Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul lunii Noiembrie 2020

Written By NIKE B. on marți, 27 octombrie 2020 | 08:26


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Noiembrie 2020


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Se pare ca luna aceasta nu veti fi prea liberi, nu va veti putea bucura de timp personal; inca de la inceputul lunii, apar semne ale unei perioade foarte incarcate, mai ales din punct de vedere profesional. Daca v-ati facut deja unele planuri, ar trebui sa va asteptati ca acestea sa nu poata fi puse in aplicare asa cum le-ati schitat; multe lucruri se vor schimba, pe parcurs, iar voi veti fi nevoiti sa va adaptati. Atat ansamblul, cat si detaliile, vor fi importante, in proces; ansamblul va ofera perspectiva lucrurilor, in vreme ce, in detalii, sta esenta a ceea ce doriti sa faceti. In a doua parte a lunii, ritmul alert va intra deja in obisnuinta insa trebuie sa aveti grija si la ceea ce puteti face, din punct de vedere fizic; unii dintre voi s-ar putea sa resimta unele simptome negative ca urmare a acestei presiuni crescute. Competitia va anima, provocarile va fac sa simititi adrenalina, insa poate fi periculos sa exagerati si sa mergeti foarte mult intr-un astfel de stil. Este bine ca, la finalul lunii, toate evolutiile par sa incetineasca, oferindu-va ragazul de a vat rage sufletul!

DRAGOSTE SI FAMILIE Nu veti avea probleme in a stabili relatii cu persoane de sex opus; va fi o perioada in care va veti dovedi foarte atractivi pentru cei din jur, insa aveti tendinta de a miza mult prea mult pe umor, pe latura hilara a lucrurilor, ceea ceva poate aduce in situatia de a fi considerati bufoni. Nu este bine sa ajungeti intr-o astfel de situatie, pentru ca nimeni nu va va mai lua in serios. Pastrati moderatie, pentru ca aprecierile la adresa voastra sa va aduca realizarea obiectivelor vizate in plan sentimental. Rezolvarea problemelor familiale va cere destul de multa diplomatie; aici este imperative necesar sa interveniti cu seriozitate. Orice probleme ar aparea, este nevoie de calm; panica nu poate sa va aduca nimic bun; dimpotriva, creste foarte mult riscul de a gresi.

BANI SI CARIERA Viata profesionala va fi foarte plina, uneori chiar mult prea incarcata pentru puterile voastre. Insa, munca nu va sperie si, cum mereu doriti sa duceti lucrurile la bun sfarsit, nu va fi ceva deosebit sa va implicati chiar mai mult decat vi se cere. Actionati ceva mai mult in interesul propriu si nu doar spre binele general; pana la urma, e mai aproape camasa decat haina. S-ar putea sa fiti pusi in situatia de a va expune performantele in cadrul echipei, asa ca nu ar fi rau sa faceti voi, inainte, o astfel de analiza, pentru a vorbi cat mai documentat si in cunostinta de cauza.

SANATATE Faptul ca sunteti foarte solicitati va face bine, pe de o parte, pentru ca nu veti avea timp sa va plictisiti. Pe de alta parte, exista riscul de a va supra solicita, ceea ce nu lase urme si asupra starii voastre de sanatate.


Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Starea voastra fizica ar putea sa infloreasca, in acest context astral care va sustine; veti fi mult mai dinamici, mult mai dispusi sa actionati, cu mult mai multa energie si pofta de viata. Cei din jur vor fi foarte multumii sa se afle in preajma voastra, pentru ca exercitati o influenta pozitiva asupra tuturor. Binenteles, vor exista si unele inconveniente ale perioadei; doar nu va asteptati ca totul sa iasa perfect. Insa nu va fi o problema pentru voi sa va adaptati, sa incercati sa gasiti solutii potrivite situatiilor in cauza. In plan sentimental, veti fi mult mai disponibili sa flirtati, faceti cu ochiul, va place sa atrageti privirile; aveti, insa, mare grija, alaturi de cine sunteti cand faceti toate aceste actiuni. Daca aveti partenerii de relatie langa voi, s-ar putea sa izbucneasca tensiuni, unele chiar ireconciliabile; pe de alta parte, pentru celibatari, poate fi un exercitiu bun, care va poate conferi incredere in propriile forte. Nu prea veti fi inclinati spre conservatorism, luna aceasta, insa uneori, ar fi bine sa mai apelati si la vechile metode. Viata voastra sentimentala va fi destul de colorata, in perioada acestei luni; veti fi foarte disponibili sa participate la intalniri si nu va veti sfii sa mai si flirtati, sa atrageti privirile asupra voastra. Este bine, pe de o parte, pentru ca astfel veti reusi sa cunoasteti foarte multe persoane de sex opus; pe de alta parte, pentru a intemeia o relatie de cuplu, va fi nevoie de mult mai mult de atat, asa ca, daca sunteti interesati in acest sens, va trebui sa fiti mult mai seriosi si angajati in acest demers, lasand la o parte ochedele trimise in toate directiile. Daca sunteti deja intr-o relatie, va trebui sa fiti mult, mult mai atenti, in aceasta privinta.

BANI SI CARIERA Luna aceasta veti fi foarte tentati sa faceti lucrurile in maniera neconventionala; uneori, acest lucru poate fi extreme de benefic si poate sa va aduca chiar castiguri insemnate. Pe de alta parte, vechile metode, pe care deja le cunoasteti, ar putea fi mult mai sigure, in anumite situatii. Nu va depinde decat de voi sa alegeti modalitatile potrivite de actiune, pentru fiecare evolutie in parte. Valoarea va conta foarte mult pentru viata profesionala, valoarea creatiei, indiferent ca activati in domeniul artistic sau in domenii legate de business, educatie, etc. Ideile de valoare, mai noi sau mai vechi, vor fi foarte apreciate.

SANATATE Veti avea un tonus foarte bum pe intreg parcursul acestei luni; va place ca sunteti implicati in multe, ca sunteti in centrul atentiei, in momentee in care va doriti acest lucru. Starea voastra psihica va avera un impact pozitiv si asupra starii fizice; veti fi mult mai vioi si mai energici.





Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Contextul astral al acestei luni este destinat sa va confere mai mult curaj, mai multa incredere in ceea ce puteti face voi insiva. Vor fi destul momente in care veti putea sa va dovediti aceste calitati. Inclusiv capacitatile voastre mentale vor fi stimulate, astfel incat veti reusi sa gasiti, mai usor, solutiile potrivite pentru problemele cu care va confruntati. Aspectele pozitive vor incepe sa se resimta in multe dintre aspectele vietii voastre de zi cu zi, insa domeniul profesional va fi cel mai favorizat, pe peroada acestei luni. Veti fi concentrati pe achizitii: de cunoastinte, de bunuri, de resurse financiare. Viata sentimentala va fi undeva, in plan secundar, insa nu este exclus sa reusiti, intre timp, sa transformati o frumoasa prietenie intr-o relatie romantica de perspectiva.

DRAGOSTE SI FAMILIE Daca sunteti deja intr-o relatie de cuplu, este bine sa va asteptati de la surprize placute din partea partenerului de cuplu; daca inca nu sunteti casatoriti, este posibil ca cererea in casatorie sa survina pe perioada acestei luni. A doua parte a lunii va fi ceva mai putin favorabila, mai ales celor deja casatoriti, mai ales daca voi nu veti depune nici un efort in cadrul casniciei, lasand lucrurile sa se dezvolte din inertie.

BANI SI CARIERA Castigurile financiare nu vor fi problematice, in general, in ceea ce va priveste, pe perioada acestei luni. Problemele apar cand vine vorba de cheltuieli. Va veti dori destul de multe lucruri, insa veti fi limitati de posibilitatile financiare, iar acest lucru va naste frustrari. Nu este cazul sa depasiti anumite limite; puteti face imbunatatiri in confortul vostru personal sau al locuintei, cautand variante mai ieftine, ce pot fi la fel de potrivite.

SANATATE Un tonus pozitiv va imbunatati performantele voastre, luna aceasta. Starea psihica va fi, in general, buna; nu exista pericol de depresie, deoarece veti avea mereu cate ceva de facut. Forma fizica va depinde si de modul in care va intretineti voi insiva.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Asigurarea securitatii materiale a vietii voastre devine prioritara pentru voi, luna aceasta; vor fi elemente care va vor capta atentia atat de mult, incat veti deveni aproape obsedati de ele. Va fi nevoie sa va mai relaxati putin, pentru ca nu este bine sa dezvoltati astfel de obsesii, mai ales in plan profesional. Deciziile in aceasta directie trebuie luate cu foarte multa luciditate. In ceea ce priveste cariera, este important sa nu luati decizii sub impulsul momentului; este foarte posibil sa fiti tentati cu oferte foarte avantajoase, insa trebuie sa apreciati cat de viabile sent aceste oferte si daca se merita sa lasati un job mai vechi, cu castiguri mai modeste, insa cu o siguranta clara pe termen lung, pentru ceva mai avantajos, care insa nu prezinta siguranta pentru viitor. Castigurile materiale de luna aceasta vor fi determinate, in mare parte, de deciziile pe care le veti lua in legatura cu evolutiile din cariera.

DRAGOSTE SI FAMILIE Luna aceasta ar putea fi foarte benefica, in ceea ce va priveste, in plan sentimental; se poate sa ajungeti la un grad de apropiere intre voi si parteneri, care sa devina tinta voastra pe viitor. Puteti sa mentineti aceasta stare de fapt pentru mai multa vreme, daca faceti putin efort. Eventuale divergente ce ar putea sa apara vor fi minore si vor putea fi usor rezolvate, cu rectii calme si diplomatie. Actiunile romantic vor avea un efect extreme de benefic. Mariajele pot sa aiba succes, insa, mai mult, in a doua parte a lunii; trebuie sa fiti siguri ca va doriti sa afecti acest pas. Daca exista constrangeri in acest sens, lucrurile nu vor merge deloc bine pentru voi.

BANI SI CARIERA Luna aceasta va deveni foarte important pentru voi sa detineti cat mai multa securitate financiara, sa acumulati cat mai multe mijloace financiare. Nu este bine sa faceti un scop primordial din asta; desfasurati-va activitatea, in mod normal, incercati sa va atingeti obiectivele la modul obisnuit. Incercati sa nu faceti achizitii care presupun sume mari de bani; marginiti-va la ceea ce va puteti permite. Ganditi-va cum ati putea sa va optimizati activitatea, fara ca acest lucru sa afecteze timpul alocat familiei sau vietii sociale. Prieteniile sunt importante pentru voi, in perioada aceasta; aveti, din fericire, persoane pe care puteti miza, in momente mai dificile.

SANATATE Nu va amagiti ca anumite actiuni ce tin de propria sanatate nu va afecteaza; daca sunteti mai tineri, toleranta voastra poate fi mai mare insa, in timp, consecintele negative pot sa devina din ce in ce mai vizibile. Nu lasati sa ajungeti sa resimiti simptome, luati din timp masuri de preventie.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Luna aceasta, evolutiile din viata voastra nu vor fi deloc unitare. Va fi destul de greu sa faceti fata provocarilor. In plan sentimental, vor exista numeroase momente in care, pur si simplu, nu veti sti cum sa actionati; uneori, ar fi oportun sa fiti mai indrazneti, insa tocmai atunci aveti retineri si nu faceti pasul inainte. In alte ocazii, se poate sa procedati exact pe dos. Este o luna in care, se pare, ratati multe ocazii potrivite de a actiona asa cum trebuie; s-ar putea sa fie si din cauza ca nu sunteti foarte siguri pe ceea ce va doriti, in aceasta privinta, ceea ce este o situatie deosebita, in ceea ce va priveste. De regula, toata lumea va stie foarte focusati pe obiective, mereu cu temele facute in aceasta privinta, de aceea noua situatie reprezinta o mare dilema si pentru voi, dar si foarte derutante pentru cei din jur. Norocul vostru ca adversarii nu sunt pe faza, pentru a profita de slabiciunea voastra; lucrurile nu se vor inrautati prea mult prentru voi, pentru ca veti avea ragazul sa va reveniti.

DRAGOSTE SI FAMILIE Chestiunile sentimentale vor fi destul de incurcate pentru voi; nici in familie, parca nu mai stiti ce aveti de facut, cum sa procedati pentru a face lucrurile sa se miste. Confuzia va fi generala, atat in ceea ce va priveste pe voi, cat si pe parteneri. Veti avea tendinta sa va retrageti, pentru a nu va lasa vizibila slabiciunea; nu este OK. Mai bine ar fi sa discutati, sa spuneti ce simtiti, eventual sa primit ajutorul de care aveti nevoie; prea multa mandrie poate sa aduca neplaceri, in relatia de cuplu. Nici voi, celibatarii, nu veti fi favorizati deloc. Va trebui sa lasati sa treaca aceasta perioada de incertitudini, sa va reintrati in forma si apoi sa treceti la actiune.

BANI SI CARIERA Este posibil ca, luna aceasta, sa aveti parte de unele castiguri neasteptate, care vor prinde foarte bine bugetului vostru. Eset o luna promitatoare si in ceea ce priveste economiile. Starea financiara va fi excelenta, in comparatie cu alte luni, asa incat veti avea resursele necesare pentru diverse proiecte sau alte demersuri care implica utilizarea finantelor. Este o perioada potrivita pentru a incerca lucruri noi, si in domeniul financiar, insa fara a va asuma riscuri prea mari. Va fi important sa luati deciziile potrivite la momentul potrivit, si trebuie sa va concentrati pe acest lucru. Evolutiile in cariera se vor stabiliza, mai ales daca perioada anetrioara a fost ceva mai agitate. Evident, nu vor lipsi momentele mai incordate, insa competitia va anima, si, in general, veti reusi sa dati replica potrivita celor ce va contesta.

SANATATE Starea de sanatate pare sa se metnina pozitiva pe parcursul intregii perioade; finalul lunii ar putea sa aduca o oboseala accentuata care, daca nu se remediaza in maniera obisnuita, ar trebui investigate mai indeaproape. Stresul poate avea efecte nedorite asupra voastra, daca nu veti sti sa il gestionati. Anumite relatii cu unele rude ar putea sa va afecteze psihic, desi nu aratati acest lucru; daca lucrurile sunt grave, gasiti pe cineva cu care sa discutati, caruia sa va descarcati sufletul.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca veti exagera, este foarte probabil sa va confruntati cu unele alterari ale starii de sanatate, care ar putea, in mod cert, sa va scoata din ritm, atunci cand va asteptati mai putin sau, si mai rau, exact in momente total nepotrivite. Este o perioada in care trebuie sa menejati relatiile colegiale de la locul de munca; exista unele proiecte pe care va trebuie sa le sustineti si pentru care veti avea nevoie de sustinere. Este bine sa va pastrati perseverenta, sa nu renuntati foarte usor la ideile voastre, mai ales daca sunteti convinsi ca acestea sunt potrivite pentru evolutiile existente. In plan sentimental, va trebui sa fiti foarte fermi in actiune si sa nu va tot razganditi; ganditi-va ca mai sunt implicate si alte persoane in ecuatie, care nu vor mai intelege nimic dintr-o atitudine incoerenta. Evolutiile in cariera vor fi conditionate de modul in care va veti dezvolta colaborarile, de atitudinea generala in diverse momente de activitate. Proiectele financiare trebuie analizate cu foarte mare atentie, mai ales daca sunt mai ample.

DRAGOSTE SI FAMILIE Daca va hotararti intr-un anumit fel, in plan profesional, ar fi bine sa fiti consecventi; este bine ca partenerii vostri sa inteleaga corect mesajele pe care le transmiteti. Nu este corect sa va bateti joc de persoane de buna credinta. Este posibil sa apara unele discutii cu persoanele mai varstnice din familia voastra, care nu inteleg anumite evolutii, raportandu-se, mereu, la trecut. Este bine sa aveti rabdare; pana la urma vor reusi sa se lamureasca, fara ca voi sa faceti presiuni asupra lor. Fiti alaturi de prietenii cei mai intimi, atunci cand acestia va solicita asistenta; evolutiile astrale arata ca va fi, probabil, nevoie, de destul de multa implicare alaturi de acestia.

BANI SI CARIERA Evolutiile carierei, in aceasta perioada, vor fi conditionate de relationarea cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea; nu minimizati niciodata influenta acestor persoane, in context profesional. Binenteles, nu veti reusi sa relationati perfect cu toata lumea, insa este bine sa pastrati o atitudine prietenoasa fata de toti, sa evitati conflictele si partizanatul, astfel incat sa aveti cat mai putini adversari, in acest domeniu. In ceea ce priveste finantele, nu este recomandabil sa initiate proiecte de anvergura, in aceasta perioada, fara o asistenta temeinica, in acest sens.

SANATATE Trebuie sa fiti ceva mai atenti cum va organizati activitatea, de orice fel ar fi aceasta. Exagerarile pot sa aiba consecinte nocive, mai ales asupra starii voastre de bine. Cumpatarea a poate aduce numai beneficii.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Lasati energiile creative sa actioneze, inca de la inceputul lunii; nu veti fi deloc predispusi la letargie. Cei care sunteti deja casatoriti sau intr-o relatie asumata, veti avea o luna linistita, in ceea ce priveste relatiile cu partenerii. Daca planuiti o escapade romatica, partea a doua a lunii este foarte potrivita pentru o astfel de initiativa. In viata profesionala, veti avea sansa de a demonstra ceea ce puteti, pe aproape tot parcursul lunii; totusi, aveti mare grija in cine va incredeti, in aceasta perioada, deoarece vor exista, in jurul vostru, persoane mai putin bine intentionate. In privinta deciziilor pe care le veti avea de luat, in perioada acestei luni, tineti cont de faptul ca lumea este intr-o continua miscare; cantariti bine avantajele si dezavantajele si, atunci cand ati luat o hotarare, ar fi bine ca aceasta sa nu fie cunoscuta decat de persoanele in care aveti cea mai mare incredere. Actiunile voastre vor fi, in general, destul de bine cantarite, destul de mature, asa incat posibilitatea de a va confrunta cu probleme majore scade simtitor.

DRAGOSTE SI FAMILIE Planurile romantice, alaturi de parteneri, sunt potrivite in a doua parte a lunii; pentru a le pastra secrete, sansele vor fi destul de mici, asa ca ar fi mai bine sa renuntati si sa va mentionati, deschis, intentiile. Unele din alegerile voastre vor fi puse in discutie, in familie, iar acest lucru, in anumite imprejurari, vi se va parea destul de deranjant; totusi, daca veti sta sa analizati obiectiv, se prea poate sa va dati seama ca exista motive de ingrijorare destul de intemeiate. Voi, celibatarii, veti fi in cautarea unei relatii inspirationale, o relatie care sa va ofere motivatii pentru viitor, precum si un sprijin de nadejde in momentele mai delicate.

BANI SI CARIERA Astrele va vor acorda unele favoruri, in materie de finante, insa nu trebuie sa va bazati doar pe actiunea lor; castigurile financiare nu vor urma o linie constanta, ci vor fi destul de fluctuante, fapt pentru care, in perioadele de surplus, ar trebui sa puneti deoparte pentru zilele cu mai putin castig; in acest fel veti inlatura griji inutile in plus, care pot sa va afecteze starea psihica. Cei care aveti mai multa experienta, si de munca si de viata, veti fi ceva mai lucizi si mai grijulii, in acest sens. Viata profesioanala poate inregistra unele succese, in masura in care veti beneficia de unele conditii favorabile; de voi va depinde modul in care veti fructifica aceste avantaje.

SANATATE Este posibil sa apara unele afectiuni respiratorii, in aceasta perioada; incercati sa va fortificati organismul, astfel incat sa preveniti imbolnavirile. Si cei cu astm sau alegii, vor fi destul de afectati; daca nu se poate altfel, purtati chiar o masca, in timp ce va deplasati pe strada, pentru a evita contactul direct cu diversi poluanti.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Inca de la inceputul lunii, intalnirile cu cei dragi pot sa va aduca zambetul pe buze, mai ales daca ati cladit, in timp, relatii armonioase cu acestia. Vor exista si unele divergente, in plan familial, mai ales pornind de la managementul finantelor; chetiunile acestea trebuie lamurite cat mai repede, pentru ca pot usor degenera si nu va doriti deloc acest lucru. Daca doriti sa va mutati intr-o alta casa sau sa renovati, fiti siguri ca ati discutat, inainte, cu toti cei implicati. In plan profesional, perseverenta de care dati dovada va va ajuta sa razbiti, oricat de vitrege ar fi conditiile de la locul de munca. Cei care urmeaza studii superioare ar putea, pe de alta parte, sa nu fie foarte multumiti de progresele facute; este cazul sa stati departe de distractii, sa va concentrati mai bine si sa fiti mai implicati. Unele calatorii din aceasta perioada, ar putea sa va aduca reintalnirea cu vechi cunostinte, de care va leaga amintiri placute.

DRAGOSTE SI FAMILIE Romantismul poate sa va influenteze foarte placut viata; trairile intime vor fi foarte intense si veti reusi sa cresteti, emotional, alaturi de parteneri. Vor exista si cazuri in care anumite rani din trecut ar putea avea repercursiuni asupra relatiei din prezent, insa trebuie sa fiti obiectivi si sa nu puneti semnul de egalitate intre situatii care pot fi extrem de diferite. Realismul va poate ajuta foarte mult, in aceasta situatie. In familie, fiti rabdatori, atat in relatia cu partenerul, cat si cu juniorii; acestia din urma vor necesita ceva mai multa atentie decat de obicei.

BANI SI CARIERA Se poate ca banii sa fie motiv de divergente mari in familie; sunt chestiuni care trebuie transate rapid, pentru ca perzinta un potential enorm de a degenera. Daca aveti nevoie de sfaturi avizate, de la cineva care se pricepe, nu este cazul sa stati prea mult pe ganduri; deciziile luate fara expertiza, in aceasta privinta, pot sa va cauzele o serie de probleme delicate. In plan profesional, ambitiile s-ar putea sa fie prea mari, pentru ceea ce veti putea face; totusi, nu veti renunta deloc usor si, uneori, este posibil chiar sa reusiti imposibilul. Totul va avea, insa, un cost; viata de familie va fi influentata negativ de evolutiile din viata voastra profesionala.

SANATATE Astrele vor exercita o influenta benefica asupra voastra, asa incat va fi usor sa va mentineti in forma fizica buna. Cei care aveti afectiuni preexistente, este bine sa va monitorizati cu ceva mai multa atentie starea de sanatate; evitati, pe cat posibil, situatiile stresante, alimentati-va sanatos si odihniti-va suficient.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Chiar daca exista unele indicii ale unui climat astral linistit, este foarte posibil ca inceputul lunii va aduca unele batai de cap, in plan profesional; intarzierile in program ar putea surveni pe neasteptate, din cauze neprevazute. In special un anumit proiect intarziat poate avea efecte negative semnificative, atat asupra starii voastre de spirit, cat si asupra sanatatii voastre. Stresul va fi, in acest caz, foarte mare. Este posibil sa fiti distrati de chestiuni irelevante, care sa va fure din timp, fara sa va aduca acele castiguri pe care le asteptati. Viata personala, pe de alta parte, pare ca va evolua intr-o directie destul de benefica; romatismul va inflori in cupluri. Vor exista unele chestiuni, in viata voastra, la care va trebui sa reflectati ceva mai mult, inainte de a lua o hotarare; este posibil sa pierdeti, din aceasta cauza, mometul oportun, pentru a actiona. Pe de lata parte, ar fi si mai rau daca ati lua decizii gresite, in astfel de chestiuni importante. Ca urmare, veti fi pusi in fata unor alegeri care nu vor fi deloc simple pentru voi, in anumite momente din perioada acestei luni.

DRAGOSTE SI FAMILIE Pozitia planetelor pare ideala pentru a stimula buna intelegere intre partenerii de cuplu; bucurati-va, din plin, de momentele placute alaturi de iubitii vostri, puneti la cale escapade romantic, incercati sa va povestiti, unii altora, framantarile si sa lamuriti situatiile mai incurcate ce pot sa apara in viata voastra. Trebuirile gospodariei ar putea sa devina mult prea importante, la un moment dat, pentru unii dintre voi; incercati sa faceti si ceea ce este de facut, laolalta cu implicarea impreuna cu partenerii, pentru a treaba sa mearga mai repede si sa petreceti si timp impreuna. Nu va trebui sa faceti prea mare efort pentru ca viata de families a se mentina pe o linie de evolutie linistita si armonioasa.

BANI SI CARIERA Castigurile financiare nu vor fi deloc problematice, mai ales daca veti depune o munca sustinuta si va veti implica in activitatea profesionala. Vor exista numeroase oportunitati, in ceea ce va priveste, care v-ar putea aduce castiguri frumusele. Problema va fi legata de modul in careveti gestiona aceste castiguri, pentru ca exista o predispozitie de a cheltui excesiv atunci cand aveti surplus banesc, iar asta va poate destabiliza bugetul. In plan profesional, incercati sa va gestionati ceva mai bine timpul, acordand prioritate acelor chestiuni care au importanta si lasand la urma pe cele neimportante sau pe cele pro-bono.

SANATATE Nu vor exista amenintari importanta in ceea ce priveste starea voastra de sanatate, dar nici nu este cazul sa va culcati pe o urechesi sa va dedati exceselor; diabeticii pot sa aiba unele probleme, mai ales daca nu-si suprevegheaza, asa cum trebuie, dieta.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Alternative pentru a castiga bani in plus s-ar gasi, insa trebuie sa fiti dispusi la munca in plus si la a face noi planuri si strategii de actiune. Ati putea fi tentati de castiguri rapide si pe termen scurt, insa asta ar putea fi foarte riscant pentru voi. Vestile, in privinta vietii voastre sentimentale, par a fi destul de bune; cei care ati avansat in relatiile voastre de cuplu, puteti trece la etapa urmatoare, inclusiv la cererea in casatorie. Uneori veti fi scosi din zona voastra de confort, pentru a vedea si alte perspective, pentru a va adapta putin modul de gandire cu evolutiile din prezent. Spre mijlocul lunii se vor ivi unele imprejurari care va vor obliga sa trageti mai mult de voi, sa munciti si mai mult, sa faceti eforturi sporite pentru a va atinge obiectivele. Va fi greu sa gasiti timp liber pentru voi insiva si pentru interrelationare, insa va trebui sa faceti si asta, pe langa toate celelalte. Cei care v-ati dorit de ceva vreme sa va schimbati locul de munca, s-ar putea sa reusiti, in aceasta perioada; va fi nevoie sa acceptati provocarile care se vor ridica in fata voastra si sa va concentrati pe sporirea castigurilor financiare.

DRAGOSTE SI FAMILIE Ajungerea la un nivel superior, intr-o relatie de cuplu, poate sa fie un proces de durata, in functie de parteneri; vine, totusi, un moment, in care, anumite decizii trebuie luate. Pentru unii dintre voi, acum poate fi un astfel de moment; este o perioada favorabila cererilor in casatorie, incheierii casatoriei, planificarii largirii familiei, etc. Va fi nevoie de unele compromisuri, pentru ca relatia de cuplu sa functioneze la parametri maximi; totusi, aveti grija caci exista anumite chestiuni in privinta carora va trebui sa fiti cat se poate de clari si transanti.

BANI SI CARIERA Dorinta de a avea resurse financiare sporite nu trebuie sa ramana la acest stadiu, de dorinta; daca vreti ca lucrurile sa se intample, trebuie sa puneti osul la treaba. Motivatiile vi le puteti oferi si singuri, asa incat sa fiti focusati pe ceea ce aveti de facut pentru atingerea obiectivelor stabilite. Veti fi destul de ocupati, in meseria voastra, insa, daca veti dori, cu-adevarat, veti putea sa va faceti timp si pentru alte activitati din viata voastra. Eforturile de socializare va vor rasplati cu noi contacte, care ar putea avea un impact benefic asupra situatiei voastre profesionale, si acum, dar si pe termen lung.

SANATATE Propria sanatate este in mainile voastre; din nefericire, va fi o perioada stresanta pentru voi, ceea ce pooate avea repercursiuni asupra starii voastre de sanatate. O ora pe zi pentru voi insiva poate face, realmente, minuni.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Veti incepe luna foarte ingandurati, dar si asaltati de diverse tipuri de sentimente; veti realiza destul de rapid ca nu este deloc benefic sa va lasati prada sentimentelor. Pastrati-va, pe cat posibil, calmul, si incercati sa faceti tot ce se poate face, cu resursele de care dispuneti. In plan profesional, s-ar putea sa existe momente in care sa va simtiti dati la o parte; si aici este valabil ca nu trebuie sa deveniti emotionali, ci sa va pastrati cumpatul si sa actionati cu perseverenta pentru atingerea scopurilor propuse. Este posibil sa aveti discutii in familie, in legatura cu viitorul financiar al acesteia; unele retineri in legatura cu anumite forme de actiune v-ar putea face sa pierdeti oportunitati importante, in aceasta directie. Este bine sa fiti cat mai intelepti si mai analitici, atat in gandire, cat si in exprimare. Compasiunea nu va lipseste; a-I ajuta pe cei din jur pare sa fie ceva natural pentru voi. Anumite dorinte ascunse au tendinta sa va atraga atentia si sa va stimuleze sa va aplecati si asupra lor.

DRAGOSTE SI FAMILIE Vor exista numeroase dileme, in mintea voastra, in legatura cu persoana iubita. Anumite vorbe, spuse absolut intamplator, a putea sa va faca sa va ganditi la chestiuni care, altfel, nici nu v-ar fi trecut prin cap. Aveti incredere ca timpul va limpezi apele si va indeparta neincrederea, ajutandu-va sa va revitalizati relatia de cuplu. Voi, celibatarii, vaveti concentra mult prea mult pe chestiunile practice, pentru a mai avea si timp de romante; va veti bucura, insa, din plin, de distractiile trecatoare.

BANI SI CARIERA Aspiratiile voastre financiare vor fi guvernate de dorinta ferma de a va imbunatati situatia financiara; veti fi mult mai prudenti in managementul aspectelor financiare ale vietii voastre; este bine sa va stabiliti clar, obiective pe termen scurt sau lung, realiste, pe care sa le si indepliniti in timpul alocat. Cheltuielile pentru familie vor creste; solicitarile membrilor acesteia vor fi mai crescute ca de obicei. O veste buna este ca, spre finele lunii, o parte din investitiile voastre mai vechi ar putea sa aduca unele venituri destul de multumitoare. In plan profesional, oamenii de business ar putea fi tentati sa-si assume ceva mai multe riscuri decat de obicei, ceea ce nu poate fi deloc intelept, daca aceste riscuri nu sent suficient de bine apreciate.

SANATATE Luna va incepe sub semnul unor afectari la nivel digestive:dureri de stomac sau reflux gastro-esofagian. Poate sa fie o consecinta a unui program haotic de masa si somn. Schimbarea stilului de viata poate fi extreme de benefica si binevenita.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Ati putea incepe luna intr-un mod pasiv, parand a nu tine foarte mult cont de responsabilitatile pe care le aveti. Totusi, contextul astral faciliteaza multe oportunitati, pe care ar fi pacat sa le ratati. Perioada aceasta stimuleaza progresul academic pentru studenti. Celibatarii vor trebui sa fie onesti, sa spuna exact care este parerea lor fata de angajamente in relatia de cuplu, fata de casatorie. Este foarte posibil ca, la un anume moment, sa ajungeti intr-o stare puternica de surescitare, din cauza anumitor presiuni care se vor exercita asupra voastra. In acest context, unele relatii ar avea de suferit; inclusiv relatii de prietenie mai vechi ar putea fi afectate de un mod de comportament sau o atitudine gresita din partea voastra. Ar trebui sa fiti mai diplomati, sa va cereti scuze, eventual, mai ales daca lucrurile degenereaza urat din vina voastra. Viata profesionala ar putea fi mai mult stimulata, insa exista semne ca vor fi destule obstacole, care vor face aceasta misiune destul de dificila.

DRAGOSTE SI FAMILIE Relatia cu partenerul de cuplu nu va fi prea reusita, in aceasta perioada; vor fi cazuri in care veti dori sa puneti capar, definitive, relatiei. Poate ca acest lucru nu ar fi de dorit, insa s-ar putea sa va fie folositor, in special daca relatia voastra nu duce absolut nicaieri. Ganditi-va, totusi, bine, inainte de a lua o decizie finala in acest sens, ca sa nu va para rau mai tarziu. Casniciile nu trec printr-o perioada prea buna, mai ales in prima parte a lunii; spre finele acesteia, lucrurile se vor mai normaliza putin. Intre timp, aveti grija pe unde cautati ceea ce va lipseste acasa, pentru ca altfel exista riscul de a va prejudicia casniciile.

BANI SI CARIERA Contextul astral va va sprijini in constructia portofoliului vostru financiar din aceasta luna, insa, din varii motive, nu veti fi pe deplin multumiti de rezultatele obtinute. Si nu se poate spune ca nu veti castiga destul; problema, in cazul vostru, s-ar putea sa fie legata de cheltuieli, de nesupravegherea acestora asa cum trebuie. Pe de alta parte, deciziile de investitii trebuie foarte bine documentate. Prospectele de business vor fi sustinute de persoane ale caror pareri chiar conteaza, in domeniul vostru de activitate; vetiavea sansa sa va faceti remarcati, in acesta perioada, prin perseverenta si inovatie.

SANATATE Nu va va lipsi vigoarea si energia; problema va fi dozarea lor corecta, organizarea si folosirea resurselor de care dispuneti, intr-o maniera chibzuita. Uneori, cand haosul pune stapanire pe viata voastra, tindeti sa intrati in panica, sa va stresati foarte mult, ceea ce nu poate fi deloc bine pentru psihicul vostru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții