Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul Semnele Zodiacului Românesc.

Written By NIKE B. on vineri, 15 ianuarie 2021 | 10:37

Citește Horoscopul Semnele Zodiacului Românesc. 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni




Superstițiile și credințele populare românești ne-au transmis un sistem primitiv de împărțire a zodiilor în funcție de luna în care ne-am născut. Astfel, ei considerau că lunile sunt fiicele anului, iar faptul că ne-am născut într-una dintre luni nu este pur și simplu o întâmplare. Bazat pe corelația dintre vremea de afară și trăsăturile noastre, zodiacul romanesc denumește zodiile în funcție de lunile anului. Astfel, personalitatea noastră împrumută trăsături ale vremii, trăsături care ne influențează pe tot parcursul vieții și care se vor reflecta atât în înfățișarea noastră cât și în comportament.








Semnele Zodiacului Românesc Berbec


ZODIA BERBECULUI ( cei născuți în Aprilie, luna lui Prier) Nativii născuți în Aprilie sunt ăn general mici de statură, cu un fața prelungă, creolă și ochii mici. Sunt firi curajoase, netemătoare de nimic, imprevizibili și impulsivi. Au sângele fierbinte și se vor intra cu ușurință în stări conflictuale. În trecut erau războinici cutezători și deseori găseai pe trupul lor semne ale luptelor pe care le purtau.

Semnele Zodiacului Românesc Taur

ZODIA TAUR( cei născuți în luna Mai, luna lui Florar)

Nativii născuți sub semnul Taurului au de obicei statură înaltă, au fața frumoasă și atrăgătoare, ten îngrijit, ochi pătrunzători și buze pline. Pot avea semne particulare pe obraji. Datorită aspectului fizic frumos și atrăgător, succesul în viața personală le este asigurat. Se declară familiști, dar de multe ori se vor plictisi și vor cădea pradă tentației unei aventuri. Vor iubi de mai multe ori in viata, insa abia spre sfarsitul vietii isi vor da seama pe cine au iubit cu adevarat. Foarte muncitori, vor ajunge oameni bogați. Sunt buni afaceriști încă din copilărie și vor ajunge să stăpânească tainele comerțului odată cu terminarea școlii.




Semnele Zodiacului Românesc Gemeni

ZODIA GEMENILOR(cei născuți în luna Iunie, luna lui Cireșar)

Nativii născuți sub acest semn sunt de obicei scunzi, au o dantură proeminentă, parul și barba rară și sunt foarte curați. Fiind o zodie de mijloc, nativii sunt supuși viciilor. Aplecați spre profunzimea lucrurilor, vor studia filozofia și artele. Această zodie a dat până acum personalități puternice, adevărați domni. Cu o fire nestatornică, deseori sunt predispuși la lene și delăsare. Au o intuiție nativă care-i face selectivi, astfel că ori vor iubi ori vor urî o persoană. Pentru ei nu există cale de mijloc.

Semnele Zodiacului Românesc Rac

ZODIA Rac (cei născuți în luna Iulie, luna lui Cuptor)

Nativii născuți în semnul Cancerului sunt înzestrați cu o sensibilitate aparte, pot fi ușor răniți și demoralizați. Au firi calde, sunt buni, impresionabili, înțelepți, mândri și îndrăzneți.Nu vor face excese culinare și nici nu vor apela la vicii. Se vor bucura de viață și vor aprecia orice lucru de care vor avea parte.Când ajung într-o căsătorie, pot fi geloși, dar vor iubi necondiționat un singur partener până la moarte.

Semnele Zodiacului Românesc Leu

ZODIA LEULUI (cei născuți în August, luna lui Gustar)

Nativii născuți sub semnul Leului au de obicei statură voinică, puternică, sunt frumoși la față, cu ochii mari, cutezători. Iubesc cinstea și dreptatea și acolo unde vor fi ei, lucrurile vor fi întotdeauna supuse unor reguli stricte care vor menține liniște și orânduiala. Sunt energici, fermi, hotărâți, orgolioși și pătimași.Deseori vor pleca devreme de lângă părinți și-și vor făuri soarta departe, printre străini. Sunt îndrăgiți de oameni pentru sfaturile bune pe care le dau. Sunt oameni deștepti, bun strategi și norocoși.Se nasc pentru a fi conducători, iar înțelepciunea românească îi consideră înțelepții poporului.




Semnele Zodiacului Românesc Fecioara

ZODIA FECIOAREI (cei născuți în Septembrie, luna lui Răpciune)

Nativii născuți sub semnul Fecioarei au firea nestatornică, sunt oameni preocupați de învățătură, pricepuți la materiile reale, cu precădere la matematică și fizică. Sunt înzestrați cu darul oratoriei, vorbesc frumos, sunt cinstiți și de cele mai multe ori norocoși. Se îmbracă luxos și îngrijit, au relații mai bune cu străinii decât cu familia și sunt născuți pentru a avea succes în viață. Adeseori norocul lor va depinde de oamenii care le vor fi alături pe parcursul vieții și care-i vor ajuta în ascensiunea lor. Sunt predipuși la boli scurte iar plămânii și rinichii sunt cele mai sensibile organe ale lor. Fiind mari gânditori și cu mintea permanent ocupată, la bătrânețe pot dezvolta afecțiuni psihice.

Semnele Zodiacului Românesc Balanta

ZODIA CUMPENEI( cei născuți în luna octombrie, luna lui Brumărel)

Ce născuți în zodia Cumpenei au de obicei o statură înaltă, frumos conturată, cu musculatură puternică, față frumoasă și sănătoasă, ochi mici și buze subțiri. Pot fi schimbători iar acest lucru se va vedea cel mai des în oscilațiile temperamentale pe care le au. Iubesc dreptatea, urăsc minciuna, sunt milostivi, veseli și sensibili, cu înclinații spre muzică. Pe parcursul vieții nu dezvoltă năravuri și obiceiuri proaste care să-i deranjeze pe cei din jur. Vor munci mult și vor ajunge printre primii în domeniul ales. Nu vor avea mulți prieteni apropiați. Puțini vor fi cei care vor avea curajul să le facă un rău în față, dar pe la spate vor avea mulți dușmani. Înțelepții străbuni spuneau că cei născuți sub semnul Brumarului se pot căsători din interes material și nu din iubire.

Horoscop romanesc Scorpion

ZODIA SCORPIEI(cei născuți în Noiembrie, luna lui Brumar)

Nativii născuți sub semnul lui Brumar sunt înzestrați cu firi puternice, sunt curajoși și greu de stăpânit. Impulsivitatea îi va determina să intre cu ușurință în conflicte permanente, dar ei sunt născuți pentru a fi luptători curajoși. Adeseori vor alege să formeze de tineri o familie iar pe parcursul vieții pot ajunge să regrete această decizie. Au noroc la bani și câștiguri neașteptate dar sunt risipitori și pot ajunge săraci spre finalul vieții. Își dorește să fie credincios, dar de multe ori se va trezi că planurile nu i-au ieși întocmai cum și-au propus. Reușitele în viață depind de autocontrolul lor și de corectarea firii lor războinice.

Semnele Zodiacului Românesc Săgetător

ZODIA ARCAȘULUI (cei născuți în decembrie, luna lui Undrea)

În tradiția populară se spune că cei născuți în luna decembrie sunt binecuvântați de Dumnezeu prin nașterea în luna sfântă. Persoanele născute cum sunt de obicei înalte, foarte frumoase, voluptoase și atractive. Au fața frumoasă, ochii de culoare închisă, buze frumoase, umeri lați, corpul drept și părul drept și moale. Se pot naște cu semne particulare pe piept sau pe frunte. Sunt persoane vesele, corecte, milostive, timide, înțelepte și inteligente. Vor fi buni sfătuitori și lumea va roi în jurul lor. Sunt născuți cu noroc și chiar dacă este posibil ca pe plan sentimental să aibă mici eșecuri, vor fi sigur pe celelalte planuri. Viața lor va fi în general ușoară, lină și frumoasă. Nu vor avea suișuri și coborâșuri si permanent vor fi protejați de soartă.






Semnele Zodiacului Românesc Capricorn

ZODIA ȚAPULUI (cei născuți în Ianuarie, Luna Lui Gerar)

Bătrânii spun că cei născuți în Ianuarie vor avea o înfățișare armonioasă, statură medie, puțin aplecată, fața rumenă, nasul lat și privirea luminoasă. Se pot naște cu semne particulare în zona obrajilor, pieptului sau a genunchilor. Vor avea o personalitate duală și vor fi când energici și duri, când blânzi și toleranți cu cei din jur. Iubesc averile și sunt afectuoși în relații, iar secretele încredințate lor vor fi întotdeauna în siguranță. Nativii Țap vor avea o recunoștință deosebită pentru cei care le vor oferi ajutorul în momentele grele și nu vor uita să-și respecte promisiunile făcute Pot fi câteodată prea vorbăreți și ulterior pot constata că au spus mai mult decât ar fi trebuit. Simțul umorului nu le lipsi și vor fiîntotdeauna puși pe șotii. Partea negativă poate consta în faptul că la bătrânețe devin malițioși și irascibili. Le place să creadă că sunt buni afaceriști și comercianți, dar în realitate nu prea au aceste talente.

Semnele Zodiacului Românesc Vărsător

ZODIA UDĂTORULUI (cei născuți în Februarie, luna lui Făurar)

Cei născuți sub semnul Udătorului, sunt persoane cu un aspect fizic foarte frumos, cu fața întinsă și luminoasă. Sunt cuminți, gânditori, modești, fideli și foarte norocoși. Sunt cei care vor moșteni averi mari, dar vor învăța mult la tinerețe pentru a avea o profesie sigură și bănoasă. Viețile Udătorilor vor fi mai bune după 30 de ani, iar până atunci se vor îngriji de întemeierea unei familii și asigurarea stabilității. Firi optimiste și vesele, pot fi adesea induși în eroare din cauza naivității lor. Ei cred într-o lume mai bună, vor căuta binele și-l vor oferi celor din jur necondiționat. Sunt amatori de plăceri senzuale și pot ceda tentațiilor pe parcursul vieții.

Semnele Zodiacului Românesc Pești

ZODIA PEȘTILOR( cei născuți în Martie, luna lui Mărțișor)

Persoanele născute sub semnul Peștilor sunt în general oameni de statură medie, dreaptă, frumoși la față, cu nasul mijlociu și buze groase. Aceștia se pot naște cu semne particulare pe mâini sau chiar pe față. Încă de mici vor fi înclinați către învățătură, iar pe parcursul vieții vor căsători mult în străinătate datorită profesiei lor. Sunt oameni corecți, fideli, buni strategi, mândri și curajoși. De cele mai multe ori vor avea două căsătorii, renunțând de bună voie la prima pentru o persoană mai bună. Se nasc cu darul oratoriei, le place să vorbească și pot alege profesii în care să-și pună în valoare acest talent. De multe ori se pot trezi gândind cu voce tare! Le lipsește prudența, dar soarte nu le este potrivnică.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții