SĂPTĂMÂNA VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Citește Horoscopul un nou început pentru toate zodile 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 9 ianuarie 2021 | 07:32

Un nou început pentru toate zodile 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 




„Este un moment de rasunet, un moment pe care il asteptam cu totii mai ales ca acest aspect se formeaza odata la 20 de ani”, spun astrologii. Jupiter şi Saturn vor fi atât de aproape încât vor părea o planetă dublă.„Aceasta conjunctie din 21 decembrie in Varsator va marca un nou univers , o noua vibratie care va fi mai aproape de sufletul nostru. A unei lumi spirituale care se vrea cu o deschidere pe tot ce inseamna partea de informatie, informatica, o era a digitalului, a tot ceea ce inseamna un om nou, modern si a unei perioade avangardiste care va fi un rasunet in tot ceea ce inseamna inovatie”, spun astrologii.Iata cum va influenta aceasta conjunctie spectaculoasa fiecare semn zodiacal.








Horoscopul Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pentru berbec acestă conjunctie Jupiter Saturn va insemna foarte multe lucruri pozitive, ei vor fi incurajati si vor fi determinati sa faca lucruri alaturi de oameni dragi, vor fi inconjurati de oameni de baza, care ii vor sprijini si ii vor ajuta in demersurile lor.

Horoscopul Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru Taur e un moment profesional. aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator marcheaza un debut in actvitatea lor profesionala. pe foarte multi tauri ii pune pe ganduri, ii poate reaseza pe drumul lor, legat de acvitatile lor de suflet profesionale si ii vor determina sa isi gaseasca cele mai bune solutii penru ca viata lor sa ia cel mai bun fagas.




Horoscopul Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pentru gemeni aceasta conjunctie Jupiter in Saturn in Varsator este un moment de rasunet, un moment important in care ii vor ajuta pe gemeni sa faca calatorii importante sufletului lor, ii vor umple de pozitivism, optimism, ii vor aduce mai aproape de realitatea lor, de destinul lor si ii vor incuraja sa faca lucruri marete care vor avea aplom si rasunet pentru oamenii din jurul lor.

Horoscopul Rac (22 iunie - 22 iulie)

Pentru Rac aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment important, un moment care ii apropie de destin, un moment de suflet care pentru raci va insemna un nou confort, o noua locatie poate pentru unii, poate pentru altii vor insemna raspunsuri pentru framantari sufletesti, iar pentru foarte multi raci va insemna un moment de liniste, de solitutdine in care se vor regasi.

Horoscopul Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru Leu aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment important pentru relatiile lor, este un momen tcare marcheaza pentru unii decizii pozitive, in proiecte in toate solutiile legate de procesele pe care unii le pot avea in instanta, iar pentru alti lei poate fi un nou debit in ceea ce priveste viata lor amoroasa, poate chiar si casatoria.




Horoscopul Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pentru fecioare aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment foarte important pentru cariera lor, pentru munca, pentru decizii luate de santate, pentru cresterea imunitatii, pentru decizii profesionale si pentru tot ceea ce inseamna reorganizarea vietii lor de suflet si a carierei.

Horoscopul Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pentru Balanta aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment important pentru sufletul lor. Balantele se regasesc, se aduna si isi pun in valoare intregul lor talent artistic pentru a realiza lucruri de mare valoare.

Horoscopul Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru scorpioni aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment creativ, un moment intim, un moment de debut pentru a-si pune in valoare talentele lor legate de casa, camin, pentru a putea sa desfasoare cele mai bune activitati in cadrul unei familii, iar la unii inseamna a-si gasi stabilitatea.

Horoscopul Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Pentru Sagetatori aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment pentru care este importanta comunicarea pentru debutul lor in activitatile care inseamna libertate, care inseamna discutii cu prietenii, cu cei dragi, pentru gasirea unor solutii avangardiste care sa ii promoveze si care sa ii ajute pentru tot cee ace inseamna realizarea planurilor lor de viitor.






Horoscopul Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru Capricorn aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un nou debut in viata lor financiara, in toate proiectele pe care le au de debutat pentru urmatorii ani pentru a gasi cele mai bune solutii, cele mai pragmatice practice care sa ii poata sa se realizeze si sa poata gasi solutii mai bune privind un nou loc de munca.

Horoscopul Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru Varsator in acest moment al conjunctiei Jupiter Saturn in zodia lor este un moment de inceput, un moment foarte important care ii ajuta pe Varsator i sa se regaseasca, sa inceapa lucruri noi, sa aiba un nou inceput, sa aiba o noua energie, mult mai productiva care sa le asigurare investitie de mare forta.

Horoscopul Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru Pesti conjunctia Jupiter Saturn in Varsator este foarte importanta pentru destinul lor pentru a-i ajuta sa se regaseasca, pentru a-si face un bilant asupra vietii lor si pentru a-si gasi credinta, rugaciunea, meditatia, forta de a merge mai departe.Conjuncția Jupiter Saturn in Varsator este un moment relevant pentru noi toti pentru intreg universul, este un moment creator, un moment plin de schimbari care ne aduce in fata cu o energie noua, o energie optimista mult mai focusata pentru a ne transorma si a ne regasi pe fiecare”, spun astrologii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții