Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Citește Horoscopul zilei de dragoste 16 Ianuarie 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 ianuarie 2021 | 07:40

Horoscopul zilei de dragoste 16 Ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni.




Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 15 IANUARIE 2021. Luna este in crestere si calatoreste spre visatorul Pesti. Dupa saptamana pe care ai avut-o, poate incerci sa condimentezi putin atmosfera romantica. Lasa grijile deoparte si relaxeaza-te putin!A doua zi a Lunii în Vărsător ne oferă oportunități de a progresa în aria dragostei și de a face în sfârșit acel pas plin de încredere care ne deschide calea către ceea ce ne dorim cu adevărat. E timpul să îmbrățișăm cu mintea și inima deschisă entuziasmul și spontaneitatea pentru că ceea ce urmează în viața noastră romantică poate fi exact ceea ce ne-am dorit mereu.








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Evitați să lăsați emoțiile negative în aria romantică. E posibil să vă simțiți mult mai sensibili și vulnerabili decât în mod normal, iar acest lucru vă poate influența să aderați într-o extremă emoțională în care să exagerați anumite scenarii. Pentru a vă desprinde de această situație, echilibrați-vă intensitatea sentimentelor cu rațiunea și priviți lucrurile dintr-o perspectivă bazate pe fapte. Usor, usor incepi sa lasi garda jos in compania partenerului de cuplu, dezvaluindu-i partea blanda a naturii tale, ceea pe care o iubeste atat de mult. Daca esti singur, o cunostinta noua te va fascina si va readuce pasiunea in viata ta se,uala.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Probabil vă întrebați de unde vin schimbările spontane sau o atmosferă haotică în aria romantică. Cu toate acestea, nu permiteți acestora să creeze presiune pentru că sunteți capabili să vedeți mai departe de sentimente și să apelați la logică. Momentan cea mai favorabilă abordare este să rămâneți calmi și să observați cum evoluează lucrurile fără presiune. Totul merge bine in viata ta sentimentala. Acest lucru iti permite sa faci planuri de viitor sau chiar sa va oficializati relatia, daca asta va doriti. Se anunta o zi buna si daca nu ti-ai gasit inca perechea. Vei intalni pe cineva care iti va face inima sa bata mai repede.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viata sentimentala arata din ce in ce mai bine ca urmare a pasiunii debordante si a imaginatiei bogate. Persoana iubita este extrem de multumita de acest nou TU asa ca va apropiati si mai mult si porniti impreuna in nou aventuri romantice, pline de iubire. Esti singur? Vei intalni multi oameni si printre acestea poti descoperi exact persoana pe care o cauti. Exercitați-vă dreptul la intimitate în această perioadă, mai ales dacă o anumită chestiune din viața amoroasă sau o relație specială este tensionată. Inima și mintea voastră are nevoie de liniște și confort, iar un timp petrecut în solitudine vă ajută să vă eliberați și să vă organizați.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatia de cuplu se dezvolta in propriul sau ritm. Esti fericit cu aceasta stare a lucrurilor, iar partenerul te sprijina in tot si in toate. Nu ti-ai gasit jumatatea? S-ar putea sa reinnozi o iubire din trecut. Dacă emoțiile voastre vor să capete o exprimare mai intensă decât în mod normal, e bine să găsiți o modalitate de a vă elibera, dar într-un mod benefic. Fie că alegeți să purtați o discuție de la suflet la suflet, să scrieți într-un jurnal sau să meditați, nu vă reprimați sentimentele pentru a evita un blocaj emoțional sau acumularea tensiunii până când aceasta se manifestă printr-o impulsivitate dăunătoare .

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Persoana iubită vă apreciază abilitatea de răbdare și flexibilitate pe care o aveți, mai ales dacă impulsul vostru de acum este să fiți în controlul anumitor chestiuni care nu țin doar de voi. E bine să conștientizați faptul că fiecare persoană e responsabilă de propriul decurs al vieții și s-o lăsați să-și urmeze calea pe care și-o dorește. Trebuie sa fii atent ce spui si ce faci intrucat persoana iubita te poate intelege gresit si se poate simti ranita, chiar daca nu aceasta a fost intentia ta. Daca nu crezi ca te poti abtine, mai bine petreci cateva ore departe de partenerul tau pentru a evita orice neintelegere. Nu ti-ai gasit sufletul pereche? Fii atent pentru ca in apropierea ta se afla o persoana care ti-ar putea schimba in bine cursul vietii.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Viata ta sentimentala este favorizata de stele. Acest lucru iti permite sa creezi circumstantele potrivite pentru a clarifica lucrurile cu partenerul de cuplu si sa aveti acea discutie care sa duca relatia voastra la nivelul urmator. Esti singur? Drumurile tale se vor intersecta cu ale unei persoane foarte importante pentru tine. Aceasta intalnire poate fi baza unei relatii viitoare. Norocul, serenitatea și a fi la locul potrivit în momentul potrivit sunt lucrurile care se pot întâmpla în viața voastră amoroasă acum. Pentru a vă activa în totalitate acest potențial, abordați o minte deschisă și fiți pozitivi. Vă așteaptă amintiri memorabile odată ce observați oportunitatea și acționați.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cum arata relatia de cuplu? Azi ai posibilitatea de a indeparta orice nor abatut asupra sa si sa rezolvi toate problemele. In acest fel nu doar ca te vei relaxa ci te vei si bucura de relatia minunata pe care o ai. Insa solutiile corecte vor fi gasite numai cu ajutorul si cooperarea persoanei iubite, care intelege problemele cu care va confruntati ci doreste sa faca tot ce poate pentru a le rezolva. Daca nu ti-ai gasit jumatatea, nu sta in casa cu mainile incrucisate. Fa tot ce depinde de tine pentru a schimba circumstantele si a imbunatati viata amoroasa.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Probabil v-ar fi benefic să căutați mai aprofundat logica și rațiunea în această perioadă pentru a face față emoțiilor intense, în caz contrar e posibil să spuneți sau să faceți ceva ce ați putea regreta mai târziu. Nu reprimați ceea ce simțiți, dar exprimați-vă cu filtru, gândiți-vă la ce urmează să spuneți înainte de a fi impulsivi. Cu siguranță sunteți conștienți de faptul că nuanța emoțiilor oferă paie pe foc energiilor negative, iar acest lucru nu e deloc plăcut. Este o zi potrivita pentru a opta pentru o discutie onesta si clara cu partenerul de cuplu pentru a sti amandoi cum stati. In acest fel, niciunul dintre voi nu va suferi. Singur? Norocul tau este pe cale sa se schimbe.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai sansa sa petreci o zi minunata in compania persoanei iubite. Practic, nu ai niciun motiv de ingrijorare pentru ca toate problemele sunt rezolvate in acest moment. Asa ca nu trebuie sa permiti nimanui sa intervina intre voi. Daca esti singur, in incredere in stele. Te vor ghida catre dragostea vietii tale. Dorința voastră de a vă deschide mintea și inima în fața persoanei iubite vă ajută să progresați rapid în aria romantică, tot ce mai este nevoie e să aveți răbdare și să mențineți un echilibru emoțional. Aveți încredere că o atitudine potrivită vă va oferi ceea ce vă doriți în viața amoroasă.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Persoana pe care ai ales-o sa-ti stea alaturi iti demonstreaza in fiecare zi dragostea si loialitatea, iar tu ar trebui sa faci tot ce depinde de tine pentru a-i intoarce favorul. Singur? Se anunta, in curand, o aventura romantica incitataEste o perioadă în care energia creativă și pasională cere să fie acceptată și exprimată. Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, a găsi o modalitate de a lucra în echipă poate duce la dezvoltarea unei conexiuni dintre voi și altă persoană. Vă veți reaminti cât de plăcut și atractiv este să vă uniți forțele cu cineva în scopul creației.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viata ta sentimentala arata excelent asa ca nu te opri din ceea ce faci. Ramai flexibil si deschis la discutii, iar relatia de cuplu va continua sa se indrepte in firectia potrivita. Nu ti-ai gasit sufletul pereche? Un flirt-doua sunt tot ce ai nevoie pentru o imbunatatire a imaginii de sine. Dinamica dintre voi și o anumită persoană poate atinge nou nivele de intensitate în această perioadă. Acest lucru poate fi plăcut dacă amândoi știți să vă filtrați emoțiile, sau dramatic dacă dați frâu liber impulsivității. Este important să vă exprimați sentimentele și opiniile, e nevoie doar de echilibru pentru ca totul să decurgă lin.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Relatia de cuplu se apropie de idealul imaginat de tine. Acest lucru se datoreaza eforturilor tale precum si ale partenerului. Bucurati-va de aceste momente placute si ramaneti focusati pe lucrurile pozitive din relatia voastra. Daca esti singur sunt sanse sa intalnesti pe cineva care iti va aduce in viata bucurie, fericire si pofta de a trai din plin. Dorința de a fi mult mai exuberanți în sfera iubirii se intensifică în această perioadă. V-ar fi benefic să vă întrebați totuși dacă acest impuls nu este cauzat de intenția de a fixa rapid o anumită chestiune pe care o considerați stagnantă și fadă. Cu atitudinea și abordarea potrivită, o doză de spontaneitate vă poate oferi ceea ce vă doriți într-o conexiune specială.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții