea stralucitor. Moda este in masura sa fie o preocupare semnificativa pentru tine acum, ceea ce este bine. Nu subestima puterea aspectului personal.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este posibil ca relatiile romantice sa nu functioneze exact asa cum ti-ai dori, dar nu te descuraja. Stai acolo si vei descoperi ca lucrurile iti vin in cele din urma. Poate ca va trebui sa iti consolidezi sentimentul de incredere intern, deoarece este indoielnic ca vei obtine mult sprijin din interactiunile cu oamenii din jurul tau .





Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa incerci sa comunici cu cineva intr-o problema legata de dragoste si romantism si pur si simplu nu functioneaza. Esti apt sa simti ca ai nevoie de un traducator pentru a iti transmite mesajul. Atat tu, cat si partenerul tau, trebuie sa va impartasiti responsabilitatea pentru a va asigura ca liniile de comunicatie raman deschise. Fii practic, dar sensibil in abordarea ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții