Mesajul zilei de azi 5 mai 2024

Mesajul zilei de 5 mai 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Citește Horoscopul tarot zilei de 9 Ianuarie 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 9 ianuarie 2021 | 08:35

Horoscopul tarot zilei de 9 Ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.




Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Moartea O schimbare pluteste in aer si este pe cale sa se intample. Nu este nimic de care sa-ti fie frica sau sa te temi ca vei pierde ceva. Dimpotriva, este o transformare benefica ce aduce energie pozitiva. Poate fi ceva mic sau ceva mare, dar care iti va influenta viata intr-un mod semnificativ.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Imparateasa Se anunta o noua oportunitate. Concentreaza-te pe ceea ce-ti doresti cel mai mult. Daca trebuie sa convingi pe cineva de ceva, acum este un moment prielnic. Nimeni nu iti poate rezista. Fii increzator in fortele proprii.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Steaua Te bucuri de o extraprotectie azi, asa ca abordeaza ziua ci incredere si gratie. Ingerii tai pazitori sunt de partea ta asa ca profita de toate oportunitatile de creste din toate punctele de vedere. Fa-i cuiva o surpriza placuta pentriu ca stii ca si tu vei fi rasplatit pentru gestul frumos. Te asteapta o multime de momente binecuvantate azi.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Echilibrul Actiunea instinctiva si impulsiva va cauza mai multe probleme decat ai putea rezolva azi. De aeea este indicat sa iti tii cumpatul, sa fii mai calm si mai atent la ce spui si ce faci. A pune intrebari este o idee buna. Vei primi informatiile de care ai nevoie, cat mai detaliat. Desi poate dura ceva pana vei primi raspunsurile, timpul asteptarii va fi de folos.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 3 de pentagrame Ucenicul isi poate depasi maestrul daca progreseaza si nu se da batut. De asemenea, cartea poate simboliza evlavia, recunostinta pentru performantele atinse. Avansarea in cariera este posibila numai cu sacrificii profesionale deosebite.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 8 de spade Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Obstacole si restrictii apar in calea ta. Multe dintre ele sunt blocaje pe care ti le pui singur, din diverse credinte. Pentru a trece mai departe, redu acea voce din mintea ta care iti spune constant ca nu se poate. Ceva sta in calea ta si trebuie sa eviti sau sa depasesti acel obstacol.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Regina de pentagrame Regina de pentagrame simbolizeaza o persoana puternica si foarte inteleapta. Poate fi o mama intelegatoare sau o persoana cu un profund bun simt care te sfatuieste. Iti face bine sa stai pe langa aceasta persoana nu doar pentru ca poseda o stabilitate asigurata de avutia ei, dar si pentru ca, fiind foarte inteleapta, ofera sprijin si securitate.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 4 de cupe Cartea simbolizeaza meditatia, contemplarea, apatia, reevaluarea. Poti trece prin momente confuze si ai nevoie de momente de claritate. Nu le poti obtine decat analizand foarte bine ceea ce vrei. Evita ispitele si mergi pe drumul tau.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 8 de bate (inversata) Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Daca iti apare inversata ea iti aduce mesajul unui obstacol care iti incetineste progresul. Si totusi, nu te grabi sa iei decizii sau sa actionezi din pripa. Orice decizie luata pe fuga poate genera greseli care se repara mai greu.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Regele de cupe Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic 5 de spade Pot fi situatii in care ai nevoie de forta fizica pentru a reusi. Se poate anunta o pierdere, poate te simti ranit in orgoliu sau simti ca iti este stirbita suprematia, autoritatea intr-un anumit domeniu. Chiar daca ai pierdut o batalie, tine cont de faptul ca razboiul nu s-a terminat inca. Redreseaza-te!

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 10 de pentagrame (inversata) Cartea sugereaza bunastare, mostenire, familie. Ai sentimentul securitatii care vine din abundenta. Te simti confortabil cu ceea ce ai. Daca iti apare inversata aceasta carte, primesti mesajul ca trebuie sa fii mai atent cu finantele tale. Desi ai tot ce trebuie, nu trebuie sa si risipesti. Urmareste unde se duc banii tai.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții