Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop anual Cum stam cu dragostea în 2021

Written By NIKE B. on joi, 17 decembrie 2020 | 10:05



Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop anual Cum stam cu dragostea în 2021.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Se apropiem cu pași repezi sfârșitul anului 2020, iar astrologii și-au făcut temele pentru viitorul an. Astrologi au deja informații despre ce ne așteaptă în 2021 din punct de vedere al dragostei. Horoscopul iubirii 2021 pentru fiecare zodie in parte pentru 2021. Persoanele aflate sub aceste semne zodiacale trebuie să nu rateze șansa.



Citeste Horoscopul dragostea pentru noul an 2021.



Previziuni 2021 Berbec

Dragostea se arata in viata voastra inca din primele luni ale anului. Desi atractia va fi mare, ramaneti cu ochii deschisi. Nativii singuri vor simti nevoia sa experimenteze mult, iar cei aflati deja in relatii stabile se vor bucura de o atmosfera excelenta in cuplu. Comunicarea va fi cuvantul de ordine in viata sentimentala. Eventualele conflicte vor fi aplanate, iar legaturile vor fi si mai puternice dupa aceea. Anul 2021 nu va aduce pentru tine mari schimbări, ci foarte multă liniște. Fie că ești deja într-o relație, fie că ești singură, nu ar trebui să te lupți cu această liniște, ci să o îmbrățișezi. O pauză de la o viață agitata iți va încărca bateriile.








Previziuni 2021 Taur

Prima jumatate a anului aduce o serie de schimbari in viata sentimentala, fie ca vorbim despre relatii deja consolidate, fie ca vorbim despre nativi celibatari. Putem vorbi chiar despre o situatie de criza, insa lucrurile se pot rezolva cu o escapada in doi, care sa va ofere ocazia sa va rezolvati problemele. In a doua parte a anului lucrurile se schimba radical. Taurii singuri ar putea gasi dragostea, cei care se afla in relatii disfunctionale ar putea decide sa le puna in sfarsit capat, iar cei care si-au gasit deja perechea vor da un "refresh" povestii lor de dragoste. Vine un an nou plin de împliniri, care iți va aduce foarte multe satisfacții. Eforturile pe care le-ai depus în 2020 vor da roade în 2021, vei munci mai puțin și vei avea mai mult timp pentru tine și partenerul tău. Viața ta amoroasă va ajunge pe culmi și te vei distra la maxim. Atentie la perioadele tensionate! Nu vreti sa va certati cu partenerul in public sau in fata prietenilor si sa aratati ridicol, nu?

Previziuni 2021 Gemeni

2021 este anul în care vei începe o noua etapă romantică în viața ta de cuplu, o etapă care iți va aduce foarte mult romantism, armonie și înțelegere. Pentru femeile din zodia Gemeni care sunt singure, anul 2021 va schimba cu totul această situație. Undeva in ianuarie sau februarie s-ar putea sa va indragostiti la prima vedere. Profitati de ocazie si nu lasati timiditatea sa va puna piedici. Norocul nu se arata chiar pe toate drumurile! Va veti bucura din plin de dragoste anul acesta daca veti sti sa nu dati cu piciorul oportunitatilor. Veti avea o senzualitate aparte mai ales in a doua jumatate a anului, cand s-ar putea sa va intalniti sufletul pereche. Daca sunteti deja implicati intr-o relatie, lucrurile stau si mai bine. Aveti ocazia sa o consolidati daca veti invata sa va apreciati perechea asa cum merita si daca veti intelege ca dragostea nu pica din cer, ci este ca o floare delicata, care are nevoie constanta de ingrijire.






Previziuni 2021 Rac

Anul 2021 aduce multe probleme pentru femeile din zodia Rac, probleme de natură profesională, financiară și chiar de sănătate, dar în iubire veți avea parte de foarte mult sprijin, veți ști că aveți un partener pe care vă puteți baza și veți trece împreună peste toate. Venus va copleseste cu iubire inca de la inceputul anului. Fie ca sunteti intr-o relatie, fie ca inca mai cautati partenerul perfect, lucrurile se vor aseza fix asa cum va doriti. Nimic nu sta in calea fericirii voastre in aceasta perioada. In a doua jumatate a anului este posibil sa apara o dragoste fulgeratoare, care va va consuma si va va face sa renasteti in fiecare zi.

Previziuni 2021 Leu

Anul 2021 iți va aduce foarte multe schimbări. E timpul să pui capăt acelei relații sentimentale care nu iți aduce bucurie în viață și să lași loc de oportunități noi. Va apărea acea persoană în viață ta care să te împlinească. E doar o chestie de timp. Cei aflati in cautarea marii iubiri s-arputea sa o gaseasca in prima parte a anului 2021. Desi ai decis sa iti inchizi portile inimii, povestea de iubire pe care o pregatesc astrele pentru tine va "lovi" pe neasteptate, acolo unde nu ai crede vreodata ca poti gasi dragostea. S-ar putea sa fie vorba despre o persoana pe care o cunosti deja, dar pe care nu ai privit-o ca pe un potential partener. Multi dintre voi hotarasc ca ar fi timpul sa intemeieze o familie si din aceasta cauza s-ar putea ca aparentele sa-i insele atunci cand se indragostesc. Pentru Leii aflati deja in relatii lucrurile nu stau, insa, la fel de bine. Sunt posibile tensiuni si conflicte, insa cu diplomatie si poate cu o excursie in doi lucrurile au sanse sa revina la normal.





Previziuni 2021 Fecioara

Anul 2021 nu iți va aduce schimbări pe plan sentimental, decât dacă forțezi tu un pic lucrurile. Dacă vrei ca lucrurile să se îmbunătățească, trebuie să depui mai mult efort. În timp, va da roade. Zodia Fecioară va avea parte de dragoste cum nu s-a mai întâmplat, oferindu-le emoții cum nu au mai trăit, dar și experiențe de neuitat. Nativii implicati deja într-o relație vor fi tentați să facă în acest an ceea ce își doreau de multă vreme, dar tot amânau, adică vor avea un an în care fie se vor căsători, fie vor călători sau vor face planuri de afaceri de succes, fie vor avea un copil, dar, amoros, vor avea succes total. Feciarele care încă nu au un partener au toate șansele să și-l găsească în 2021, astrele fiindu-le mai mult decât favorabile în această direcție. Pentru nativii singuri astrele prefigureaza o aventura sau poate reaprinderea unei povesti de iubire mai vechi, care a ramas "in coada de peste". Fecioarele sunt foarte seducatoare in 2021 si, poate, mai pasionale ca niciodata.

Previziuni 2021 Balanta

In primele luni din 2021 casa dragostei este dominata de Neptun, o planeta care de obicei nu vine cu vesti bune. Va veti simti singuri chiar daca sunteti intr-o relatie, unii dintre voi s-ar putea chiar sa se desparta. Pe de alta parte, relatiile noi pe care le-ar putea incepe Balantele ar putea fi unele de lunga durata. Cuvantul cheie in dragoste anul acesta va fi "sinceritate". Ești de atât de mult timp în această relație și ai încercat atât de multe ca să o îmbunătățești, încât nici tu nu mai știi ce să faci. Ei bine, anul 2021 va aduce schimbări benefice în relația ta, nu pentru că ai face tu ceva altfel, ci pentru că el.






Previziuni 2021 Scorpion

Scorpionii pot, în 2021, experimenta dragostea la orice nivel, iar cei care sunt deja implicați într-o relație vor dori să scoată la lumină dorințele lor interioare, pentru a aduce echilibru și înțelegere în relație. Mai mult, nativii din Scorpion reușesc să comunice toate acestea într-un mod foarte blând, armonios și responsabil, astfel încât partenerul nu se va simți nicidecum rănit, cu mai degrabă motivat. Astrele v-au pregatit multa iubire in 2021. Relatia in care va aflati merge perfect, veti fi coplesiti de surprize placute din partea partenerilor. Scorpionii singuri pot sa-si schimbe, in sfarsit, "statutul", daca vor tine ochii deschisi si vor sti sa profite de oportunitatile ce e ies in cale. Pe la jumatatea anului s-ar putea sa aveti un moment de razvratire, sa va simtiti incorsetati intr-o relatie si sa simtiti nevoia sa va recapatati libertatea. "Furtuna" va trece, insa, repede si va urma o perioada de calm si armonie. Cei pe care ultima parte a anului ii va prinde tot singuri au sansa sa gaseasca acea iubire exceptionala la care visau de multa vreme. Cei care sunt singuri și sunt în zodia Scorpion vor avea succes uriaș datorat șarmului lor specific, o viață socială de invidiat și au toate șansele să își întâlnească sufletul pereche.

Previziuni 2021 Sagetator

Săgetător! Anul în care se maturizează emoțional Zodia Săgetător este și ea favorizată astral în 2021, mai ales că se vor maturiza emoțional. Cei implicați într-o relație vor exagera cu romantismul și își vor uimi partenerul de viață cu surprizele făcute și momentele trăite intens. Săgetătorii singuri vor căuta – și găsi – sufletul pereche, chiar dacă vor fi extrem de pretențioșiu când vine vorba de startul unei relații, mai ales că nu vor doar aventuri, distracții de moment, ci își doresc să își găsească echilibrul, liniștea. Dar, din fericire, astrele le surâd și celor din Săgetător, așa că eforturile lor vor fi încununate de succes când vine vorba de dragoste. Sagetatorii aflati intr-o relatie vor avea episoade de gelozie si in care vor fi suspiciosi peste masura, insa in a doua parte a anului se linistesc si armonia se intoarce in viata de cuplu. Sagetatorii singuri s-ar putea sa aiba surpriza ca o prietenie veche sa evolueze intr-o relatie.






Previziuni 2021 Capricorn

In primele luni din 2021, viata voastra sentimentala va fi ca un roller-coaster, iar tensiunile in dragoste se vor amplifica odata cu apropierea verii, cand s-ar putea sa calcati stramb, fara sa va mai ganditi la consecinte. Copiii iti vor solicita in mare parte energia in acest an, care va fi unul mai tensionat pentru tine. De aceea se recomanda sa profiti cat poti de mult de momentele de relaxare si de perioadele de respiro, pentru ca vei avea nevoie sa iti reincarci bateriile cat mai des pentru a face fata tuturor asteptarilor. Nativii singuri ar putea fi orbiti de entuziasmul unei noi cuceriri si ar putea sa aiba mult de suferit din cauza ca nu au gandit suficient de bine lucrurile inainte.Este anul despărțirilor pentru capricorni, este anul schimbărilor și a începuturilor noi. Nu-ți fie frică, este posibil să descoperi ceva mult mai bun decât ce ai avut înainte.

Previziuni 2021 Varsator

Anul 2021 te va afecta mult pe plan sentimental, întrucât partenerul tău este sătul de mult timp de certuri și există riscul foarte mare să apară o a treia persoană în relație. Trebuie să te gândești bine dacă o asemenea situație merită iertată și luptat din nou, sau dacă pur și simplu să ieși din relație. Euforia domneste in viata voastra sentimentala. Luna ianuarie va poate aduce o iubire noua, poate chiar o dragoste la prima vedere, care va va da toata viata peste cap pentru moment. Flacara se va stinge, insa, destul de repede. Pentru Varsatorii aflati in relatii stabile vestile sunt bune, deoarece acestea vor deveni si mai solide. Este un al incepututrilor si sfarsiturilor, al inchiderilor de cicluri si al culegerii roadelor. Este un an cat se poate de bun pentru tine, pentru ca va veni cu noi oportunitati.Trebuie doar sa iti amintesti sa ramai centrata si atenta la imaginea de ansamblu, fara sa te pierzi in detalii, mai ales daca directia viitoare este neclara si nu stii unde va duce totul. Ai incredere, pana la urma finalul va fi unul cat se poate de bun pentru tine!






Previziuni 2021 Pesti

Voi ati tras lozul cel mare al anului 2021 in dragoste. Va asteapta o multime de satisfactii, fie ca sunteti singuri, fie ca sunteti intr-o relatie. Totul pare in echilibru perfect in viata amoroasa; atentie, insa, la promisiunile pe care nu le puteti onora si care va vor face sa va simtiti presati! Daca incepeti o relatie noua, deschideti bine ochii si aveti rabdare ca aceasta sa "creasca", in loc sa fortati lucrurile. Este momentul potrivit sa invatati sa va exprimati sentimentele. Dacă ești implicată într-o relație, ori căsătorită, anul 2021 iți va aduce mult mai multe plăceri decât 2020. Vei avea parte de foarte mult romantism și vacante frumoase, iar relația voastră se va consolida și mai mult. Mare atentie la o fosta iubire care bate din nou la usa voastra! Oricat ar fi de tentanta "oferta", nu va face decat sa redeschida ranile vechi si sa provoace o noua suferinta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții