Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei din 27 Noiembrie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 27 noiembrie 2020 | 07:32


Horoscop pentru femei din 27 Noiembrie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.
PARFUM PENTRU FEMEI

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu esti singurul care iti poate rezolva problemele. Ai incredere ca exista si altii care sunt capabili sa inteleaga. Cei care vor sa te ajute sunt motivati doar de iubire, fara motive ulterioare. Este in natura ta sa fii sceptic, dar acesti oameni exista. Si ghici ce? Ai putea comunica farte bine cu unul dintre ei astazi!

Horoscop pentru femeia din Taur

Ai observat cum pare sa ai parte de intarzieri din ce in ce mai des? Ziua de astazi nu va face exceptie. Ceva ce astepti, a fost intarziat din nou. Este posibil ca formularul de comanda sa se fi pierdut sau sa existe o intarziere neprevazuta in trimiterea catre tine. Chiar si cu temperamentul tau bland, incepi sa fii putin suparat! Stai calm. Toate vor fi rezolvate in curand.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Iesi afara si incearca sa te misti! Daca reusesti sa iti iei ziua libera, acesta ar fi un moment bun pentru a elibera ceva energie. Te-ai bucurat de competitie cand erai mic. Iti amintesti cat de emotionant a fost sa fii primul in varful dealului? Vei observa ca viata ta poate fi imbogatita daca ai putea gasi o modalitate de a reaprinde sentimente similare.




Horoscop pentru femeia din Rac

Consacreaza ziua de azi copiilor sau partenerului. S-ar putea sa protestezi ca este prea greu sa gasesti timpul pentru a le acorda atentia pe care o merita. Nu ai timp pentru tine, cu atat mai putin pentru altcineva. In orice caz, probabil ca te vei simti rupt intre ceea ce se asteapta de la tine si ceea ce simti ca poti oferi in mod realist. Daca doresti sa risipesti tensiunea interioara, ai grija la alegerile pe care le faci in urmatoarele saptamani.

Horoscop pentru femeia din Leu

Un prieten sau un membru al familiei iti otraveste incet relatia. O neintelegere intre voi doi se va dovedi in cele din urma benefica pe termen lung. De ce? Te face sa iti dai seama cat de inconfortabil esti fata de relatii vagi, prost definite. Ziua de astazi ar fi buna pentru a scrie o scrisoare persoanei in cauza. Probabil ca vei gasi rezultatele placute.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai fost un fluture social in ultima vreme! Faza sociabila in care te afli in prezent necesita multa energie. Esti atras de unii dintre noii cunoscuti, dar iritat de altii. O anumita persoana, iti provoaca anxietate reala astazi. Ai doua optiuni. Fie abandonezi complet noul grup de prieteni, fie expulzezi persoana care iti provoaca probleme.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Pielea ta subtire se simte chiar mai subtire decat de obicei astazi. Daca se intampla sa asisti la o explozie violenta pe strada, la serviciu sau la televizor, poti deveni brusc constient de vulnerabilitatea ta. Nu o lasa sa te sperie si sa te ascunzi. Fiind unul dintre putinii gardieni ramasi ai rezervelor de bunatate ale lumii, ai o responsabilitate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Oamenii spun uneori ca esti putin agresiv in abordarea ta. Dar astazi te simti un pic obosit sa conduci acuzatia pe campul de lupta. Poti invata multe de la prietenii care te pot invata sa te gandesti la lucruri in termeni relativi, fara a iti permite sa te implici emotional in fiecare situatie. Incearca sa te relaxezi pentru o schimbare!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa fii un pic suprasensibil astazi. Este posibil sa devii iritat pe masura ce incepi sa banuiesti ca proiectele pe termen lung s-ar putea sa nu fie finalizate. A sosit momentul sa faci bilant. Este probabil un motiv intemeiat ca nu ai reusit sa finalizezi proiectul pe care l-ai intreprins acum cateva luni. Sfaturile celorlalti ar trebui sa te orienteze in directia corecta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu are rost sa incerci sa dai sens anumitor lucruri astazi. O mare parte din ceea ce se intampla are loc la un nivel inconstient si sfideaza orice explicatie rationala. Este posibil sa fi avut un vis demn de interpretare profesionala. Daca poti suporta inchiderea intelectului tau, aceasta ar putea fi o zi foarte profitabila pentru tine.

Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aceasta este o perioada confuza pentru noi toti. Dar fara indoiala ca ai observat acest lucru. In astfel de circumstante, unii oameni devin mai rigizi ca niciodata, deoarece rezista schimbarilor dramatice. Sensibilitatea te face sa fii foarte receptiv la trecut, dar conditiile actuale ar trebui sa te inspire sa renunti la unele dintre convingerile tale.





Horoscop pentru femeia din Pești

Planetele te scutura in speranta ca te vor scapa de vechile tale obiective pentru a face loc unei noi cresteri. Simti indoieli unde odata a existat doar certitudine. Cand consideri ca cel mai rau lucru care se poate intampla, te poate ajuta sa iti dai seama ca ceea de ce te agati nu este atat de important. Este timpul sa renunti si sa incepi din nou.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții